Ja mam nieduży ale jestem wdzięczna, że mam i dzieci mogą wychodzić w mieście na swoje. A jak wspominałam rano przy kawie to ten moment kiedy odpoczywam i nabieram sił na cały dzień. Moja 2letnia jabłoń i zieleni dużo.
Moje kwiatki od @Bea pąki wypuściły znaczy przeżyły mój brak kompetencji
A tak w ogóle pytanie...ręce i stopy po pracy w ogrodzie...kurde domyć się nie mogę, zakładam rękawiczki jednorazowe a na to typowo ogrodnicze i mimo to zawsze te pod spodem pękną a te na wierzchu puszczają brud i inne...jak ludzie mogą mieć takie nieskazitelne ręce po pracy w ogrodzie? Ma stopy w ogóle nie mam pomysłu...
"jak ludzie mogą mieć takie nieskazitelne ręce po pracy w ogrodzie? " Ci, których ja znam i rzeczywiście pracują w ogrodzie, czy na polu nie mają takich rąk. Ja też nie mam..
"jak ludzie mogą mieć takie nieskazitelne ręce po pracy w ogrodzie? " Ci, których ja znam i rzeczywiście pracują w ogrodzie, czy na polu nie mają takich rąk. Ja też nie mam..
A ja znam, mówią że normalnie myją...ja sobie nie radzę! Ziemie z ogrodu chomikuje na skórze jak nic
A tak w ogóle pytanie...ręce i stopy po pracy w ogrodzie...kurde domyć się nie mogę, zakładam rękawiczki jednorazowe a na to typowo ogrodnicze i mimo to zawsze te pod spodem pękną a te na wierzchu puszczają brud i inne...jak ludzie mogą mieć takie nieskazitelne ręce po pracy w ogrodzie? Ma stopy w ogóle nie mam pomysłu...
Ja po ogrodzie piorę wiadro skarpetek
Nie posiadam tyle, jeśli chodzi o moją garderobę to króluje minimalizm....wszystko się kiedyś zużywa a mnie skręca na myśl że mam wydać pieniądze na swoje ciuchy które zaraz będą za małe/lub za duże...także w sumie mam że 3 pary skarpetek ..albo i nie
Ja moczę wszystkich i po pracy w ogrodzie piorę. Albo myję ręcznie podłogę. Albo inne takie mokre rzeczy robię. Plus porzadne gumowe albo podgumowane najlepiej rękawice
Ja moczę wszystkich i po pracy w ogrodzie piorę. Albo myję ręcznie podłogę. Albo inne takie mokre rzeczy robię. Plus porzadne gumowe albo podgumowane najlepiej rękawice
To wiele tłumaczy, moje mają coś gumo podobnego ale w małej ilości
Komentarz
Chyba gorzej, same chwasty i kawałek warzywnika.
Za to.dzieci szczęśliwe i się bawią slimakami.
Zaczyna kwitnąć
Dopiero co przecie pokazywałaś nam efekt prac przydomowych, a tu już kwitnący klomb. Zgroza...
Tulipany w tym roku dały czadu. Kwitły przez 3 tygodnie!
A teraz królują irysy..
Ci, których ja znam i rzeczywiście pracują w ogrodzie, czy na polu nie mają takich rąk.
Ja też nie mam..
Czasem pomaga mycie łazienki że szczególnym uwzględnieniem WC i Domestosa
Plus porzadne gumowe albo podgumowane najlepiej rękawice