Uff skończyłam plewić pomidory, wyplewilam selera i pora, buraki i marchew zaczęłam ale chyba przedobrzylam bo samolot w głowie mam. Znalazlam przy okazji biedronkę która przetransportowalam na śliwkę:) jeszcze żeby cebula się sama wyplewila....
U mnie wszystko non stop wyschnięte czy jest chwast czy nie, ale mam dużo perzu a ten wyciąga strasznie dużo azotu z gleby i nic nie rośnie .... Dziś mi Maciej wyrwał 2 fasolki
Mospilan mocno skuteczny. I konieczna wymiana ziemi. Wyplukaj korzenie, by larw nie przenieść do nowej zirmi. Mospilan potrzebuje adiuwanta. Polecany IKAR 95 sle jesli opryskiwacz nieprofesjonalny to w zupełności wystarczy odrobina ludwika
Z opuchlakami walka skuteczna po likwidacji plantacji. Ziemię czasem siarczanami opryskujemy jak szybko wypatrzymy. Jak przeoczymy to szkody w truskawce ogromne. Walinach po pojawieniu się kwieciaka reaguję. Jak tylko opuchlaki zżerają to mam wylane
No i pięknie. Najpierw jak tu zaglądałam, to myślałam sobie: "Ale cudnie! Zostanę ogrodniczką." A teraz szczęka mi opada. Skąd Wy to wszystko wiecie, co, kiedy, jak, czym?
Spaceruję sobie po miasteczku, a tu w krzakach i chwastach pięknie kwitnie sobie rododendron. Mój ma kilka lat, odżywian, sypię kwaśną ziemię i jest taki se.A tu w krzaczorach i chwaściskach. Tyle to na temat dbania o rošliny. Nie umiem utrzymać hortensji, a kiedyś przy ruinach pałacu, w gruzach, rosły hortensje mojego wzrostu.
Komentarz
Dziś mi Maciej wyrwał 2 fasolki
Zapach maciejki ciagnie się po całym podwórku..
Mospilan potrzebuje adiuwanta.
Polecany IKAR 95 sle jesli opryskiwacz nieprofesjonalny to w zupełności wystarczy odrobina ludwika
Ziemię czasem siarczanami opryskujemy jak szybko wypatrzymy.
Jak przeoczymy to szkody w truskawce ogromne.
Walinach po pojawieniu się kwieciaka reaguję. Jak tylko opuchlaki zżerają to mam wylane
Najpierw jak tu zaglądałam, to myślałam sobie: "Ale cudnie! Zostanę ogrodniczką."
A teraz szczęka mi opada. Skąd Wy to wszystko wiecie, co, kiedy, jak, czym?
Ja to wszystko zabiję
Nie umiem utrzymać hortensji, a kiedyś przy ruinach pałacu, w gruzach, rosły hortensje mojego wzrostu.