Do 50 zł , różne Elizabeth Arden, lovely 43zl Sarah Jessica Parker, Aquolina (pink sugar ,slodkie) 30zl, Beyonce heat i heat Wild orchid, Abercrombie fitch first instinct sheer (pachnie jak kwiat pomarańczy) i dla starszych osób yves Rocher noveau genre i voile d ocre, te ostatnie trzeba kupić w promocji , ja np kupiłam buteleczkę za grosik do zamówienie,
Te kubki w Rossmanie są przepiękne i bardzo dobrej jakości. Kupuję je często na prezent. Za 20zl to można upolować naprawdę ładny i jeszcze starczy na jakąś dobrą herbatę do środka.
@Monika a pokażesz cukiernicę? Jeśli dobrze widzę, te po lewej?
Pewnie, że pokażę. Od wielu lat podobały mi się wzory łowickie, jak już osiadłam w jednym miejscu, to od zeszłego roku inwestuję i mam juz całkiem pokaźny zestaw. Dodatkowo zaginęła wśród przeprowadzek nasza codzienna kolorowa zastawa. To był kolejny pretekst by zacząć kolekcję.
@Rusałka widziałam ostatnio kubki (i nie tylko) na półce wyprzedażowej w Empiku. Może tam coś znajdziesz. Na takiej półce artykuły są wyprzedawane z 50% zniżką.
Pomyślałam jeszcze o skarbonkach ze śmiesznym opisem.
@Rusałka fajny upominek do 20zl to rękawiczki. Teraz za 15-20 zł możesz kupić takie z wstawką obsługującą smartfon, tablet lub nawigację. Uchwyty lub stojaki do smartfonow, figyrki do biżuterii, skrzyneczki lub oryginalne kuferki (Tesia do paczki dla koleżanki kupiła dwa - mniejszy w większym za dosłownie 10 zł. Jak powiedziała, że takie coś przyda się każdej dziewczynce )
Jakieś kadzidełka, swieczki, kominki, olejki, ramki na zdjęcia i pierdylion innych gadżetów o ile ktoś lubi. Spinki do mankietów można poszukać w sklepikach typu mydło i powidło. Tam zwykle dużo niższa cena. Kolorowy USB, apaszki, szaliki, szydełka jak ktoś lubi, zestawy do haftu już gotowe, ladne etui na okulary słoneczne, notesy na przyszly rok jak kto korzysta. W ostateczności bombonierka a pelnoletnim zestaw kieliszków czy pokal z fajnym rysunkiem. I skarpetki wesołe nigdy z mody nie wyjdą
A ja ostatnio w Leclercu byłam i bardzo mi się spodobały takie talerze, też raczej zimowe niż świąteczne, ale mam zamiar jeść na nim cały rok, tak mi się podoba. Były też kubki z tym wzorem, salaterki, duże i głębokie talerze.
Komentarz
O taki wczoraj kupiłam, w Rossmanie
Śliczny jest!
Pewnie, że pokażę.
Od wielu lat podobały mi się wzory łowickie, jak już osiadłam w jednym miejscu, to od zeszłego roku inwestuję i mam juz całkiem pokaźny zestaw.
Dodatkowo zaginęła wśród przeprowadzek nasza codzienna kolorowa zastawa. To był kolejny pretekst by zacząć kolekcję.
To fakt, gdyby mnie syn do Rossmanna nie wyciągnął, kubka by nie było.
Mnie urzekło, że jest zimowy, a nie świąteczny.
Pomyślałam jeszcze o skarbonkach ze śmiesznym opisem.
Uchwyty lub stojaki do smartfonow, figyrki do biżuterii, skrzyneczki lub oryginalne kuferki (Tesia do paczki dla koleżanki kupiła dwa - mniejszy w większym za dosłownie 10 zł. Jak powiedziała, że takie coś przyda się każdej dziewczynce )
Spinki do mankietów można poszukać w sklepikach typu mydło i powidło. Tam zwykle dużo niższa cena.
Kolorowy USB, apaszki, szaliki, szydełka jak ktoś lubi, zestawy do haftu już gotowe, ladne etui na okulary słoneczne, notesy na przyszly rok jak kto korzysta.
W ostateczności bombonierka a pelnoletnim zestaw kieliszków czy pokal z fajnym rysunkiem.
I skarpetki wesołe nigdy z mody nie wyjdą
https://apteline.pl/termofor-z-pestek-wisni-w-pokrowcu-rozowy-apteo
Jest malutki, poręczny, pokrowiec uszyty z minky, pestki bardzo przyjemnie masują, no super. Kupiłam w aptece za 14 zł