A jakiś fikuśny kubek, świeczka zapachowa, przepiśnik (to dla dziewczyny)? W podlinkowanym wyżej sklepie w zeszłym roku kupiłam genialne podkładki pod kubek dla miłośników gór.
Poratujcie proszę... Moja prawie 10l ma dla siebie pomysł na prezent typu klinika dla pluszaków
Racjonalne argumenty, że to zabawka dla 4-5latków na którą trzeba mieć w dodatku miejsce w miarę trafiają... ale nie mamy alternatywy...
Dziewczyna ma wiele zainteresowań: kulinaria, szyciarstwo (teraz w odstawce) i chyba plastycznie najbardziej na topie... ale może być cokolwiek, może ją zainteresuje jakaś inna dziedzina.
Ale to dla niej prezent. Ma ja cieszyć Kupilabym dziecku
@wiesia moja 12,5 latka poprosiła na imieniny serwis do herbaty. Taki dziecięcy. Spokojnie się zgodziliśmy i jest z niego wielka radocha. El urządza herbatki dla rodzenstwa. Robi w szklanym dzbanku herbatę a potem biorą sobie na górę do siebie ten serwis, siadają wszyscy pięcioro, goszczą się tą herbatką, przelewają, dolewają mleczka czy soku, ciasteczka na tacy - gościna taka, że panie dzieju. A wydawałoby się, że gdzieee taki serwis dla lalek a jednak! Jest pomysł - jest dobra zabawa
Do 50 zł , różne Elizabeth Arden, lovely 43zl Sarah Jessica Parker, Aquolina (pink sugar ,slodkie) 30zl, Beyonce heat i heat Wild orchid, Abercrombie fitch first instinct sheer (pachnie jak kwiat pomarańczy) i dla starszych osób yves Rocher noveau genre i voile d ocre, te ostatnie trzeba kupić w promocji , ja np kupiłam buteleczkę za grosik do zamówienie,
@wiesia moja 12,5 latka poprosiła na imieniny serwis do herbaty. Taki dziecięcy. Spokojnie się zgodziliśmy i jest z niego wielka radocha. El urządza herbatki dla rodzenstwa. Robi w szklanym dzbanku herbatę a potem biorą sobie na górę do siebie ten serwis, siadają wszyscy pięcioro, goszczą się tą herbatką, przelewają, dolewają mleczka czy soku, ciasteczka na tacy - gościna taka, że panie dzieju. A wydawałoby się, że gdzieee taki serwis dla lalek a jednak! Jest pomysł - jest dobra zabawa
Dziewczyny... Ja chyba źle napisałam te 50-60 zł to naprawdę symbolicznie bo na troje. Czyli po 20 zł. Dlatego pisałam o tych majtkach bo to jest naprawdę wyzwanie. Ode mnie dostaną kartki zrobione z liścikiem takie osobiste powiedzmy. Ale chciałam upominek do tego skromny.
Jedna dziewczyna , dwóch chłopaków. Perfumy ma, od chłopaka. A może wiecie gdzie są fajne kubki? I porządne? Do tej kwoty to chyba można znaleźć. Edit I stacjonarnie ja już w wysyłki nie będę się bawić. W pepco byłam ale nic pod chłopaków nie było.
@Rusałka , a spytaj w tym sklepie, co podlinkowałam, o podkładki. W zesżłym roku dziewczyna rysowała mi, co chciałam, tylko nie pamiętam ceny. Może zamiast gór machnie coś o muzyce
@kawusiowa to u nich nie wypali oni bardzo są praktyczni. Na Mikołaja dostali od nas czapki szaliki rękawiczki i wiem, że noszą z przyjemnością bo im ciepło teraz. Pula praktycznych rzeczy się zacieśnia do kwoty jaką podałam co student potrzebuje i uzywa?
Komentarz
A jakiś fikuśny kubek, świeczka zapachowa, przepiśnik (to dla dziewczyny)? W podlinkowanym wyżej sklepie w zeszłym roku kupiłam genialne podkładki pod kubek dla miłośników gór.
Kupilabym dziecku
Jakis gadzet na komorke
Oprawka
Puedleka
Kosmetyczka
Pendrive
Ksiazka
Gra
Plyta
Mp3 ale to juz wieksze kwoty
Czapka
Torebka od Agnes
Koc
Narzuta
Poduszki
Kule swietlne
a moze macie jakiś sklep z herbatami i można tam kupić jakieś małe paczkuszki?
Ale też 3 talerzyki, dwa talerze, pokrywką szklana oraz 4 kieliszki.
W 3 dni. Głównie wczoraj.