Dobrobyt światowy mnie dobija. W sensie ilości i dostępności różnych towarow Muszę wybrać sprzęty. I już popadam w obłęd. Wybrałam tylko lodówkę. Została zmywarka,piekarnik i płyta gazowa (chociaż tu mam już faworyta)
Edit. Ja mam problem,żeby wybrać pieczywo czy ser. A tu takie rzeczy Powinnam mieć dwie do wyboru
Mam ostatnio zasadę z AGD małym i dużym, albo coś wymarzonego, wypaśnego, a jak mnie nie stać, to kupuję najtańsze w swojej klasie i dokupuję max.ubezpieczenie.
Mam ostatnio zasadę z AGD małym i dużym, albo coś wymarzonego, wypaśnego, a jak mnie nie stać, to kupuję najtańsze w swojej klasie i dokupuję max.ubezpieczenie.
To błąd. Kupuj najtańsze a do tego ubezpieczenie domu w PKOBP. Za ułamek ceny masz ubezpieczone wszystkie sprzęty.
To błąd. Kupuj najtańsze a do tego ubezpieczenie domu w PKOBP. Za ułamek ceny masz ubezpieczone wszystkie sprzęty.
O tym ubezpieczeniu wiem od niedawna moje musi się skończyć i tak zrobię przy nowej umowie.
Nie wiem co to oznacza ale wiem że coraz częściej zdążają się klienci którzy kupują zestaw narzędzi, zrobią swoją pracę, wyczyszczą i oddają bo jednak im się nie nadaje albo jakieś inne klamstewka
Nie wiem co to oznacza ale wiem że coraz częściej zdążają się klienci którzy kupują zestaw narzędzi, zrobią swoją pracę, wyczyszczą i oddają bo jednak im się nie nadaje albo jakieś inne klamstewka
Jak kupione w sklepie a nie przez net to sprzedawca nie ma obowiązku przyjąć sprawnego towaru. Jak przez net to jest 14 dni na zwrot ale musi być nieizywant
Chcę zmienić pralkę na dużą ładowaną od przodu, wymiary, głośność mało istotne, oszczędność prądu i wody przydatne, ale nie na to głównie patrzę - głównie ma dobrze wyprać i nie zepsuć się jak najdłużej jak ograniczyłam cenę to wyszedł mi Hoover Czy to wybór do przyjęcia i mający szansę na powodzenie?
Jak kupione w sklepie a nie przez net to sprzedawca nie ma obowiązku przyjąć sprawnego towaru. Jak przez net to jest 14 dni na zwrot ale musi być nieizywant
To tak nie do końca działa, prawo sobie rynek sobie. Możesz oczywiście nie godzić się na zwrot, wiadomosc idzie w świat i tracisz klientów... bo zawsze jest tak że możesz sobie źle dobrać asortyment, możesz dobrać za dużo itd a potem oddajesz co zostało (i powinno być nienaruszone). Tak to przynajmniej u nas działa
Bez przesady, prawo jest po to żeby go rpzestrzegać, jak ktoś oddaje używane narzędzia a sprzedawca na tym traci ale przyjmuje to też wiadomosc idzie w świat i hulaj dusza. Tesciowa chciała ostatnio coś pełnowartościowego oddać, to nie rpzyjęli ew powiedzieli, że moga z tę kwotę dać coś innego co bedzie chciała. przy czym produkt nie był używany.
Nie wyobrażam sobie w przypadku np narzędzi ogrodniczych, że ktoś oddaje używane SPRAWNE narzędzia bo tak. No sorry, Chyba, że bogaty sprzedawca to kto mu zabroni
Nie, to nie ma tak. To sa małe miejscowości trudno się utrzymać i trzeba niestety ustępować żeby jakoś trwać. Zresztą jest gość w Z który użyte ostrzałki oddał w stonce bo naostrzyl i już mu nie potrzebne. Wszystko się da. Mąż np często mówi że nie ma danej maszyny bo wie kto, ale czasem akurat coś jest na wierzchu, potem różnie, maszyna może pójść na serwis, wypożyczalnie albo pójść w tańszej cenie coś jak outlet.
Komentarz
Do wyboru do koloru od "majfrendów"
Muszę wybrać sprzęty.
I już popadam w obłęd.
Wybrałam tylko lodówkę.
Została zmywarka,piekarnik i płyta gazowa (chociaż tu mam już faworyta)
Edit. Ja mam problem,żeby wybrać pieczywo czy ser.
A tu takie rzeczy
Powinnam mieć dwie do wyboru
Za ułamek ceny masz ubezpieczone wszystkie sprzęty.
To byłaby rzeczywiście proekologiczna regulacja.
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/nowe-zasady-skladania-reklamacji-klienci-musza-o-tym-pamietac/cqcyhls
A cwaniaki zawsze się znajdą
Jak przez net to jest 14 dni na zwrot ale musi być nieizywant
jak ograniczyłam cenę to wyszedł mi Hoover
Czy to wybór do przyjęcia i mający szansę na powodzenie?
Nie wyobrażam sobie w przypadku np narzędzi ogrodniczych, że ktoś oddaje używane SPRAWNE narzędzia bo tak. No sorry, Chyba, że bogaty sprzedawca to kto mu zabroni