A nikt nie pisze o rodzimych wygodnych, świetnych klapkach ze skóry tych góralskich.
My je używamy rok w rok do po domu i do sklepu na spacery. Są jakościowo super bo to skóra naturalna i na podeszwie i na podbiciu. Moim zdaniem.i ładniejsze i tańsze i wygodniejsze bo jest przewiew.
A nikt nie pisze o rodzimych wygodnych, świetnych klapkach ze skóry tych góralskich.
My je używamy rok w rok do po domu i do sklepu na spacery. Są jakościowo super bo to skóra naturalna i na podeszwie i na podbiciu. Moim zdaniem.i ładniejsze i tańsze i wygodniejsze bo jest przewiew.
Mam w pracy crocsy takie bez palców, klapki 3 rok. Jedyna ich wada to,że się nie chcą zużyć i szkoda kupować nowe klapki W tych przydziałowych szpitalnych nie dałam rady chodzić bo mnie bardzo bolały stopy, ale za to rozwalały się po pół roku. Potwierdzam, że nie odparzają, nie śmierdzą i są bardzo miękkie. Jedyne w których nie bolą i nie pieką mnie stopy po dyżurze.
Ja takie mam i się wybitnie wspaniale 3.sezon chodzi. A z racji szerokiej stopy z premedytacją kupiłam za duży rozmiar, więc są nawet za długie z przodu. Może życie ją sterało i nogami powłóczy..?
Nie mam pojecia. Mloda jest. Akurat na pikniku dziewczyny mialy chyba wszystkie mozliwe modele, a ona juz wprawiona w roznych i mowila, ze tego wiecej nie kupi.
A ja podziwiam, że potraficie w takich plaskaczach chodzić. Naprawdę. Bardzo podobają mu się te sandałki, ale nie potrafię w tym chodzić, bo okropnie mnie bolą stopy. Muszę mieć pod piętą chociaż odrobinę wyżej.
Czy są tu oosby, które korzystają z wechata? Wyrzuciłam aplikację dawno temu, ale potrzebuje się znowu skontaktować z osobą, do której przez net inaczej ciężko szybko dotrzeć (Chiny, cuda wianki z ograniczeniami z netem). Nie mogę się zalogować bo nie pamiętam hasla, a przy rejestracji natknęłam się na mur i nie umiem ogarnąć. Ktoś potrafi mi pomóc? Język udało mi się już zmienić na angielski
Moja prawie 4 latka od jakiegos czasu zamiast mowic normalnie, to piszczy/skrzeczy, nie wiem jak to nazwac. Czasem sobie piszczy dla zabawy. A mnie krew zalewa, bo jestem wybitnie wrazliwa na takie dzwieki. Jak ja tego oduczyc? Jak zaczyna do mnie cos mowic i piszczy, to mowie, zeby mowila normalnym glosem, to chwile mowi normalnie, a zaraz znow wchodzi w tryb piszczacy. Pomocy, bo oszaleje z tym.
Zapytaj ją, może odgrywa tym piskliwym głosikiem jakąś postać z bajki? Spróbowałabym zrobić coś takiego, że też takim jakimś "bajkowym" głosem coś nieraz powiedzieć do niej i sprawdzić reakcje. I zapytać potem: podoba Ci się mój nowy głos? Fajny? To możemy się tak umówić, że jak do Ciebie mrugne okiem - zmieniamy nasze głosy na nasze "zapasowe" głosy ale tylko na ten znak, inaczej nie można. I może za jakiś czas znudzi jej się ta zabawa i przestanie mówić tym piskliwym tonem. Takie luźne dywagacje...
A nie możesz powiedzieć po prostu córce, że cię to denerwuje? I poprosić, żeby z tobą tym głosem nie rozmawiała.
Mowilam jej juz. Mam wrazenie, ze ona bawi sie tym glosem, bo czasem lezy i wchodzi w rozne tony. Za kazdym razem ja prosze, zeby mowila normalnie, bo mnie takie piszczenie drazni. Chwile powie normalnie, a po jakims czasie znow pisk. Mozliwe, ze to taki etap rozwoju, ale ja bardzo zle to znosze.
Znając mnie to też pewnie bym starała się zagryźć zęby i nie reagować w nadziei, że ignorowana się znudzi. Wcześniej rzecz jasna ileś razy informując, żeby mówiła normalnie, a jak musi piszczeć to gdzieś gdzie ja nie usłyszę. A jak chce coś ode mnie to tak nie rozumiem i nie słyszę.
Komentarz
https://yessport.pl/product-pol-26386-Sandaly-Crocs-Tulum-Open-Flat-W-206109-OYSTER-TAN.html
Proszę bez skojarzeń
My je używamy rok w rok do po domu i do sklepu na spacery. Są jakościowo super bo to skóra naturalna i na podeszwie i na podbiciu.
Moim zdaniem.i ładniejsze i tańsze i wygodniejsze bo jest przewiew.
https://allegro.pl/oferta/oryginalne-klapki-skorzane-fusbet-producent-nr-36-7487443078
Ale najprościej sprawdzić chyba w necie crocs outlet
W tych przydziałowych szpitalnych nie dałam rady chodzić bo mnie bardzo bolały stopy, ale za to rozwalały się po pół roku.
Potwierdzam, że nie odparzają, nie śmierdzą i są bardzo miękkie. Jedyne w których nie bolą i nie pieką mnie stopy po dyżurze.
Dyżury w laboratorium szpitalnym.
Bardzo podobają mu się te sandałki, ale nie potrafię w tym chodzić, bo okropnie mnie bolą stopy. Muszę mieć pod piętą chociaż odrobinę wyżej.
https://mspanc.pl/discussion/96/ciaza-porod-polog-i-inne-kobiece-atrakcje/p1
Jak ja tego oduczyc?
Jak zaczyna do mnie cos mowic i piszczy, to mowie, zeby mowila normalnym glosem, to chwile mowi normalnie, a zaraz znow wchodzi w tryb piszczacy.
Pomocy, bo oszaleje z tym.
Takie luźne dywagacje...
Mozliwe, ze to taki etap rozwoju, ale ja bardzo zle to znosze.
Wcześniej rzecz jasna ileś razy informując, żeby mówiła normalnie, a jak musi piszczeć to gdzieś gdzie ja nie usłyszę. A jak chce coś ode mnie to tak nie rozumiem i nie słyszę.