No co Ty moja Nelka ubiera je dosłownie wszędzie chciała nawet do Kościoła! Ponoć jej nie cisną jako jedyne i nie śmierdzą też jako jedyne i są absolutnie jako jedyne ładne wśród butów dla dziewczynek
@Juka crocsy są z jakieś specjalnej gumy opatentowanej, że właśnie działają wręcz przeciwgrzybiczo. Noga się nie poci i nie jest też w nich zimno, ani się nie ślizgają
Moja znajoma w.tych swoim crocsach do sukienki wchodziła normalnie do strumienia czy do rzeczki, nic się z nimi nie dzieje kompletnie, to są buty nie do zarąbania.
Ja takie mam i się wybitnie wspaniale 3.sezon chodzi. A z racji szerokiej stopy z premedytacją kupiłam za duży rozmiar, więc są nawet za długie z przodu. Może życie ją sterało i nogami powłóczy..?
Majtki z Lidla A Biedronka ma u nas swój outlet, gdzie zakup minimum 2 produktów skutkuje przeceną 50 procent na wszystko. Nawet jak kupisz szklankę za dwa złote i dywan za 150. Lądują tam zrzuty z Biedronek, ale nie uszkodzone, normalny towar. Często czekam na coś, bo prawie na pewno tam się pojawi i kupuję w przecenie.
W ogóle nie chwytam historii z multiplą. Samochody to w ogólne brzydkie są i szpecące. Kawał złomu. Czy bardziej opływowy czy mniej - dla mnie bez różnicy.
Kurna, za duży wybór. Nastawiłam się na to, że wpisuje w gugla crocsy sandały (bo kojarzyłam, że mają tylko te wariacje na temat chodaków i wybryk w postaci sandałów), klikam w pierwszy link i kupuję A tu mnie kapitalistyczny nadmiar zalał
W ogóle nie chwytam historii z multiplą. Samochody to w ogólne brzydkie są i szpecące. Kawał złomu. Czy bardziej opływowy czy mniej - dla mnie bez różnicy.
Maserati nie ... Jak teraz skalali Porsche i zrobili z niego terenówkę i w dieslu to rozumiem że brzydki
Komentarz
Ponoć jej nie cisną jako jedyne i nie śmierdzą też jako jedyne i są absolutnie jako jedyne ładne wśród butów dla dziewczynek
Jestem w Lidlu, ale jednak to nie o to mi chodzi. Zamiast tego kupię sobie majtki, po co puste przebiegi robić
Może życie ją sterało i nogami powłóczy..?
Edit: to było do butów od @mamuma
Multipla nigdy żadnego koła nie zatoczyła, nawet nie zaczęła go zataczać;)
Crocss w bałwanki (sorki Joanna ) to przy Multipli arcydzieło designu
Co roku obcierają mi piętę a potem się do siebie przyzwyczajamy
3 sezon
Jak nowe , nie do zdarcia
Jak teraz skalali Porsche i zrobili z niego terenówkę i w dieslu to rozumiem że brzydki