Butelki 100ml z zakrętkami Czy aby ta zakrętka działała, musi być do tego jakieś specjalne urządzenie, żeby tą nakrętka zacisnąć, by było szczelnie? Potrzebuje na nalewke na prezenty i się zastanawiam, czy taka będzie ok czy lepiej szukać innych
Gdzie zrobię książkę z książki? Chodzi mi, żeby to nie było ksero zszyte na takich kółkowych spinaczach tylko normalna książka. Introligator robi takie rzeczy?
Ja zmieniałam adres. Nie w opisie, tylko można zmienić ten, co się domyślnie podawało, wtedy ogłoszenie wyświetli się pod wybranym rejonem przy wyszukiwaniu miejscem.
Jak tam u Was upały? U nas ogłoszenie o reglamentacji wody... W niektórych wsiach woda od 5 do 8 i od 19 do 21 chyba. Nas nie dotyczy póki co, ale trochę stresa mam. Mam nadzieję, że popada.
A serio to różnie. W niedzielę nie, dziś była dłużej niż do 8.
Gość z pogotowia wodnego powiedział mężowi, że od dawna inwestycji w studnie nie było, nie planują, nie mają funduszy. A przecież ilość domów wzrosła kilkukrotnie. Nawet bez suszy to musiało się tak skończyć. Z naszego doświadczenia to najbardziej złodziejska spółka w gminie.
W Chojnicach nie wolno nawet doniczek podlewać. Zakaz. A że ludki zawistne a podpier... ol usankcjonowany to i po polnocy ruch się zacznie by pomidory nie popadaly.
Ale fakt, ze wody w studni niemal nie ma. Wiadrem juz nie naciągnę. Pompa spoko radę daje
Sandały crocs, damskie, te osławione. Właśnie zamierzam kupić, bo inne moje ulubione mi się rozleciały i się okazuje, że to nie takie proste, bo jest kilka modeli.
Komentarz
I jak planujesz przetłumaczyć błąd?
Czy aby ta zakrętka działała, musi być do tego jakieś specjalne urządzenie, żeby tą nakrętka zacisnąć, by było szczelnie?
Potrzebuje na nalewke na prezenty i się zastanawiam, czy taka będzie ok czy lepiej szukać innych
https://superbutelki.pl/pl/p/Butelka-PIERSIOWKA-100-ml-na-sok-nalewki-wesele/233?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=8032529119&gclid=CjwKCAjw5NqVBhAjEiwAeCa97Zj0Jh3hrbj5hTB9bAgivoQwTMMAb0hWrQXvRBputwSQw03RHW70IhoCG3MQAvD_BwE
W opisie możesz dodać skąd jest odbiór.
A serio to różnie. W niedzielę nie, dziś była dłużej niż do 8.
Gość z pogotowia wodnego powiedział mężowi, że od dawna inwestycji w studnie nie było, nie planują, nie mają funduszy. A przecież ilość domów wzrosła kilkukrotnie. Nawet bez suszy to musiało się tak skończyć. Z naszego doświadczenia to najbardziej złodziejska spółka w gminie.
Ale fakt, ze wody w studni niemal nie ma. Wiadrem juz nie naciągnę. Pompa spoko radę daje
Który jest ten najnaj?
Jest taki (akurat nie mój rozmiar*)
Nawet takie https://www.skapiec.pl/site/cat/4756/comp/100518578#ceny