Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

19192949697168

Komentarz

• Pamiętam, że jeszcze chyba na orgu były polecane, że mocne i w ogóle
  • edytowano stycznia 2023
    The user and all related content has been deleted.
    Podziękował(a) 1Rogalikowa
  • @Rogalikowa nie wiem w jakich kolorach gustujesz i jaki styl ubierania lubisz, pewnie sportowy? Do sukienek czy spódnic pasowałyby np.mi takie jasne Crocsy, neutralne: https://cf.shopee.pl/file/6b4870cc79d96cf770f9a16d438959fd
  • @Madame a dlaczego stopa się musi przyzwyczaić?

Teraz miałam w podobnym stylu (podeszwa i dwa cienkie paski ;) ) i bardzo dobrze mi się chodziło. Tylko nie gumowe, z imitacji skóry chyba. Kupiłam je na wyprzedaży w hm za 10 zł (!!!) i teraz żałuję, że nie kupiłam od razu kilku par. Wzięłam z guuupia franc, bo pomyślałam, że za taką cenę nawet jak się rozlecą za tydzień to się opłaca :D A chodziłam w nich 2,5 sezonu (albo dłużej, bo nie pamiętam dokładnie, kiedy kupiłam), bardzo intensywnie, nawet do wody, a one nawet jednego odprysku tej farbowanej niby skóry nie miały.
  • Wyglądają trochę babciowo, fakt ale moja znajoma miała podobne tylko grafitowe i wyglądały zarąbiście - ubiera się w stylu boho/folkowym.
  • @Rejczel te też są niezłe, oglądałam je też, ale bardziej kolorowe

Ja nie mam żadnego stylu :joy: Ubieram się w to co akurat mam, na sportowo też, ale raczej w kieckach chadzam
  • Ja mam czarne z brokatem i wzorem w bałwanki i choinki. Już bym kupiła nowe bo te trochę straciły blask :D ale nie ma tego wzoru.
  • Jeszcze rozmiarówkę muszę znaleźć,.żeby się nie bawić w odsyłanie i zamiany
  • No właśnie widziałam je w różnych wariantach kolorystycznych i ładne są też takie niebieskie z kolorowymi akcentami.
  • Cenowo, widzę, nie poszly mocno w górę, oglądałam jakis czas temu i były w okolicach 100 zł.

Chociaż pierwsze jakie mi gugiel podpowiedział to za 450,00 i mnie lekko zmrozila ta podwyżka ;)

• Podziękował(a) 1Ewasz
  • No to do sukienek tak szczerze powiedziawszy pasują takie troszkę bardziej zabudowane Crocsy, w crocsy japonki już tak się człowiek nie wystroi wszędzie a w takie Crocso- sandało- wsuwki to i ujdzie jako but wakacyjny do kościoła do elegantszego ubrania.
    Podziękował(a) 2Mamaw Rogalikowa
  • JoannaS powiedział(a):

Najbrzydsze buty świata jak widać mogą być jeszcze brzydsze :joy:
    Podziękował(a) 1Bea
  • Uuu lala, ale fopa! @JoannaS nie widziałam twojego poprzedniego wpisu i wlasnie obrazilam twoje buty :s
    Podziękował(a) 2JoannaS Juka
  • A jaki masz numer @Rogalikowa?
  • Ja tylko jako kapcie. Z takich " ładnych inaczej" butów poza domem to birkenstocki bym kupiła sandały, mam klapki ale jednak przy haluksach but musi się trzymać stopy, nie może być klapek. Więc mam upatrzony model, z tym że nie wiem czy nie są za wąskie , w klapkach mi ta biedna kość trochę rozwala brzeg podeszwy
  • Rogalikowa powiedział(a):

Uuu lala, ale fopa! @JoannaS nie widziałam twojego poprzedniego wpisu i wlasnie obrazilam twoje buty :s

Chcę powiedzieć, że czipsy jeszcze mam jakby co
    Podziękował(a) 1Izka
  • Może nie są piękne, ale na pewno wygodne. Przyjaciółka mi je zachwala od lat, a chodzi w. nich okrągły rok (oczywiście nie na tzw miasto) i to w dodatku bez skarpet, nawet jak wraca w mega mróz z morsowania
  • Ej ale to kapcie są i do ogródka :D
  • Serio w tych gumowych butach da się chodzić ? Tak poza ogrodem ? Noga się nie odparza?
    Jedyna guma jaką toleruję to ta na włosy (bez głupich komentarzy proszę :p )
  • One właśnie są tak brzydkie, że zatoczył pełne koło brzydkosci i są już ładne. Jak mopsy albo te łyse świnki morskie
    Podziękował(a) 4Ewasz Izka Juka Rogalikowa
  • Albo jak Multipla...
    Podziękował(a) 2Bea JoannaS
  • Mój komentarz był do tych czipsów
    Podziękował(a) 1Juka
  • Birki , które bym kupiła gdyby były tańsze i szerokie
  • Juka powiedział(a):

Rogalikowa powiedział(a):

Uuu lala, ale fopa! @JoannaS nie widziałam twojego poprzedniego wpisu i wlasnie obrazilam twoje buty :s

Chcę powiedzieć, że czipsy jeszcze mam jakby co
    Jeszcze kisielu podrzuć!

Moje czipsy już zjadłam (w tajemnicy przed dziećmi). To musiał być zły omen...

Chociaż nie, co ja gadam, przecież to ja się mam naparzać, a wy jeść czipsy.

To chyba od upału mi się miesza, kto ma jeść, a kto się naparzać.

Ale kisielu to bym zjadła...
    Podziękował(a) 2Izka Juka
  • No wy się macie naparzać z Joanną, obraziłaś jej buty i one są teraz zranione!
    Podziękował(a) 3Barbasia Izka Rogalikowa
  • edytowano czerwca 2022
    Rejczel powiedział(a):

A jaki masz numer @Rogalikowa?

No właśnie przy tych dzisiejszych rozmoarowkach to zamieszanie jak nie wiem. Jedne mam 37, od chłopaków z Decathlonu podbieram sportowe 42, inne znów 38 :/
  • W Lidlu są teraz takie japonki jak te czarne tylko, że srebrne i wsuwane czarne klapki na korku za 30 parę złotych. Jak to ma być takie do czlapania koło domu to w sam raz.
  • Jadę do Lidla!

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik