Nie wiem czy to właściwy wątek, ale czy ktoś kojarzy /korzystał z usług dr Piotra Witczaka dt Protokołu Cutlera i może się podzielić wrażeniami, efektami?
Dobry, ciepły i mały po spakowaniu śpiwór toooo...?
Śpiwory mamy, ale mało kompaktowe. Przydałby się, przynajmniej jeden na razie, taki, który da się w kieszeni upchnąć
Decathlon ma, ale czy one dają radę?
W Himalaje na razie nie wybieramy się, to może być pewna wskazówka jeśli chodzi o półkę cenową
My co prawda mamy 25-letnie puchowe Cumulus, absolutnie rewelacyjne, cieplutkie, malutkie i wciąż jak nowe choć wiele przeszły, ale jak spojrzałam na ich współczesne ceny to nie wiedziałam, że taki mamy majątek. Tzn zawsze były drogie, jednak kilku tysi to się nie spodziewałam. Ale ktoś z dzieci (albo dwójka?) dostał od dziadków bardzo OK z Decathlonu za cenę co najmniej przyzwoitą. Z tym, że też już ileś lat temu więc model pewnie nieaktualny. Ale trwałość i 'ciepłota' przetestowane. Jak chcesz to wieczorem poszukam co to było.
@Bambidu dzięki za odpowiedź, sprawdzamy różne opcje, do wyjazdu syna na obóz jeszcze trochę czasu
Sprawdziłam. Mamy dwa godne polecenia, ciepłe a bardzo zgrabne po spakowaniu. Córka ma z Decathlonu circa 8-letni taki:
Co polecacie ma mrówki? Włażą mi do domu. Takie czarne, zwykłe. Czy jest coś naturalnego?
Ja namierzyłam którędy wchodzą i tam nasypalam proszku do pieczenia. Parę dni spokoju. Potem nowe ścieżki. i nowe kupki proszku. To ze dwa lata temu było i na razie nie ma ich. Proszek tani i mniej zachęcający dla dzieci niż różowe granulki, a wygląda że skuteczny.
Zaczyna się 4:00. Wzruszająca historia, mam nadzieję że dziewczyna nie wpadnie w łapy lewicy: FYI: The Ballet Dancer; born without arms and determined to succeed
Czytam zaległe wątki Co do specyfiki zawodowej, wiadomo że do mnie "pani magister", ale moje ulubione to "kerowniczko" oraz ostatnio nasza stała pacjentka ma nową opiekunkę, ta wparowuje do apteki ze słowami "cześć lala" za pierwszym razem mnie zatkało, ale teraz już się przyzwyczaiłam
@Zuzapola Jak ekstra, to lepiej album, nie fotoksiążkę, chyba, że ma mieć dużo stron. Z piękną oprawą albumową.
A jak naprawdę ekskluzywne ma być, to są strony z produktami profesjonalnymi dla fotografów, które sprzedają także osobom prywatnym (większość tego nie robi). Np. Albumy Bodzioch, koniecznie zobacz, jak to może wyglądać.
@Mamaw Tego nie wiem, ale za czerwiec dostałam przelew na początku miesiąca. Wcześniej był zawsze na koniec.
Ja też zwykle dostawałam przed 10tym a teraz cisza i mnie oświeciło, że chyba wniosku nie składałam. Kompletnie nie pamiętam czy składałam czy nie. To się nadaje do kabaretu, taka skleroza
ZUS ma 10 możliwych terminów wypłat 500+, a od teraz on płaci. Terminy są losowo dobierane. Można na swoim koncie ZUS sprawdzić czy jest złożony wniosek na bieżący okres.
teraz to przesło do zus i moga sie zmienić terminy, raczej na pewno sie zmienią, na portalu można sprawdzić jaki nowy termin jest
Patrzyłam na tym koncie zus i tam nie ma tego, więc chyba jednak nie skladalam. Wypełniłam wniosek i przesłałam, kiedy to mogę dostać? Duże będzie opóźnienie?
Kusi mnie, żeby wyprać dwie poduszki z pierzem. I wypiore ale teraz tak: wyczytałam, że nie powinno się suszyć takich poduszek w suszarce i tylko na słońcu. Czy ktoś z Was suszył poduszki w suszarce bębnowej( i jak to się skończyło)?
Komentarz
Sławomir Magolan, jest bardzo porządny człowiek, tylko teraz chyba na wakacjach.
Syn ma Fjord Nansen chyba 2 lata:
Oboje bardzo sobie chwalą.
To ze dwa lata temu było i na razie nie ma ich.
Proszek tani i mniej zachęcający dla dzieci niż różowe granulki, a wygląda że skuteczny.
Tu robią bardzo dobrze i każdy może zamówić, ale cena normalna:
http://www.diprint.pl/cennik-zdjec/zdjecia-bez-korekcji
Tu taniej, słyszałam, że jest ok, ale tu gwarancji nie daję:
https://www.colorland.pl/odbitki
Wiem, że ludzie kupują na Allegro pakiety i to jest najtańsze, ale jakość na pewno nie powala.
FYI: The Ballet Dancer; born without arms and determined to succeed
Co do specyfiki zawodowej, wiadomo że do mnie "pani magister", ale moje ulubione to "kerowniczko" oraz ostatnio nasza stała pacjentka ma nową opiekunkę, ta wparowuje do apteki ze słowami "cześć lala" za pierwszym razem mnie zatkało, ale teraz już się przyzwyczaiłam
tu od lat kalendarze zamawiam
Jak ma być wysokiej jakości to np. Saal Digital lub Printu.
A jak naprawdę ekskluzywne ma być, to są strony z produktami profesjonalnymi dla fotografów, które sprzedają także osobom prywatnym (większość tego nie robi). Np. Albumy Bodzioch, koniecznie zobacz, jak to może wyglądać.
Jakbyś potrzebowała doradztwa, napisz do mnie.
Nie pamiętam
Można na swoim koncie ZUS sprawdzić czy jest złożony wniosek na bieżący okres.
A czy ktoś wie dlaczego to do ZUS przeszlo