znajoma szuka od września nauczycieli do indywidualnej nauki następujących przedmiotów:
-język polski - przygotowanie do egzaminu klasyfikacyjnego i podstawowej matury - fizyka - do egzaminu klasyfikacyjnego i rozszerzonej matury - matematyka - do poziomu akademickiego
dziecko obecnie 14 lat, 1 LO w ed od września, b uzdolniony.
znajoma szuka od września nauczycieli do indywidualnej nauki następujących przedmiotów:
-język polski - przygotowanie do egzaminu klasyfikacyjnego i podstawowej matury - fizyka - do egzaminu klasyfikacyjnego i rozszerzonej matury - matematyka - do poziomu akademickiego
zajęcia on line lub prawobrzezna Wwa
może ktoś może kogoś polecić
Mogę polecić mojego męża fizyka i matematyka, tylko że z Warszawy, to tylko on line
Ja poproszę wiersz na jubileusz teściów (złote gody) do nauczenia się przez dziecko wczesnoszkolne. Wiersz wcale nie musi być dziecięcy. Może coś o małżeństwie, miłości, czasie...
Moja znajoma online pewnie by się podjęła, uczy polskiego.
Ja poproszę wiersz na jubileusz teściów (złote gody) do nauczenia się przez dziecko wczesnoszkolne. Wiersz wcale nie musi być dziecięcy. Może coś o małżeństwie, miłości, czasie...
Chciałabym kupić szafkę na olx, ale sprzedający zaznacza, że tylko odbiór osobisty gdzieś z okolic Łodzi. Mogę zamówić jakąś firmę kurierską, żeby odebrała mebel? Korzystał ktoś z takiej opcji?
Moze sprzedajacy sie obawiac, ze mebel zostanie uszkodzony i bedzie spor na olx (czesto olx niezbyt sprawiedliwie roztrzasa i jedna osoba dostaje przedmiot i zwrot pieniedzy, a druga zostaje bez niczego).
Dobry, ciepły i mały po spakowaniu śpiwór toooo...?
Śpiwory mamy, ale mało kompaktowe. Przydałby się, przynajmniej jeden na razie, taki, który da się w kieszeni upchnąć
Decathlon ma, ale czy one dają radę?
W Himalaje na razie nie wybieramy się, to może być pewna wskazówka jeśli chodzi o półkę cenową
My co prawda mamy 25-letnie puchowe Cumulus, absolutnie rewelacyjne, cieplutkie, malutkie i wciąż jak nowe choć wiele przeszły, ale jak spojrzałam na ich współczesne ceny to nie wiedziałam, że taki mamy majątek. Tzn zawsze były drogie, jednak kilku tysi to się nie spodziewałam. Ale ktoś z dzieci (albo dwójka?) dostał od dziadków bardzo OK z Decathlonu za cenę co najmniej przyzwoitą. Z tym, że też już ileś lat temu więc model pewnie nieaktualny. Ale trwałość i 'ciepłota' przetestowane. Jak chcesz to wieczorem poszukam co to było.
Dobry, ciepły i mały po spakowaniu śpiwór toooo...?
Śpiwory mamy, ale mało kompaktowe. Przydałby się, przynajmniej jeden na razie, taki, który da się w kieszeni upchnąć
W Himalaje na razie nie wybieramy się, to może być pewna wskazówka jeśli chodzi o półkę cenową
My co prawda mamy 25-letnie puchowe Cumulus, absolutnie rewelacyjne, cieplutkie, malutkie i wciąż jak nowe choć wiele przeszły, ale jak spojrzałam na ich współczesne ceny to nie wiedziałam, że taki mamy majątek. Tzn zawsze były drogie, jednak kilku tysi to się nie spodziewałam. Ale ktoś z dzieci (albo dwójka?) dostał od dziadków bardzo OK z Decathlonu za cenę co najmniej przyzwoitą. Z tym, że też już ileś lat temu więc model pewnie nieaktualny. Ale trwałość i 'ciepłota' przetestowane. Jak chcesz to wieczorem poszukam co to było.
@Bambidu dzięki za odpowiedź, sprawdzamy różne opcje, do wyjazdu syna na obóz jeszcze trochę czasu
Jeszcze tu wkleje, bo do czytelniczego może nie wszyscy zaglądają. Poszukuję kogoś, kto ma taką książkę i zeskanuje mi kilka stron. Wartość tylko sentymentalna
Jeszcze tu wkleje, bo do czytelniczego może nie wszyscy zaglądają. Poszukuję kogoś, kto ma taką książkę i zeskanuje mi kilka stron. Wartość tylko sentymentalna
Komentarz
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
-język polski - przygotowanie do egzaminu klasyfikacyjnego i podstawowej matury
- fizyka - do egzaminu klasyfikacyjnego i rozszerzonej matury
- matematyka - do poziomu akademickiego
https://www.xn--sowokrla-03a89e.pl/#/reading
Ale ktoś z dzieci (albo dwójka?) dostał od dziadków bardzo OK z Decathlonu za cenę co najmniej przyzwoitą. Z tym, że też już ileś lat temu więc model pewnie nieaktualny. Ale trwałość i 'ciepłota' przetestowane. Jak chcesz to wieczorem poszukam co to było.
Witrzenie niestety materacy
Obserwacja dzieci z rana cY nie są pogryzione