Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

18283858788168

Komentarz

• To jakbyś miała fantazję to napisz co i jak, zapytam fachową koleżankę.
  • Mogę wkleić... Bo mam
    Podziękował(a) 1Zuzanna
  • Polećcie jakieś fajne spodnie dla męża. Od czasów pracy zdalnej tylko dresy:)) takie co by wyglądały dłużej dobrze. A nie od razu jak ścierka.
  • Reserved ma dobrej jakości spodnie dresowe dla chłopców więc mniemam, że te męskie z podobnie dobrej jakościowo bawełny.
    Podziękował(a) 1Ewaklara
  • @Rejczel a mają te dresy chłopięce szczupłe, z gumką w pasie? Czy że sznurkami?
  • A to różnie, zazwyczaj reservdowskie spodnie dresowe mają w pasie ściągacz i do tego jeszcze troczki ale to bardziej ozdobnie. Gumka w pasie jest w sam raz, nie bardzo ciasna, jest wygodna. Nie puszczają dziurek w praniu, nie zbiegają się w praniu. Zeby dłużej przetrwały( mam trzech synów) - nie suszę ich w suszarce. W porównaniu z lidlowskimi - jeszcze lepsza bawełna, nie przecierają się na kolanach.
    Podziękował(a) 1Shrekowa
  • Niepokoi mnie określenie "nie bardzo ciasna" ;)
    Na moich wróbli przeważnie troczki trzeba ściągać i wiązać, nie lubią tego, spodnie im potem spadają itd . Zawsze szukam normalnych, z gumką i szczupłych.
  • Gdzie mieszka Wypyszka?
    Ona tu jest?
    Kto ma ja w znajomych chodźcie na jej profil na fb. Ważne
    Modlitwa potrzebna tez, bardzo
  • I jeszcze: Reserved ma
    Shrekowa powiedział(a):

Niepokoi mnie określenie "nie bardzo ciasna" ;)
    Na moich wróbli przeważnie troczki trzeba ściągać i wiązać, nie lubią tego, spodnie im potem spadają itd . Zawsze szukam normalnych, z gumką i szczupłych.

Nie bardzo ciasna = normalna. No niektóre modele lidlowskich gaci mają za luźne gumy w pasie i trzeba troczki ściągać a mali chłopcy gdzie by tam zajmowali się jakimś rozwiązywaniem troczków - ciągną wszystko w dół a potem z powrotem do góry więc jak za bardzo ścisne, żeby nie spadały - to potem się temu małemu ciężko łogarnąć i sobie naciąga na czubek tyłka ;)
    Podziękował(a) 1Shrekowa
  • Na Zalando kupowałam synowi dresy Levisa, 100% bawełny, 160 w promocji, (cena wyjściowa niby 200) - bon 15% jak się trafił. Były bardzo duże i dostały się mężowi, synowi kupiłam przy następnej promocji.
    Podziękował(a) 1Ewaklara
  • 20DLACIEBIE można od tego -20% jak się kupi coś jeszcze za 50zl.
  • W Reserved są dobre ceny na spodnie dresowe przy wyprzedaży - warto wtedy kupić "na zaś" i jest z brata na brata - wytrzymałe :)
  • kociara powiedział(a):

Gdzie mieszka Wypyszka?
    Ona tu jest?

Kto to jest Wypyszka?
  • Ktoś z Was ma maszynę do szycia Minerva next 363D? Polecacie? Chcę kupić dla córki
  • Bagata powiedział(a):

kociara powiedział(a):

Gdzie mieszka Wypyszka?
    Ona tu jest?

Kto to jest Wypyszka?
    Pamiętam taki nick z orga
  • Wypyszka była na wielodzietni.org. chyba jest na fb ale nie pamiętam, jak się nazywa.
  • edytowano maja 2022
    E.W.
    W Poznaniu chyba
    Podziękował(a) 2[Usunięty użytkownik] MAFJa
  • Dresy kupiłam w Sinsayu, zaproponował mi rabat 15% i 0 zł za przesyłkę w zamian za zainstalowamie aplikacji. Trzy pary za 39 zł, cenowo jak w Pepco, mam cichą nadzieję że jakościowo będzie ciut lepiej.
    Niestety z troczkami, ale szczupłe , zobaczymy.
  • edytowano maja 2022
    Też zamawialam te trojpaki z Sinsay .. są dobre starczają na miesiąc :-) Pepco czasem na tydzień.
    Podziękował(a) 1Shrekowa
  • MAFJa powiedział(a):

Też zamawialam te trojpaki z Sinsay .. są dobre starczają na miesiąc :-) Pepco czasem na tydzień.

Dobre, twoi ten sam typ co u mnie ;)
    Kiedyś maz kupił w Decathlonie, właśnie mega chude i z samą gumka, i posłużyły całkiem całkiem. Za małe jakieś pieniądze. Niestety nie widzę ich już.
  • edytowano maja 2022
    Potrzebuję króciutkich getrów na 146/152. Bawełnianych, tak, by można było zakładać pod sukienki.

Gdzie takie coś znaleźć w przyzwoitej jakości?
  • Oraz z zupełnie innej beczki - czy macie jakiś sposób na to, by w kluble na śmieci nie zalęgły się muchy?
    Kupiłam specjalne płytki Bross, nie działają.
  • Duduś powiedział(a):

Oraz z zupełnie innej beczki - czy macie jakiś sposób na to, by w kluble na śmieci nie zalęgły się muchy?

w takim zbiorczym kuble co na zewnątrz stoi?
  • Wapnem sypać.
  • Aneczka08 powiedział(a):

Duduś powiedział(a):

Oraz z zupełnie innej beczki - czy macie jakiś sposób na to, by w kluble na śmieci nie zalęgły się muchy?

w takim zbiorczym kuble co na zewnątrz stoi?
    Tak.

@EluniaSylwia tam są worki pojedyncze z małych domowych koszy, to na spód kubła wystarczą ze dwie garści czy trzeba by przesypywać każdy wrzucany worek?
  • Ja po opróżnieniu wsypuję na spód, a potem że 2 razy. U nas wywożą co 2 tyg.
    Podziękował(a) 1Duduś
  • A czasami to klapę i brzegi muchozolem opryskami, tym chemicznym, najtańszym Też pomaga.
    Podziękował(a) 2Duduś Rogalikowa
  • Zwykłym wapnem? Kurka, a my zawsze muchozolem walczyliśmy,z różnym skutkiem :#

Idę sypnąć!
  • @EluniaSylwia a czy wapno do bielenia drzew się nada? Akurat takie mam w domu.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik