A to różnie, zazwyczaj reservdowskie spodnie dresowe mają w pasie ściągacz i do tego jeszcze troczki ale to bardziej ozdobnie. Gumka w pasie jest w sam raz, nie bardzo ciasna, jest wygodna. Nie puszczają dziurek w praniu, nie zbiegają się w praniu. Zeby dłużej przetrwały( mam trzech synów) - nie suszę ich w suszarce. W porównaniu z lidlowskimi - jeszcze lepsza bawełna, nie przecierają się na kolanach.
Niepokoi mnie określenie "nie bardzo ciasna" Na moich wróbli przeważnie troczki trzeba ściągać i wiązać, nie lubią tego, spodnie im potem spadają itd . Zawsze szukam normalnych, z gumką i szczupłych.
Niepokoi mnie określenie "nie bardzo ciasna" Na moich wróbli przeważnie troczki trzeba ściągać i wiązać, nie lubią tego, spodnie im potem spadają itd . Zawsze szukam normalnych, z gumką i szczupłych.
Nie bardzo ciasna = normalna. No niektóre modele lidlowskich gaci mają za luźne gumy w pasie i trzeba troczki ściągać a mali chłopcy gdzie by tam zajmowali się jakimś rozwiązywaniem troczków - ciągną wszystko w dół a potem z powrotem do góry więc jak za bardzo ścisne, żeby nie spadały - to potem się temu małemu ciężko łogarnąć i sobie naciąga na czubek tyłka
Na Zalando kupowałam synowi dresy Levisa, 100% bawełny, 160 w promocji, (cena wyjściowa niby 200) - bon 15% jak się trafił. Były bardzo duże i dostały się mężowi, synowi kupiłam przy następnej promocji.
Dresy kupiłam w Sinsayu, zaproponował mi rabat 15% i 0 zł za przesyłkę w zamian za zainstalowamie aplikacji. Trzy pary za 39 zł, cenowo jak w Pepco, mam cichą nadzieję że jakościowo będzie ciut lepiej. Niestety z troczkami, ale szczupłe , zobaczymy.
Też zamawialam te trojpaki z Sinsay .. są dobre starczają na miesiąc :-) Pepco czasem na tydzień.
Dobre, twoi ten sam typ co u mnie Kiedyś maz kupił w Decathlonie, właśnie mega chude i z samą gumka, i posłużyły całkiem całkiem. Za małe jakieś pieniądze. Niestety nie widzę ich już.
Oraz z zupełnie innej beczki - czy macie jakiś sposób na to, by w kluble na śmieci nie zalęgły się muchy? Kupiłam specjalne płytki Bross, nie działają.
Oraz z zupełnie innej beczki - czy macie jakiś sposób na to, by w kluble na śmieci nie zalęgły się muchy? Kupiłam specjalne płytki Bross, nie działają.
w takim zbiorczym kuble co na zewnątrz stoi?
Tak.
@EluniaSylwia tam są worki pojedyncze z małych domowych koszy, to na spód kubła wystarczą ze dwie garści czy trzeba by przesypywać każdy wrzucany worek?
Komentarz
Na moich wróbli przeważnie troczki trzeba ściągać i wiązać, nie lubią tego, spodnie im potem spadają itd . Zawsze szukam normalnych, z gumką i szczupłych.
Ona tu jest?
Kto ma ja w znajomych chodźcie na jej profil na fb. Ważne
Modlitwa potrzebna tez, bardzo
W Poznaniu chyba
Niestety z troczkami, ale szczupłe , zobaczymy.
Kiedyś maz kupił w Decathlonie, właśnie mega chude i z samą gumka, i posłużyły całkiem całkiem. Za małe jakieś pieniądze. Niestety nie widzę ich już.
Gdzie takie coś znaleźć w przyzwoitej jakości?
Kupiłam specjalne płytki Bross, nie działają.
@EluniaSylwia tam są worki pojedyncze z małych domowych koszy, to na spód kubła wystarczą ze dwie garści czy trzeba by przesypywać każdy wrzucany worek?
Idę sypnąć!