u nas jedynie 12 latek miał kiedyś raz coś robione, reszta (najstarszy 13,5 nie miała do tej pory nigdy żadnego ubytki. Tylko na kontrole 2x w roku chodzimy.
U nas żeby szły zawsze tak samo, około 7 miesiąca, a dwójka ma bardzo słabe, dla mnie genetyka ważniejsza. Tak samo traktowane, to samo jedli, u dwójki było tragicznie. Przestały się psuć dopiero, kiedy stałe wyszły. Podobno bardzo ciasno rosły i trudno było dotrzeć z myciem do tych szczelin.
Nela ma zalecenie kołdry obciążeniowej. Czy macie namiary na coś sprawdzonego, na allegro pełno tego. Nie wiem na co zwracać uwagę. Taka 100×150 wypelnienie kulki szklane.edit waga 4kg
@MAFJa, mam do Ciebie pytanie niepasujące do wątków. Na którymś ze zdjęć jeden z Twoich Synków ma bluzę z żabką, taką czerwoną z Lidla. Suszyłaś w suszarce? Bo to ulubiona Józka i nie chciałabym zniszczyć, więc się nie odważyłam, ale może Ty?
Hehe... Kurcze nie mamy czerwonej z żabka chyba... Nie kojarzę..ja raczej bluz i bluzek do suszarki nie wkładam...hurtem spodnie gacie skarpety.... Ale z bluza mnie zaintrygowałas...
Komentarz
Na którymś ze zdjęć jeden z Twoich Synków ma bluzę z żabką, taką czerwoną z Lidla.
Suszyłaś w suszarce? Bo to ulubiona Józka i nie chciałabym zniszczyć, więc się nie odważyłam, ale może Ty?
Nowe to w Modlnicy tam gdzie narty. No i Decathlon.
A wiesz że w Dolinę Będkowskiej jest darmowe lodowisko .
życie