przypomniał mi się znajomy, któremu świeciła się uparcie jakaś kontrolka . Więc na desce rozdzielczej stawiał pudelko fajek, żeby mu zasłaniały tę kontrolkę ;-)
To ja tradycyjnie dorzucę swoje : czujnik położenia wału, ew. wtyczka do czujnika. mechanik mówił, że w dieslach te błąd nie wyskakuje. Mojej mamie silnik gasł w trasie - przy dużej prędkości najczęściej (i to była wtyczka do czujnika). Koleżance tak samo, ale silnik potrzebował ostygnąć, by znów ruszyć (i to był czujnik położenia wału) I ten egr wspomniany - też może być na rzeczy.
To ja tradycyjnie dorzucę swoje : czujnik położenia wału, ew. wtyczka do czujnika. mechanik mówił, że w dieslach te błąd nie wyskakuje. Mojej mamie silnik gasł w trasie - przy dużej prędkości najczęściej (i to była wtyczka do czujnika). Koleżance tak samo, ale silnik potrzebował ostygnąć, by znów ruszyć (i to był czujnik położenia wału) I ten egr wspomniany - też może być na rzeczy.
@Rien Ty z tym czujnikiem jak ja z Mgiełką zabłocką
@Rien Ty z tym czujnikiem jak ja z Mgiełką zabłocką
A swoją drogą, @Aneczka08 , "musisz" mi jakoś rozpisać łopatologicznie, jak stosować tę mgiełkę! Stoi mi cała butla, kaszlemy (co poniektórzy) jak nie wiem co od półtora miesiąca (mnie od zatok po gardle spływa i drażni), a ja nie wiem, co i kiedy, i komu. O. .
Kto mi przypomni tytuł filmu? Jakaś burza czy huragan. Komus psuje die samochód. Trafia do przydrożnej knajpy, gdzie spotykają się różni ludzie. Jednym z nich okazuje się byc Jezus
Pięcioro nieznajomych podróżnych czekając na otwarcie drogi, zatrzymuje się w jadłodajni pośrodku Pustkowia. Obsługuje ich dziwny właściciel który zdaje się wiedzieć o nich wszystko. W dodatku twierdzi że jest Jezusem
Dzięki @asia i @ola_g, pomyliłam coś. Właśnie mój mąż zastanawia się nad światłowodem i pani na infolinii Orange twierdzi, że nie będzie technicznego problemu (ku zaskoczeniu męża) i umowę chce słać. Oczywiście musimy przenieść numery telefonu i podpisać umowę wcześniej. A kojarzę, że oni nie podłączyli a odsetki naliczali? Boję się, ze zostaniemy związani, a z drugiej nikt inny światłowodu montować nam nie chce
Sprawdź kiedy opcja podłączenia. Dalam się nabrać (firmowo) ale na szczęście odstapili od roszczeń i umowa rozwiązana (anulowana) została jeszcze tego samego dnia. Mają w sprzedaży światłowody. I owszem. Planowany termin podłączenia po 2032... Ech, a ja się cieszylam jak głupia bo nawet lepszy modem dali A tu taki psikus. Akcja miała miejsce jakoś tuż przed epidemia
Takie ala zegarki sportowe co mierzą kalorie, kroki itp. Szukam czegoś co mierzy to wszystko i czy uwzględia w krokach albo w kaloriach wchodzenie pod górę. Warto coś takiego kupić? Teraz korzystam ze smartfona, ale duże, nieporęczne, pulsu nie mierzy i gór nie uwzględnia.
Takie ala zegarki sportowe co mierzą kalorie, kroki itp. Szukam czegoś co mierzy to wszystko i czy uwzględia w krokach albo w kaloriach wchodzenie pod górę. Warto coś takiego kupić? Teraz korzystam ze smartfona, ale duże, nieporęczne, pulsu nie mierzy i gór nie uwzględnia.
Mogę Ci jeden odstąpić. Dostałam dla Uli ale ona za mała. Tylko za wysyłkę sobie zapłać.
Komentarz
I ten egr wspomniany - też może być na rzeczy.
Jakaś burza czy huragan. Komus psuje die samochód. Trafia do przydrożnej knajpy, gdzie spotykają się różni ludzie. Jednym z nich okazuje się byc Jezus
TAK!
https://m.cda.pl/video/557259642
Dalam się nabrać (firmowo) ale na szczęście odstapili od roszczeń i umowa rozwiązana (anulowana) została jeszcze tego samego dnia.
Mają w sprzedaży światłowody.
I owszem.
Planowany termin podłączenia po 2032...
Ech, a ja się cieszylam jak głupia bo nawet lepszy modem dali
A tu taki psikus.
Akcja miała miejsce jakoś tuż przed epidemia
Szukam czegoś co mierzy to wszystko i czy uwzględia w krokach albo w kaloriach wchodzenie pod górę.
Warto coś takiego kupić?
Teraz korzystam ze smartfona, ale duże, nieporęczne, pulsu nie mierzy i gór nie uwzględnia.