Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

14748505253168

Komentarz

• To może coś innego. U nas czasem błąd wyskoczy na nic to nie wpływa.
  • Aneczka08 powiedział(a):

przypomniał mi się znajomy, któremu świeciła się uparcie jakaś kontrolka . Więc na desce rozdzielczej stawiał pudelko fajek, żeby mu zasłaniały tę kontrolkę ;-)

Myśmy zakleilili plastelina
    Podziękował(a) 1Ewasz
  • To ja tradycyjnie dorzucę swoje :smiley:: czujnik położenia wału, ew. wtyczka do czujnika. mechanik mówił, że w dieslach te błąd nie wyskakuje. Mojej mamie silnik gasł w trasie - przy dużej prędkości najczęściej (i to była wtyczka do czujnika). Koleżance tak samo, ale silnik potrzebował ostygnąć, by znów ruszyć (i to był czujnik położenia wału)
    I ten egr wspomniany - też może być na rzeczy.
  • Ja w peugeocie miałam takie objawy przy awarii przepustnicy i chyba ten sam błąd wyskakiwał .
  • Rien powiedział(a):

To ja tradycyjnie dorzucę swoje :smiley:: czujnik położenia wału, ew. wtyczka do czujnika. mechanik mówił, że w dieslach te błąd nie wyskakuje. Mojej mamie silnik gasł w trasie - przy dużej prędkości najczęściej (i to była wtyczka do czujnika). Koleżance tak samo, ale silnik potrzebował ostygnąć, by znów ruszyć (i to był czujnik położenia wału)

@Rien Ty z tym czujnikiem jak ja z Mgiełką zabłocką :D :D :D
    Podziękował(a) 5Izka Juka ola_g Rien Rogalikowa
  • Aneczka08 powiedział(a):

Rien powiedział(a):

To ja tradycyjnie dorzucę swoje :smiley:: czujnik położenia wału, ew. wtyczka do czujnika. mechanik mówił, że w dieslach te błąd nie wyskakuje. Mojej mamie silnik gasł w trasie - przy dużej prędkości najczęściej (i to była wtyczka do czujnika). Koleżance tak samo, ale silnik potrzebował ostygnąć, by znów ruszyć (i to był czujnik położenia wału)

@Rien Ty z tym czujnikiem jak ja z Mgiełką zabłocką :D :D :D
    A no!!! :D. Każdy ma swojego bzika ;).
  • A swoją drogą, @Aneczka08 , "musisz" mi jakoś rozpisać łopatologicznie, jak stosować tę mgiełkę! Stoi mi cała butla, kaszlemy (co poniektórzy) jak nie wiem co od półtora miesiąca (mnie od zatok po gardle spływa i drażni), a ja nie wiem, co i kiedy, i komu. O. :).
  • Ja tez poproszę o rozpiskę
  • Czy ją można do dyfuzora dawać? Nie zatka się?
  • Ja dodaję do nawilżacza powietrza. 2 części wody, 1 część mgiełki. Moment się zadyma robi w domu :sweat_smile:
  • Do nebulizatora można bez rozcieńczenia. Do dyfuzora daje wodę i że 3 łyżki mgiełki plus że 2 olejki
    Podziękował(a) 1[Usunięty użytkownik]
  • Do dyfuzora jak dasz sama mgiełkę to będzie siwy dym w domu
    Podziękował(a) 1[Usunięty użytkownik]
  • Kto mi przypomni tytuł filmu?
    Jakaś burza czy huragan. Komus psuje die samochód. Trafia do przydrożnej knajpy, gdzie spotykają się różni ludzie. Jednym z nich okazuje się byc Jezus
  • Spotkanie?
    Podziękował(a) 2mamababcia Nigella
  • edytowano listopada 2021
    Chyba...
    TAK!
    Podziękował(a) 1Katanna
  • Ale czad! Jest taki film w ogóle?... Niezły scenariusz B) huragan, psuje się samochod, gość idzie do baru a tam Pan Jezus!
  • @Rejczel z tego co pamietam to właściciel baru okazał się być Jezusem. Ale w sumie niewiele pamiętam :(
  • edytowano listopada 2021
    Pięcioro nieznajomych podróżnych czekając na otwarcie drogi, zatrzymuje się w jadłodajni pośrodku Pustkowia. Obsługuje ich dziwny właściciel który zdaje się wiedzieć o nich wszystko. W dodatku twierdzi że jest Jezusem

https://m.cda.pl/video/557259642
  • Z tego co pamiętam mocno protestancki, tak?
  • Phi, pasowało mi do "Bagdad cafe" tylko tam Jezusa nie było.
  • The Encounter z 2010 spoko... ale z 2012, sequel już zdwcydowanie średni
  • Bardzo dobry film
  • Czy możecie przestać tyle pisać? Ciężko odstawić komórkę ;)
    Podziękował(a) 1gabriela
  • Gdzie kupujecie w necie kapsułki do prania? Najlepiej dużo, tanio i dobre :)
  • Ida powiedział(a):

(...)

Duduś powiedział(a):

Dzięki @asia i @ola_g, pomyliłam coś. Właśnie mój mąż zastanawia się nad światłowodem i pani na infolinii Orange twierdzi, że nie będzie technicznego problemu (ku zaskoczeniu męża) i umowę chce słać. Oczywiście musimy przenieść numery telefonu i podpisać umowę wcześniej. A kojarzę, że oni nie podłączyli a odsetki naliczali? Boję się, ze zostaniemy związani, a z drugiej nikt inny światłowodu montować nam nie chce :(

Sprawdź kiedy opcja podłączenia.
    Dalam się nabrać (firmowo) ale na szczęście odstapili od roszczeń i umowa rozwiązana (anulowana) została jeszcze tego samego dnia.
    Mają w sprzedaży światłowody.
    I owszem.
    Planowany termin podłączenia po 2032...
    Ech, a ja się cieszylam jak głupia bo nawet lepszy modem dali :smiley:
    A tu taki psikus.
    Akcja miała miejsce jakoś tuż przed epidemia
  • Takie ala zegarki sportowe co mierzą kalorie, kroki itp.
    Szukam czegoś co mierzy to wszystko i czy uwzględia w krokach albo w kaloriach wchodzenie pod górę.
    Warto coś takiego kupić?
    Teraz korzystam ze smartfona, ale duże, nieporęczne, pulsu nie mierzy i gór nie uwzględnia.
  • DorotaP powiedział(a):

Czemu na allegro zimowe płyny do spryskiwaczy, te tańsze, są sprzedawane tylko dla firm? XD nie mam nipu :(

Mogę Ci kupić. Albo podać nip
  • EluniaSylwia powiedział(a):

Takie ala zegarki sportowe co mierzą kalorie, kroki itp.
    Szukam czegoś co mierzy to wszystko i czy uwzględia w krokach albo w kaloriach wchodzenie pod górę.
    Warto coś takiego kupić?
    Teraz korzystam ze smartfona, ale duże, nieporęczne, pulsu nie mierzy i gór nie uwzględnia.

Mogę Ci jeden odstąpić. Dostałam dla Uli ale ona za mała. Tylko za wysyłkę sobie zapłać.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik