Ale sam zainteresowany nie wie o co chodzi? Może to chodzi o rozdział 1 W sumie olalabym niech się martwi ten co ma sprawdzian chyba wie czego się uczy;)
To chyba jakieś rozumienie tekstu czytanego? Nie wiem jak się przygotować do takiego sprawdzianu? Chyba albo się w miarę czyta i umie analizować tekst albo nie ...
@Honi podejrzewam że chodzi o wiązkę tekstów czyli o kilka w małym stopniu powiązanych ze sobą tekstów. Zignoruj ten termin, brzmi jak nieudolna kalka językowa z angielskiego.
O pardon, wczoraj auto w moim rodzinnym mieście zdarzyło się z koniem, byłoby śmieszne, tyle że koń naprawdę urwał się komuś, i człowiek z auta zmarł po wypadku (koń też)
Następne trudne pytanie mam. Pamiętacie na wielodzietnych był taki wątek o urządzaniu mieszkania i chyba zniknął. A ja chciałam link do narzuty, pół Internetu przekopalam. Ktoś tam robił sobie sypialnię w kolorze turkus plus musztarda. I takie ładne narzuty byly wstawiane i nie mogę ich znaleźć. Przyznać się kto pamięta?
Komentarz
Nie śmiać się. Ja nie wiem o co chodzi.
W sumie olalabym niech się martwi ten co ma sprawdzian chyba wie czego się uczy;)
Nie,.nie o.rozdzial pierwszy
Ale.juz koleżanka napisała o co chyba chodzi
A tu?
@AgaMaria ??? Królowo?
To Twój matematyk?
Dziś widziałam nagłówek w serwisie internetowym, że na wsi z gospodarstwa zniknął cielak, ale wiązka zadań z polskiego jednak przebiła wszystko
Kolory takie
W zależności od światła turkusowy staje się niebieskim
Ed.liter.