Myślę o czymś co pierze kanapy. Jakiś odkurzacz piorący czy coś. Macie?
Kupiliśmy ostatnio odkurzacz piorący z Karchera. Nie prałam jeszcze kanapy, ale materace i świeżo zasikany dywan. Moim zdaniem to jest genialny wynalazek.
Znajoma dziś mi opowiada coś o samodzielnie robionych stroikach na święta, że jeździ szuka akcesoriów, nie powiem zdziwiłam się, aż z kontekstu dalszej opowieści zaczaiłam że jej chodzi o Wszystkich Świętych.
@gahana jest mnóstwo nowych tkanin, sportowe firmy raczej wszystkie się sprawdzą Choć wg mnie merino nie ma konkurencji. Nie poci się człowiek, nie śmierdzi, odprowadza wilgoć, ale grzeje naw et jak jest wilgotne. A i na upały jest świetne, jak to wełna. Jedyna wada - jest mniej trwała od syntetyków.
Bridgedale - mam skarpety tej firmy, nie niszczą się, chodzę w nich do pracy bo dużo stoję i drepcę. To merynos, nie gryzie. https://www.bridgedale.com/ Mam inne:
Na upały jest jeszcze Coolmax, ja mam go baardzo tanio bo z demobilu (eBay), nie niszczy się wcale, to skarpety na pustynię, nie są idealnie skrojone ale zdecydowała cena (śmieszna). W upał nie da się tego nosić, to ciepłe skarpety, noszę zimą po domu. 10 x Pairs - British Army MOD Issue Desert Combat Socks Coolmax Warm Hot Weather
Dzień dobry wszystkim Nie ogarniam tutaj tematów Czy jest tu gdzieś wątek mam do oddania? Bo mam do oddania kupę rzeczy dla chłopca 0 - 18 mc. Jakby kto chciał to dajcie znać na priw.
Wprawdzie na razie mam doświadczenie z chłopięcymi, mniejszymi rozmiarami ale jeśli chodzi o jakość spodni dresowych to Reserved - dobra, mięsista bawełna.
https://www.reserved.com/pl/pl/3340c-99x/spodnie-m-re jedne są z kieszeniami na suwak , zostawiam link żeby nie szukać potem, bo w wyszukiwarce się nie ujawniały, jak te z Decathlona się nie sprawdzą to te wezmę, prawej dwa razy droższe ale czasami warto jak trwalsze by były.
Mam trochę ubrań dzieciowych do oddania. Rynek jest tak nasycony, że trudno się tego pozbyć. Czy można gdzieś - gdzie?? - oddać np. żeby na Ukrainę pojechało, albo w tego typu miejsce, gdzie zapotrzebowanie duże?
Komentarz
@Ula może być?
Mam inne:
Na upały jest jeszcze Coolmax, ja mam go baardzo tanio bo z demobilu (eBay), nie niszczy się wcale, to skarpety na pustynię, nie są idealnie skrojone ale zdecydowała cena (śmieszna). W upał nie da się tego nosić, to ciepłe skarpety, noszę zimą po domu.
10 x Pairs - British Army MOD Issue Desert Combat Socks Coolmax Warm Hot Weather
Są. Rozkoszne.
Nie ogarniam tutaj tematów
Czy jest tu gdzieś wątek mam do oddania?
Bo mam do oddania kupę rzeczy dla chłopca 0 - 18 mc. Jakby kto chciał to dajcie znać na priw.
Jest jakiś wątek ku temu?