Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

13637394142168

Komentarz

• JoannaS powiedział(a):

Myślę o czymś co pierze kanapy. Jakiś odkurzacz piorący czy coś. Macie?

Kupiliśmy ostatnio odkurzacz piorący z Karchera. Nie prałam jeszcze kanapy, ale materace i świeżo zasikany dywan. Moim zdaniem to jest genialny wynalazek.
    Podziękował(a) 1JoannaS
  • Czytam, że z zupami i deserami jesteście już przy Świętach Bożego Narodzenia.... :) :D
  • AgaMaria powiedział(a):

Czytam, że z zupami i deserami jesteście już przy Świętach Bożego Narodzenia.... :) :D

Jak Lidl z ofertą słodyczy ;)
    Podziękował(a) 2AgaMaria Izka
  • Prezydent Wenezueli już rozpoczął przygotowania do Swiąt Bożego Narodzenia wystęując z żoną na tle udekorowanych choinek 5 października.
  • I pomyśleć, że jak 20 lat temu 3 listopada zobaczyłam w niemieckim lidlu asortyment świąteczny, to myślałam, że wyprzedają z zeszłego roku.
    Podziękował(a) 1Juka
  • Jakiś miesiąc temu byłam w Action i tam asortyment świąteczny już. Dobrej pory po 1 listopada wydawało mi się wcześnie :#
  • Znajoma dziś mi opowiada coś o samodzielnie robionych stroikach na święta, że jeździ szuka akcesoriów, nie powiem zdziwiłam się, aż z kontekstu dalszej opowieści zaczaiłam że jej chodzi o Wszystkich Świętych.
  • Czy jest jakiś wątek my. problemów dojrzewających/dorastających dziewczynek?
  • Ula powiedział(a):

Czy jest jakiś wątek my. problemów dojrzewających/dorastających dziewczynek?

Nie ma, ale zawsze możesz założyć.
  • Załóż, oj przyda się!
  • Nie umiem tak ładnie nazywać wątków ;)
  • Nie wiesz, czy umiesz. Jak nazwiesz, będzie dobrze i ładnie.
  • "O czym marzy dziewczyna gdy dorastac zaczyna- kiedy z pąka przemienia się w kwiat"
    @Ula może być?
  • edytowano października 2021
    Duduś powiedział(a):

@gahana jest mnóstwo nowych tkanin, sportowe firmy raczej wszystkie się sprawdzą
    Choć wg mnie merino nie ma konkurencji. Nie poci się człowiek, nie śmierdzi, odprowadza wilgoć, ale grzeje naw et jak jest wilgotne. A i na upały jest świetne, jak to wełna. Jedyna wada - jest mniej trwała od syntetyków.

Bridgedale - mam skarpety tej firmy, nie niszczą się, chodzę w nich do pracy bo dużo stoję i drepcę. To merynos, nie gryzie. https://www.bridgedale.com/
    Mam inne:

Na upały jest jeszcze Coolmax, ja mam go baardzo tanio bo z demobilu (eBay), nie niszczy się wcale, to skarpety na pustynię, nie są idealnie skrojone ale zdecydowała cena (śmieszna). W upał nie da się tego nosić, to ciepłe skarpety, noszę zimą po domu.
    10 x Pairs - British Army MOD Issue Desert Combat Socks Coolmax Warm Hot Weather
  • Wyglądają jak dizajnerskie skarpety za miliony monet.

Są. Rozkoszne.
  • Bardzo ładny tytuł, ale żeby wypełnić go treścią muszę chwilę się zastanowić. Teraz akurat usiłuje coś zrobić w domu
  • Dzień dobry wszystkim :)
    Nie ogarniam tutaj tematów
    Czy jest tu gdzieś wątek mam do oddania?
    Bo mam do oddania kupę rzeczy dla chłopca 0 - 18 mc. Jakby kto chciał to dajcie znać na priw.
  • Ok znalazłam wątek :)
  • Ja niezbyt oryginalnie założyłam kiedyś wątek „problemy wychowawcze” dotyczący córki.
  • Widziałam, tu chodzi też o zmiany fizyczne, choć i psyche bywa rozchwiana.
  • Parę razy w jakiś zdaniach padało o odchudzaniu, ćwiczeniach, etc
    Jest jakiś wątek ku temu?
  • pawelk powiedział(a):

Parę razy w jakiś zdaniach padało o odchudzaniu, ćwiczeniach, etc
    Jest jakiś wątek ku temu?

https://mspanc.pl/discussion/23/odchudzanie-diety-cwiczenia#latest
    Podziękował(a) 1pawelk
  • Gdzie kupujecie dresy chłopięce/męskie na 180, żeby się nie darły i nie mechaciły, najlepiej z kieszeniami na suwak zapinanymi?
  • Do 176 to Pik ma dobre ale już przykrótkie są.
  • Z Decathlonu sprawdzę
  • Wprawdzie na razie mam doświadczenie z chłopięcymi, mniejszymi rozmiarami ale jeśli chodzi o jakość spodni dresowych to Reserved - dobra, mięsista bawełna.
    Podziękował(a) 2AgaMaria JoannaS
  • https://www.reserved.com/pl/pl/3340c-99x/spodnie-m-re jedne są z kieszeniami na suwak , zostawiam link żeby nie szukać potem, bo w wyszukiwarce się nie ujawniały, jak te z Decathlona się nie sprawdzą to te wezmę, prawej dwa razy droższe ale czasami warto jak trwalsze by były.
  • Ostatnio fajne kupiłam w next, na wyprzedaży, chyba 40zl. Tylko problrm ze zwrotem bo trzeba płacic za paczkę zagr
    Podziękował(a) 1JoannaS
  • Mam trochę ubrań dzieciowych do oddania. Rynek jest tak nasycony, że trudno się tego pozbyć. Czy można gdzieś - gdzie?? - oddać np. żeby na Ukrainę pojechało, albo w tego typu miejsce, gdzie zapotrzebowanie duże?

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik