Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

11415171920168

Komentarz

• edytowano lipca 2021
    Może tak ;)
    Ale to też by była zabawa w chowanego :sunglasses:
    - No, gdzie jesteś?
    - Na wschodnim
    - No ja też
  • edytowano lipca 2021
    Shrekowa powiedział(a):

Nowa powiedział(a):

Na wschodnim jakieś herbata czy coś mam 2 godzin ktoś coś wie

To jest jakiś tajny szyfr? :open_mouth:
    Byłam, na dworcu wschodnim w Warszawie miałam 2 godzin czasu przy przesiadce,chciałam się napić herbaty czy coś i przy " okazji" tel podladowac bo padł , już jestem w domu
    Szyfr bo telefon zdychł z głodu
    Podziękował(a) 2mamababcia Rien
  • Jak ktoś nie dodaje miejscowości, to wiadomo, że z Warszawy ;)
    Podziękował(a) 3Izka mamababcia Rien
  • Nowa powiedział(a):

Shrekowa powiedział(a):

Nowa powiedział(a):

Na wschodnim jakieś herbata czy coś mam 2 godzin ktoś coś wie

To jest jakiś tajny szyfr? :open_mouth:
    Byłam, na dworcu wschodnim w Warszawie miałam 2 godzin czasu przy przesiadce,chciałam się napić herbaty czy coś i przy " okazji" tel podladowac bo padł , już jestem w domu
    Szyfr bo telefon zdychł z głodu
    Aaaaaaa!!!!!! B) B) B)
  • TecumSeh powiedział(a):

Rien, Królowa Elfów powiedział(a):

To jest pikuś. Królowa elfów zostanie mi traumą na zawsze. ;)

A dlaczego traumą? ;)
    A jak myślisz? ;)
  • a ja nie wiem o co chodzi z królową Elfów.....
    Podziękował(a) 2Madzikg Skatarzyna
  • Aneczka08 powiedział(a):

a ja nie wiem o co chodzi z królową Elfów.....

Dała albo nie dała. Ale topór jest
  • Skatarzyna powiedział(a):

Aneczka08 powiedział(a):

a ja nie wiem o co chodzi z królową Elfów.....

Dała albo nie dała. Ale topór jest
    Aaaaa ok. Myślałam że to coś starego z forum.
  • Czy są jakies projekty z budżetów obywatelskich marszałkowskich itp dla osób niepełnosprawnych i ich rodzin? Cos mi się obilo o uszy ale zadnych konkretów nie pamiętam. Szwagierka ma niepełnosprawną córkę 10letnia i przydaloby się na wakacje jakies zajecia dla córki albo asystent żeby ją odciążyć w opiece. KTos cos?
  • Rusza program "Asystent osoby niepelnosprawnej".Gminy dostały na ten cel dofinansowanie. Ale w praktyce różnie to bywa, bo tych asystentów po prostu brakuje.
  • Trzeba szukać lokalnie informacji na stronie PCPR, PEFRON-u.
  • Rien powiedział(a):

TecumSeh powiedział(a):

Rien, Królowa Elfów powiedział(a):

To jest pikuś. Królowa elfów zostanie mi traumą na zawsze. ;)

A dlaczego traumą? ;)
    A jak myślisz? ;)
    No właśnie nie wiem....
  • Ludzinki, będzie ktoś w najbliższym czasie w Koszarawie i mógłby odebrać aneks z wynikami matury i nam przesłać?
  • Będzie ktoś jechał do Bydgoszczy/Piły po20 lipca i zechce pasażerkę ? taką na gapę
  • Skatarzyna powiedział(a):

Ludzinki, będzie ktoś w najbliższym czasie w Koszarawie i mógłby odebrać aneks z wynikami matury i nam przesłać?

Kurka, nie widziałam wczesniej tego wpisu :( wczoraj w Koszarawie byliśmy, po świadectwo właśnie
  • Wczoraj nie miałabyś upoważnienia. Dzięki. Już mam pomoc.
  • Jakby mieli skan od was to pewnie mogłabym odebrać, no ale teraz to już po ptokach
    Podziękował(a) 1Skatarzyna
  • Staś złożył wniosek o podgląd matury. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Jak to wygląda? Zabrakło mu 1%hehe to się wkurzył i poszedł do CKE. Ale my na urlopie i nie wiem czy potrzebuje, żeby jakis matematyk z nim byl czy sam?
  • edytowano lipca 2021
    @Rusałka moja Zu z koleżanką składały. Zu doliczyli pół punkta, a koleżance z biologii nie sprawdzili całej strony, doszło jej chyba z dobre 10 - 15%.Zresztą pół punkta to też ze 2 % chyba.
    Wtedy nie wolno było kopiować i fotografować, teraz nie wiem. Siedzieli przedmiotowcy i w razie wątpliwości podchodziło się do nich.
    Podziękował(a) 2[Usunięty użytkownik] Izka
  • Czy ktoś widział @Rejczel ?
    Gdzie jest @Rejczel ?
    :|
    Podziękował(a) 1Nigella
  • Moja dwuletnią wnuczka zwracała w niedzielę i poniedziałek, we czwartek zaczęła się gorączka, dzisiaj lekarz zdiagnozował anginę. Możliwe, że te wymioty to było preludium anginy?
  • Rusałka powiedział(a):

Staś złożył wniosek o podgląd matury. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Jak to wygląda? Zabrakło mu 1%hehe to się wkurzył i poszedł do CKE. Ale my na urlopie i nie wiem czy potrzebuje, żeby jakis matematyk z nim byl czy sam?

czy to znaczy, że nie zdał?
    pisałaś, że na studia go nie przyjęli, to (tak tylko z ciekawości) można aplikować na studia bez wyników matur teraz?? zielona jestem w temacie.
  • To zdaje się były studia artystyczne, gdzie w pierwszym etapie składa się portfolio albo zdaje egzamin praktyczny
  • Aneczka08 powiedział(a):

Rusałka powiedział(a):

Staś złożył wniosek o podgląd matury. Ktoś ma doświadczenie w temacie? Jak to wygląda? Zabrakło mu 1%hehe to się wkurzył i poszedł do CKE. Ale my na urlopie i nie wiem czy potrzebuje, żeby jakis matematyk z nim byl czy sam?

czy to znaczy, że nie zdał?
    pisałaś, że na studia go nie przyjęli, to (tak tylko z ciekawości) można aplikować na studia bez wyników matur teraz?? zielona jestem w temacie.
    Można. Przynajmniej na UA
  • To jest jedną wielka ściema z rekrutacja i zwykle świństwo. Żeby aplikować musisz zrobić opłatę rekrutacyjną 150 zł na ASP każde, nie znając wyników matur. Jak nie zdasz matury To opłata idzie w łeb bo w regulaminie to jest opłata bezzwrotna. Stas jest w plecy 300 zł tylko bo nie zdał matury z matmy i ma poprawkę. @Aneczka08 to chodziło oczywiście o maturę z matematyki 1% zabrakło.
    Podziękował(a) 1Aneczka08
  • Wszystkie terminy rekrutacji i zamknięcie systemu jest przed wynikami matur tzn ryzyk fizyk masz pecha jak nie zdasz po prostu.
  • Wszędzie tak jest od dawna
    Podziękował(a) 1Agnicha
  • Juka powiedział(a):

Wszędzie tak jest od dawna

Na UAM w Poznaniu nie
    Podziękował(a) 1Juka
  • Jest tu jakis wątek wygadaniowy wspierający wychowawczo wymeczone matki? Jestem tak zmeczona pilnowaniem najmłodszego, że nawet nie wiem co napisać. Nie ma jeszcze półtora roku. Wspina się wszędzie. Guzy nabija sobie codziennie. Przeważnie na czole. Maz uwaza ze to moja wina. A ja mam jeszcze inne obowiazki i potrzeby oprócz pilnowania go, żeby się nie zabił albo nie pił szamponu. Nie wiem moze jakis błąd wychowawczy popelnilam bo nie przekonalam go że na stole się nie tańczy, butelek sie nie rzuca na podłogę, a punkt 6 natychmiast po otwarciu oczu nie wychodzi się na spacer... na forum mało co zaglądam bo czasu brak. Jak wreszcie usnie to padam choc powinnam zająć sie starszymi dziecmi, sprzataniem, projektami i warzywnikiem. Z nim sie nie da sprzątać bo chodzi jak tornado wywala wszystko i drze się jak mu cos nie pasuje.
    Podziękował(a) 1Izka
  • @karolina mam ten sam problem, koncentruję się na tym żeby sobie dziecko karku nie skręciło, nie starcza mi sił na inne rzeczy. Sił albo dodatkowej mnie.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik