Widziałam wczoraj ten kaloryfer vel radio na żywo.. duże, średniego nie mieli.. zyskuje przy bliższym Poznaniu.. fa się spodobała średnia krowa z abs.. tylko z cieniutka warstwa polikarbonu ale to ponad 400 zł;-)
Widziałam wczoraj ten kaloryfer vel radio na żywo.. duże, średniego nie mieli.. zyskuje przy bliższym Poznaniu.. fa się spodobała średnia krowa z abs.. tylko z cieniutka warstwa polikarbonu ale to ponad 400 zł;-)
a Jaśkowi się zepsuł przycisk w rączce tej walizki
A ja kupiłam Adzie żółtą kabinówkę i różowy plecak. Z plecaka A.mega zadowolona, a kabinówkę chce jednak wymienić na cabin0, tą mini mini. Co dom to inne jazdy jednemu za mała, a drugiemu za duża.
@MAFJa a Ty masz gdzieś dostęp do sklepów Outletowych? My mamy tu Fasion Outlet I duże przeceny ale starsze kolekcje. Bardzo duży wybór różnych walizek. Przeceny do 70%
Serio z tą maliną poczekajcie. Dopiero się zaczęła, a już cena na skupach śmieszna. U nas na wsi ludzie mają plantacje i są załamani że nawet na pracownika nie zarobią.
No do wczoraj chyba..tzn większość tych obniżonych chyba została . Te znikly.. jeszcze wczoraj pytałam stacjonarnie, gdyby babka ostrzegła... no życie widać tak miało być
Matko...moja dwojka jedxie teraz do Lizbony Walizki mamy chyba z 6 lat Chyba nie wpadnie mam jakis dodatkowy zakup Jasiek i tak wezmie plecak To mistrz pakowania
To ja mam jedną walizkę, jeszcze z czasów studenckich. Przy ostatnim porodzie chcę się spakować do szpitala, otwieram i dosłownie się posypała, w sensie ten środek. Chyba pora coś kupić.
Czy da się uzyskać zaświadczenie o dochodach za zeszly rok przez mobywatel? Bo paczę paczę i nic nie widzę
@Juka udało Ci się? Bo też walczę. Rok temu wszystko się dało a teraz coś mi nie działa. Niby znalazłam, złożyłam wniosek ale zero odpowiedzi i zero zaświadczeń. Nie wiem czy już się nie da i trzeba osobiście w urzędzie czy ja coś źle robię.
Jak zorganizować dziecku słuchanie piosenek tak, żeby nie było z YouTube? Żeby dało się je puszczać na takim bumboksie z USB? Pościągać piosenki na USB? Tylko skąd? Bo ze Spotify to się nie da, prawda?
Ostatnio ciężko się ściąga z YT. Ja to robię dwuetapowo. 1. W Firefoxie używam dodatku DownThemAll! i ściągam muzę z YT w formacie MP4 jako teledysk. 2. Bez straty jakości wyciągam dźwięk za pomocą http://www.pazera-software.pl/products/audio-extractor/
Komentarz
Co dom to inne jazdy jednemu za mała, a drugiemu za duża.
My mamy tu Fasion Outlet I duże przeceny ale starsze kolekcje. Bardzo duży wybór różnych walizek. Przeceny do 70%
. Te znikly.. jeszcze wczoraj pytałam stacjonarnie, gdyby babka ostrzegła... no życie widać tak miało być
Walizki mamy chyba z 6 lat
Chyba nie wpadnie mam jakis dodatkowy zakup
Jasiek i tak wezmie plecak
To mistrz pakowania
Jejkuuuu, te wakacje to naprawdę jest coś niewiarygodnego, fajrant się nie wydarza, dopiero czwartego września chyba
Bo też walczę.
Rok temu wszystko się dało a teraz coś mi nie działa. Niby znalazłam, złożyłam wniosek ale zero odpowiedzi i zero zaświadczeń.
Nie wiem czy już się nie da i trzeba osobiście w urzędzie czy ja coś źle robię.
1. W Firefoxie używam dodatku DownThemAll! i ściągam muzę z YT w formacie MP4 jako teledysk.
2. Bez straty jakości wyciągam dźwięk za pomocą http://www.pazera-software.pl/products/audio-extractor/