Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

1151152154156157168

Komentarz

• Jak myślicie jak będzie najniższa cena kg malin, na bazarkach? U nas jest po 15 i nie wiem czy już kupować do mrożenia czy czekać
  • Widziałam wczoraj ten kaloryfer vel radio na żywo.. duże, średniego nie mieli.. zyskuje przy bliższym Poznaniu.. fa się spodobała średnia krowa z abs.. tylko z cieniutka warstwa polikarbonu ale to ponad 400 zł;-)
  • JoannaS chyba jeszcze może spaść.. ale na wiele bym nie liczyła.. te 15 to za kg? U nas przy przedszkolu to za 500 g tyle
    Podziękował(a) 2JoannaS Madzikg
  • @JoannaS Malina ma być w tym roku bardzo tania. Poczekaj.
    Podziękował(a) 3JoannaS Madzikg MAFJa
  • MAFJa powiedział(a):

Widziałam wczoraj ten kaloryfer vel radio na żywo.. duże, średniego nie mieli.. zyskuje przy bliższym Poznaniu.. fa się spodobała średnia krowa z abs.. tylko z cieniutka warstwa polikarbonu ale to ponad 400 zł;-)

a Jaśkowi się zepsuł przycisk w rączce tej walizki

• Ładne rzeczy... ale gwarancja jest?
  • Dopiero co kupiona , trzeba reklamować, odesłać pewno bo to z allegro
  • A ja kupiłam Adzie żółtą kabinówkę i różowy plecak. Z plecaka A.mega zadowolona, a kabinówkę chce jednak wymienić na cabin0, tą mini mini.
    Co dom to inne jazdy ;) jednemu za mała, a drugiemu za duża.
  • Ech.. a tu się skończyła promocja na nią.. wczoraj w galerii jeszcze była za 350 a dziś patrzę na necie za 730 :-(
  • edytowano lipca 2023
    A wczoraj była promka na wszystko i do tego 20 procent przy zakupie 2 sztuk.
    Podziękował(a) 1MAFJa
  • @MAFJa a Ty masz gdzieś dostęp do sklepów Outletowych?
    My mamy tu Fasion Outlet I duże przeceny ale starsze kolekcje. Bardzo duży wybór różnych walizek. Przeceny do 70%
  • JoannaS powiedział(a):

Jak myślicie jak będzie najniższa cena kg malin, na bazarkach? U nas jest po 15 i nie wiem czy już kupować do mrożenia czy czekać

Na skupach około 4 zł. Teraz, a ponoć ma spadać.
    Podziękował(a) 1JoannaS
  • Serio z tą maliną poczekajcie. Dopiero się zaczęła, a już cena na skupach śmieszna. U nas na wsi ludzie mają plantacje i są załamani że nawet na pracownika nie zarobią.
  • Ja się nie orientuję, ostatnio mrozilam taką jesienną malinę. Więc jak będzie w dobrej cenie to dajcie znać początkującej na tej giełdzie :)
    Podziękował(a) 3blaekie Ewasz Weronika85
  • No do wczoraj chyba..tzn większość tych obniżonych chyba została
    . Te znikly.. jeszcze wczoraj pytałam stacjonarnie, gdyby babka ostrzegła... no życie widać tak miało być
  • Matko...moja dwojka jedxie teraz do Lizbony
    Walizki mamy chyba z 6 lat
    Chyba nie wpadnie mam jakis dodatkowy zakup
    Jasiek i tak wezmie plecak
    To mistrz pakowania
  • No my nie mamy żadnych 6 letnich..jakieś 2 sprzed potopu niezbyt wygodne
  • To ja mam jedną walizkę, jeszcze z czasów studenckich. Przy ostatnim porodzie chcę się spakować do szpitala, otwieram i dosłownie się posypała, w sensie ten środek. Chyba pora coś kupić.
  • Jak trzylatek usnął o 18, i nie było szansy temu zapobiec, a obudził się o 20, to o której jest szansa uśpić go na noc?

Jejkuuuu, te wakacje to naprawdę jest coś niewiarygodnego, fajrant się nie wydarza, dopiero czwartego września chyba :'( :'( :'(
    Podziękował(a) 1Rogalikowa
  • U moich dzieci musi minąć minimum 3h. Czyli 23. Ale próbowałbym już od 22 ;-)
    Podziękował(a) 1Bagata
  • Ktoś kupuje na Amazonie? Jest opcja paypo?
  • Ja kupuję na polskim
  • To jest płatność po zakupie? Wydaje mi się że nie, karta, przelew, blik
    Podziękował(a) 1Shrekowa
  • A widzisz. Dzięki.
  • Czy da się uzyskać zaświadczenie o dochodach za zeszly rok przez mobywatel? Bo paczę paczę i nic nie widzę :|
  • Juka powiedział(a):

Czy da się uzyskać zaświadczenie o dochodach za zeszly rok przez mobywatel? Bo paczę paczę i nic nie widzę :|

@Juka udało Ci się?
    Bo też walczę.
    Rok temu wszystko się dało a teraz coś mi nie działa. Niby znalazłam, złożyłam wniosek ale zero odpowiedzi i zero zaświadczeń.
    Nie wiem czy już się nie da i trzeba osobiście w urzędzie czy ja coś źle robię.
  • Jak zorganizować dziecku słuchanie piosenek tak, żeby nie było z YouTube? Żeby dało się je puszczać na takim bumboksie z USB? Pościągać piosenki na USB? Tylko skąd? Bo ze Spotify to się nie da, prawda?
  • Są konwertery youtube to mp3, całe playlisty tak ściągałam ;) Korzystałam z jakiegoś online, ale na dobreprogramy można też coś ściągnąć za darmo.
    Podziękował(a) 1Bagata
  • Ostatnio ciężko się ściąga z YT. Ja to robię dwuetapowo.
    1. W Firefoxie używam dodatku DownThemAll! i ściągam muzę z YT w formacie MP4 jako teledysk.
    2. Bez straty jakości wyciągam dźwięk za pomocą http://www.pazera-software.pl/products/audio-extractor/
    Podziękował(a) 3Bagata Duduś Rien

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik