Znalazłby mi ktoś czytelniczy? Jutro zmieniam książki w bibliotece .. silva rerum tu polecone dobrze się czyta, choć aktualnie 3ci tom trochę nudniejszy.. hak na razie.150 stron jakoś.. I taki mniej fajny wogole.. ale 2 pierwsze oddaje co w zamian.. stulecie winnych? Może być też coś lżejszego.. ale sagi fajna rzecz.. ;-) ja się nie przywiązuje do gatunku.. może te sf nie będzie mnie ciGna.. ale reszta ok..
@mamlu u nas lipa. Szczdsciara co znajdzie. Ostatnio za noc (spaly) jak szlismy na wesele 2 stowy panci placilam. Plus dowoz i odwoz 30 km w jedna strone
Dużo zależy od miejsca, u nas też dużo osób poszukuje pomocy do osób starszych za 25/ 30 na godzinę. Jednak nie ma co się oszukiwać że jeśli doliczyc dojazd (czas i kasa)to się to nie opłaca tak doraźnie na 2 godzinki na przyklad.
Czy ktoś z wwy wyrabiał dziecku karte miejska dla rodzin 4+. Chodzi i licealiste.
co tam trzeba zawieźć co by nie jezdzić ileś razy? Pierwszą strone PIT i UPO? resztę jak czytam (fakt zamieszkania i posiadania rodzeństwa) sobie sami w bazie potwierdzą?? plus ważną legitymację szkolną?
rok temu mnie cofnęli po zaswiadczenie o zamieszkaniu (szkoła poza wwy a na legiytymacji brak adresu). mimo, że pokazałam legitymację siostry z adresem i swój dowód, a przecież dziecko musi mieć adres zamiszkania z rodzicami.
Hmm, to ciekawe, bo powiedział mi to lekarz w szpitalu onkologicznym. Powiedział, że przychodzą kobiety z takimi wielkimi guzami że aż jest dziura w piersi i je to nie boli. Fantazja lekarza?
Mamy rolki roces po córkach rozciągane od rozmiaru 35 do 38. Możemy sprzedać bo jedna córka mało używała. @Bea gdybyś była zainteresowana to odszukamy i sfotografuje.
Komentarz
Ostatnio połknęłam 4-tomowe Dzikusy https://www.empik.com/dzikusy-tom-1-louatah-sabri,p1137417600,ksiazka-p
Niewesołe, ale wciąga i warto.
Teraz "Nigdy" Folleta, też trudno się oderwać.
Przełęcz riverbend i inne Denise Hunter
Sylwia kubik
Ostatnio za noc (spaly) jak szlismy na wesele 2 stowy panci placilam. Plus dowoz i odwoz 30 km w jedna strone
co tam trzeba zawieźć co by nie jezdzić ileś razy? Pierwszą strone PIT i UPO? resztę jak czytam (fakt zamieszkania i posiadania rodzeństwa) sobie sami w bazie potwierdzą??
plus ważną legitymację szkolną?
nosz... paniom to nie wystarczyło
Mozna nie wiedzieć że się ma raka żoładka do momentu krwawienia
Chce kupic dziewczynom rolki.
Poleccie jakies sensowne z polki budzetowej
Mam gorący temat i muszę się skonsultować