Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

1144145147149150168

Komentarz

• pawelk powiedział(a):

Katarzyna powiedział(a):

Xerox phaser 6510 Windows jakiś, ale nie wiem jaki. Stary.
    Ale już się poddałam i umówiłam na jutro pana naprawiacza. Mam nadzieję, że sobie poradzi.

Pomógł?
    Tak. Wymienił płytę główną.
  • :D :D Ale była gąska Balbinka bardzo sympatyczna a nie jakaś Pipa
  • Choć ja osobiście gęsi nie lubię.
    Jak byłam mała że 3, 4 lata to jedna nasza domowa gęś na mnie wskoczyła i syczała.
    A potem mama powiedziała, że po co latam za tymi gęsiami i łapie ich za kupery. To mam.
    Jakie to było niesprawiedliwe :D
    Podziękował(a) 1Monika7
  • To była tzw lekcja pokazowa :D
  • gahana powiedział(a):

Opowiadałam dziś mojej przyjaciółce o tej gęsi - tzn. to co tu na forum przeczytałam. Była zdziwiona. Godzinę później do domu wkroczyła jej corka, wróciła z klasowej wycieczki do Krakowa. Zgadnijcie co trzymała pod pachą...

Ja przywiozłam chińskie pałeczki, takie ozdobne, do włosów. Ale kupione w Sukiennicach, więc liczy się jako pamiątka z Krakowa.
    Podziękował(a) 3Bagata gahana Juka
  • Rusałka powiedział(a):

:D :D Ale była gąska Balbinka bardzo sympatyczna a nie jakaś Pipa

Matko, a mnie irytowała ta bajka. Jacy oni byli głuuuupi, Balbina i Ptyś . Normalnie wnerwiała mnie jako przedszkolaka ich niepelnosprawnosc intelektualna :D
  • A tam nie mniej niż Pat i Mat.
    Każdy kraj ma swoje dobro narodowe :D
    Podziękował(a) 1Izka
  • @Juka Ty od przedszkola miałaś fascynację zawodowe :)
    Podziękował(a) 2Bea Rogalikowa
  • Wszędzie pelno tych gęsi, u mnie też.
    Bardzo mi się podobają i sama chciałabym taką mieć :)
    Ceny spadną, jak minie moda na to.
    Wcześniej modne byly długie koty .
    Podziękował(a) 1Izka
  • Ja pierdziu. Ponieważ moja córka kończy 18 lat za 2 ms, ja musze podpisywać jej aplikacje na studia.
    Powiedzcie mi teraz, czy ja jestem pełnomocnik czy przedstawiciel ustawowy? Bo nie wiem , które tabelki wypełniać :s
    Podziękował(a) 1Bea
  • Przedstawiciel ustawowy

Do przedstawicieli ustawowych zalicza się:

rodziców – zgodnie z art. 98 Kodeksem rodzinnym i opiekuńczym (KRO) są oni przedstawicielami ustawowymi dziecka pozostającego pod ich władzą rodzicielską.
    Podziękował(a) 1Juka
  • No właśnie. A napisali, że ma być pełnomocnictwo i zgłupiałam. W ogóle odpowiedz z uczelni kwalifikuje się do opracowania przez deszyfranta ;)

Podziękował(a) 1Bea
  • To nawet nie jest po polsku...
    Podziękował(a) 2Bea Juka
  • To jest po urzędnicku
  • W końcu na GUMed aplikuje, nie na filologię polską ;)
    Bardzo dziwna ta odpowiedź @Juka.
    Tam Ukraińców zatrudniają, czy AI?
    Podziękował(a) 4Barbasia Bea Izka Juka
  • Miałam taką sytuację, że z polskiego tekst tłumaczyło automatycznie na angielski, a następnie ponownie na polski. W mailu są angielskie słowa „me” „yesterday” możliwe, że też doszły tu do podwójnego tłumaczenia, stąd taki niespójny tekst.
    Podziękował(a) 1Juka
  • Prał ktoś w pralce poduszkę z pierza? Da się? Jak? I wysuszyc w suszarce? Pilne!
  • Poduszki i kołdry , wszystko ok się suszy w suszarce
    Podziękował(a) 1Bambidu
  • @JoannaS, program "kołdry" czy jak?
  • Ja tam wszystko na "mix" piorę.
    Kołdry i poduszki też
  • Z pierza @Skatarzyna? Na 40 st.?
    Podziękował(a) 1Skatarzyna
  • @Bambidu ja piorę na 40 stopni, zwykły program. Ale nie wiem jakie zalety ma program kołdry, nie czytałam.
  • Bambidu powiedział(a):

Z pierza @Skatarzyna? Na 40 st.?

Z pierza. Na 40 at.
  • OK. Dzięki. Włączyłam. Mam nadzieję, że wyjme czyściutką poduszkę a nie worek z bryłką w środku. :D
  • Hmmmja uporałam kurtkę syna. Nie wiedziałam że jest puchowa bo cieniutka była. I pierze się pozbijalo
  • Kilka piłeczek tenisowych wrzuca się do bębna pralki razem z rzeczami puchowymi. Wtedy te piłeczki,, rozbijają " bryly mokrego pierza i jest git
  • Kurtki i śpiwory puchowe pralam wielokrotnie @Aneczka08. Po praniu wyglądają tragicznie, ale po suszeniu już super. B)
    Podziękował(a) 1Aneczka08
  • Piłeczki albo takie kolczate kulki specjalne do suszarki.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik