Do biura rzeczy znalezionych czasem warto po kilku dniach ponownie zadzwonić. Nie zawsze ktoś, kto znalazł, może od razu podrzucić, bo leci na pociąg czy coś i zanosi przy kolejnej okazji. Tak mi się wydaje. Sw Antoni?
Komputer nie widzi tego. Gdzie to mogę znaleźć w komp?
Powinien widzieć w katalogu mój komputer jak dodatkowy dysk jeśli nie widzi może włożyłaś do góry nogami spróbuj kartę przełożyć w drugą stronę. Powinien widzieć tak jak normalne USB które klikasz i tam powinno być zdjęcie
Tzn w ogóle nie widzi pendrive'a @Mamaw czy nie czyta pliku? Bo niektóre medyczne pliki to wiem , że u nas nie każdy komp otwiera (ale nie pamiętam jaki program musiał do tego być).
My używamy, właśnie kupiłam nowy słoik. Czy ma cudowne działanie to nie wiem, no no jak to sprawdzić.... Ponoć ma pomagać na krążenie i działać przeciwzawalowo. Zobaczymy
Najmłodszy 6l jest uczulony na pylki więc nie dostaje, a starszym to nie smakuje. Jeśli chodzi o jelita to mocno cisnę dzieci na picie zakwasu z buraków, wody z ogórków kiszonych lub kapusty kiszonej.
A u dzieci też stosujecie? Bo wyczytałam o jelitach, poprawie apetytu i takie tam.
My używamy przy infekcjach razem z miodem i propolisem. Ponoć produkty pszczele skuteczniejsze jak sie je razem stosuje. U nas chyba działa, bo nikt raczej dłużej niż 3 dni nie choruje. O jelitach nic nie wiem.
Nasze auto jest od wczoraj u mechanika dostaliśmy zastępcze. Problem jednak jest teraz taki, że dla najmłodszego mamy tylko podstawkę, bo fotelik został w naszym. Czy może dziecko o wzroście 128 jechać na podstawce ? Chodzi mi o przepisy w razie kontroli, bo w internecie piszą że od 125 może, albo że od 150 i w sumie nie wiem co jest prawdą i jakie przepisy stosuje policja.
Edit. Nie mam zamiaru tak jechać przez pół Polski tylko na sąsiednie osiedle jakby co
Ale może to nieaktualne... i zrobili teraz przepisy pod wzrost? Moja 9latka ma 122cm, a 6latek 109cm... to się w żaden sposób nie ma do tej granicy 3 lat
Bym się po osiedlu nie przejmowała... ale to ja...
Z tego co wiem, to każdy może jechać na poddupniku, bo to jest fotelik, tylko antymandat. Chyba kodeks i ustawy nie rozróżniają fotelika i poddupnika, rozŕóżniają po prostu jeżdżenie w foteliku i jeżdżenie bez niczego.
Czy 3.maja jest obowiązkowe podczas podróży zagranicznej? Chodzi generalnie o święta obowiązujące tylko w danym kraju. W tym przypadku Polak będący w podróży poza Polską 3. maja.
Obowiązek uczestnictwa w mszach "lokalnych" mają przebywający w danym miejscu powyżej 3 miesięcy, a co drugą stronę?
Jak to jest z nieklasyfikacją z danego przedmiotu? Szoku dostałam ... mają jedną informatykę tygodniowo - I nie usprawiedliwialam corce nieobecności - zapominalam - a ona ma w tym czasie Muzyczna wiec musimy robić wygibasy aby byc i tu i tam... i mi piszą że ją nie klasyfikują???!!!!
Chyba leki kwurw dostałam Dziewczyna piątkowa szóstkowa z innych przedmiotów - tu 4 na pólrocze a teraz ma dostać 1 z powodu nieobecności nieusprawiedliwonej... Kuzwa i nauczycielka mi odrzucila usprawieldiwieni bo ma 7 dni
Komentarz
Tak mi się wydaje.
Sw Antoni?
Myślałam, że jak to takie cienkie to jakaś przejściówka jest potrzebna.
Ale ja alergik
Ponoć ma pomagać na krążenie i działać przeciwzawalowo. Zobaczymy
Edit. Nie mam zamiaru tak jechać przez pół Polski tylko na sąsiednie osiedle jakby co
Z tego wynika (ale nie ma daty), że 3latek, może jeździć na poddupniku ("innym urządzeniu podtrzymującym"
Moja 9latka ma 122cm, a 6latek 109cm... to się w żaden sposób nie ma do tej granicy 3 lat
Bym się po osiedlu nie przejmowała... ale to ja...
Ta nazwa jest jakaś smieszna
Obowiązek uczestnictwa w mszach "lokalnych" mają przebywający w danym miejscu powyżej 3 miesięcy, a co drugą stronę?
Szoku dostałam ... mają jedną informatykę tygodniowo - I nie usprawiedliwialam corce nieobecności - zapominalam - a ona ma w tym czasie Muzyczna wiec musimy robić wygibasy aby byc i tu i tam... i mi piszą że ją nie klasyfikują???!!!!
Chyba leki kwurw dostałam
Dziewczyna piątkowa szóstkowa z innych przedmiotów - tu 4 na pólrocze a teraz ma dostać 1 z powodu nieobecności nieusprawiedliwonej...
Kuzwa i nauczycielka mi odrzucila usprawieldiwieni bo ma 7 dni