Muszę zmienic tel. Stary ledwo zipie. Co kupić? Nie zależy mi na marce, nie muszę mieć bajerów. Ma być net, aparat, nie za mały wyświetlacz. Teraz mam jakiś Redmi. M zadowolony z Motorolli
Muszę zmienic tel. Stary ledwo zipie. Co kupić? Nie zależy mi na marce, nie muszę mieć bajerów. Ma być net, aparat, nie za mały wyświetlacz. Teraz mam jakiś Redmi. M zadowolony z Motorolli
Słuchajcie, może mi ktoś powiedzieć jak się z tym uporać. Mężowi właśnie w sobotę skończyło się pół roku zwolnienia lekarskiego. niestety doktor przespała sprawę i dopiero teraz wystawiła dokumenty do ZUS na zasiłek rehabilitacyjny. Dodatkowo dała mu miesiąc zwolnienia, które będzie już niepłatne. Pytanie brzmi czy ZUS przyznaje taki zasiłek wstecznie(pewnie to potrwa zanim rozpatrzą;( )? Chcielibyśmy mieć z czego żyć... @Bea wiem że masz pewnie ciężki czas ale może coś podpowiesz.
Czy czyjeś dziecko gra w okularach w piłke nozną? Albo ma okulary do tego celu? boję się kupowac w necie bez mierzenia a tu do kilku optuków dzowniłam i nie prowadzą , sieciowi optycy równiez nie.
U Mikołaja w drużynie jest chłopiec, który gra w okularach. Krzysztof może zapytać. Ale na razie Miki ma jeszcze przerwę w treningach. W środę kolejna kontrola po tej szkarlatynie.
U Mikołaja w drużynie jest chłopiec, który gra w okularach. Krzysztof może zapytać. Ale na razie Miki ma jeszcze przerwę w treningach. W środę kolejna kontrola po tej szkarlatynie.
to jakby mógł spytać gdzie robione i jaka marka oprawek i model i czy się sprawdzają to będę wdzićzna
Słuchajcie, może mi ktoś powiedzieć jak się z tym uporać. Mężowi właśnie w sobotę skończyło się pół roku zwolnienia lekarskiego. niestety doktor przespała sprawę i dopiero teraz wystawiła dokumenty do ZUS na zasiłek rehabilitacyjny. Dodatkowo dała mu miesiąc zwolnienia, które będzie już niepłatne. Pytanie brzmi czy ZUS przyznaje taki zasiłek wstecznie(pewnie to potrwa zanim rozpatrzą;( )? Chcielibyśmy mieć z czego żyć... @Bea wiem że masz pewnie ciężki czas ale może coś podpowiesz.
Nie ma prawa do zasiłku chorobowego ponad 182dni. Złożyć wniosek o świadczenie rehabilitacyjne. Pilnie
@Bea dzięki!!Dokumenty ma i w tym tygodniu składa. Tylko czy to świadczenie rehabilitacyjne to wstecz wypłacą czy tylko w przód. W sensie powiedzmy że komisja zus bedzie za miesiąc i co, dopiero od tego momentu jest świadczenie??
Czy ktoś się spotkał z tym,by AZS wystąpiło, nasiliło się podczas infekcji? Hubert do tej pory miał skórę ok,a od czasu jak zachorował, momentalnie czoło, łokcie,uda. Nie wiem czy to łączyć
dzięki, a syn ma ile lat bo mój prawie 15 to jak dla dorosłego musza być
Prawie 11 i szczypior niesamowity, więc raczej dziecięce ma jeszcze. Nie skarżył się, że parują. Nosi na wf, na treningi piłki i na trampolinę ogrodową i inne dzikowanie. Nawet nie muszę przypominać, więc chyba naprawdę zadowolony. Nic złego się im przez ten czas nie stało.
Komentarz
Nie zależy mi na marce, nie muszę mieć bajerów. Ma być net, aparat, nie za mały wyświetlacz.
Teraz mam jakiś Redmi.
M zadowolony z Motorolli
Budżet... Do 800-900 im mniej tym lepiej.
Kupiłam na pamiątkę Neli w Krk.
Sprawdza się to dla sensoryków?
To metody npr
@Bea wiem że masz pewnie ciężki czas ale może coś podpowiesz.
Tego typu chyba, tylko ma ciemne oprawki a nie przezroczyste https://www.mroptic.pl/okulary-sportowe-sziols/okulary-sportowe-sziols-indoor-kids-rozm-s
Nie skarżył się, że parują. Nosi na wf, na treningi piłki i na trampolinę ogrodową i inne dzikowanie. Nawet nie muszę przypominać, więc chyba naprawdę zadowolony. Nic złego się im przez ten czas nie stało.