@Kika w rossmanie są takie środki do odplamiania dywanów i mebli z firmy starwax. Są bardzo dobre, ale trzeba najpierw zrobić próbę czy nie zniszczą koloru.
a ja mam fb bez messengera w telefonie (celowo) , nie mam też whatsup (też celowo) także wiadomosci na fb odczytuję dopiero jak siadam do komputera. Mam za to signala
Jak i czy można zrobić tak,żeby dziecko miało dostęp do mssngrra,bez konta na FB?
Możesz zrobić tak, że założysz konto na fb, założysz Messenger na to konto. Wylogujesz się z fb. Zostawiasz tylko Messenger i tylko ty znasz hasło. Jak dziecko się wyloguje to nie dajesz hasła tylko logujesz sama. Fb i Messenger mimo, że to połączone konta to jednak na każde się loguje osobno. Chyba...
Hmmm może masz szczęście Nam przyszło że mamy uzupelniv dane na fb a jak nie to zamykają , a mieliśmy na jakimś fejkowym koncie syna założone. Nie uzupełniliśmy i zamknęli mi i mężowi Więc przenieśliśmy się na WhatsApp
Poszukuję pilnie literatury do tematu: „Nic w życiu pewniejszego nad śmierć” – filozoficzny opis istoty śmierci Pożyczę do czytania lub przyjmę link do źródeł. Referat na poczatek lutego. Sprawa pilna
Nie zaszkodzi zahaczyć o "Rozmowę mistrza Polikarpa ze śmiercią", średniowieczny wierszowany utwór ukazujący niezmienną prawdę, że wobec śmierci wszyscy jesteśmy równi i że nieuchronnie przyjdzie po każdego.
Komentarz
Fb i Messenger mimo, że to połączone konta to jednak na każde się loguje osobno.
Chyba...
Nam przyszło że mamy uzupelniv dane na fb a jak nie to zamykają , a mieliśmy na jakimś fejkowym koncie syna założone. Nie uzupełniliśmy i zamknęli mi i mężowi
Więc przenieśliśmy się na WhatsApp
Pożyczę do czytania lub przyjmę link do źródeł.
Referat na poczatek lutego.
Sprawa pilna
Z psychologicznej Elizabeth Kubler-Ross
Ale dzięki
Potem zrobię jeszcze controlling i optymalizację