Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

1127128130132133168

Komentarz

• Stalowe , korkmaz i Gerlach. Raz odpadł uchwyt stalowy od korkmaza , z dziesięć lat temu. A tak to mam je 15 lat.
    Podziękował(a) 1gahana
  • edytowano listopada 2022
    Czy ma ktoś może doświadczenie z matami do akupresury 4fizjo? Albo może jakieś inne? Na co zwrócić uwagę? Wybór jest ogromny, a ja nie wiem, którą wybrać. Ma pomagać rozluźnić kręgosłup po długiej pracy w pozycji siedzącej
  • @agnieszkamama o, super wiedzieć, że nie jestem sama na świecie w kwestii stosunku do garów :D Nawet nie wiedziałam o czym tu jest mowa, garnek to garnek, każdy jest okropny jak trzeba w nim mieszać a potem jeszcze myć :p
  • groszek powiedział(a):

Czy ma ktoś może doświadczenie z matami do akupresury 4fizjo? Albo może jakieś inne? Na co zwrócić uwagę? Wybór jest ogromny, a ja nie wiem, którą wybrać. Ma pomagać rozluźnić kręgosłup po długiej pracy w pozycji siedzącej

Polecane to ponoć są Pranamat. Ja mam jakąś podróbę i też kłuje nieźle, chociaż nie mam porównania z innymi. Wydaje mi się jednak, że moje czerwone plecy były mniej czerwone niż plecy jednej forumki z orga, która polecała Pranamat i sie pochwalila efektem na zdjęciu (nie na orgu). Więc może to jest jakaś różnica, firmowe czy nie.
  • Mam wrażenie że pranamat to to samo co 4fizjo tylko płacisz za brand. Ja mam matę 4 fizjo, jest fajna. Używałam przy covidzie jak bolały mnie plecy ;-)
  • Pytanie o konto Google. Podobno jest teraz płatne. Czy ktoś coś o tym wie? Jeśli tak, jak się opłaca? Bo miałam telefon z serii - uważaj na internetowych oszustów ;)
  • A ja coś takiego dostalam
  • @Juka niebezpieczne jest powiązywanie konta Google z płatnościami tzn podaniem nr karty danych. Mój mąż coś kiedyś płacił jakaś subskrypcje na Google i jednego razu e nocy wyczyścili mu konto 600 zł ostatnie mieliśmy i ukradzione.
    Potem trwało chyba pół roku przepychanki między bankiem a Googlem o kradzież bo policja nic. Uznali, że m nic nie płacił ani nie przebywał pod IP komputera w Katowicach i gdzieś w Meksyku.
    Ale nigdy więcej!
    Podziękował(a) 2Juka NC500
  • Juka powiedział(a):

Pytanie o konto Google. Podobno jest teraz płatne. Czy ktoś coś o tym wie? Jeśli tak, jak się opłaca? Bo miałam telefon z serii - uważaj na internetowych oszustów ;)

Tylko sluzbowe zakupione i fakturowane na firmę
    Podziękował(a) 1Juka
  • Ganna4 powiedział(a):

A ja coś takiego dostalam

Zablokuj sobie SMSy PREMIUM tak szybko jak się da.
    Podziękował(a) 1Ganna4
  • @MAFJa i inne specjalistki od instrumentów. Poszukuję ukulele dla prawie 5-latki. Czy możecie podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę, żeby nie kupić atrapy, która się rozpadnie po tygodniu?
  • @Darek , instrukcje dla blondynki proszę
  • Wypukłe od spodu pudło rezonansowe - ładniej dźwięk rozbrzmiewa niż z płaskiego pudła.
    Dobrej jakości struny - żeby się szybko nie rozstrajało. Pierwsze ukulele mojego syna to był instrument za 100 zł. Szybko się rozstrajało i dawało "płaski dźwięk". Kolejne jego ukulele to już był lepszy sprzęt. Wybralismy Mahilele. Super wybór.
    Na tym zdjęciu poglądowym to wypukłe pudło rezonansowe. W tanich egzemplarzach pudło jest płaskie.
    Podziękował(a) 1mamlu
  • Bea powiedział(a):

Juka powiedział(a):

Pytanie o konto Google. Podobno jest teraz płatne. Czy ktoś coś o tym wie? Jeśli tak, jak się opłaca? Bo miałam telefon z serii - uważaj na internetowych oszustów ;)

Tylko sluzbowe zakupione i fakturowane na firmę
    O tym właśnie mówię
  • @mamlu mój syn ma dokładnie takie: ukulele sopranowe.
    Podziękował(a) 1mamlu
  • Szukam pościeli flanelowej dla mamy, czy możecie mi polecić sklep online?
  • W biedronkach w ouetach jest fajna pościel z nawelny z bambusem i z flaneli. Kupisz dwie to placisz połowę ceny
    Podziękował(a) 1Kika
  • I sprawdzają się wam pościele z biedry? Mi w kilku suwaki się rozpadły.
  • ja szukam polarowej pościeli. Moja córka dostała kilka lat temu na święta w prezencie i chce spać tylko w niej i chciałabym znaleźć coś na zmianę.
  • Przepiękna pościel jest na https://mumla.pl/
    Jakość ponoć 1 klasa i żadna się nie umywa.
    Ja nie mam ale marzę choć o jednym komplecie. Wzory mają prześliczne!
    Podziękował(a) 1Kika
  • @kitek wydaje mi się, że widziałam teraz w Home and You, mają właśnie promkę, druga rzecz za 10 zł.
    Podziękował(a) 2Bea kitek
  • edytowano listopada 2022
    A ja z kolejnym pytaniem. Po skali ostatnich zniszczeń dochodzę do wniosku, że doczekałam się pandy :#
    Jak zmyć czarną pastelę z sofy? Chusteczki pampersa nie działają, a wydawało się, że są do wszystkiego :(

• @Rusałka rzeczywiście śliczna, ale nie mają flanelowej :(
    Podziękował(a) 1Rusałka
  • Kika powiedział(a):

A ja z kolejnym pytaniem. Po skali ostatnich zniszczeń dochodzę do wniosku, że doczekałam się pandy :#
    Jak zmyć czarną pastelę z sofy? Chusteczki pampersa nie działają, a wydawało się, że są do wszystkiego :(

Czymś na ciepło. Suszarka? I dopiero wtedy chusteczki.
    Podziękował(a) 1Kika
  • Rusałka powiedział(a):

Przepiękna pościel jest na https://mumla.pl/
    Jakość ponoć 1 klasa i żadna się nie umywa.
    Ja nie mam ale marzę choć o jednym komplecie. Wzory mają prześliczne!

Mam. Polecam
    Podziękował(a) 1Rusałka
  • JoannaS powiedział(a):

I sprawdzają się wam pościele z biedry? Mi w kilku suwaki się rozpadły.

Nam tak. Te flanelowe zwlaszcza. Te z byleczego nie, bo po kilku praniach jakby sie rozłażą
  • Ja kupowałam jakieś czarno białe satyna bawełniana, ładne były i w promocji na wyprzedaży ale się rozwaliły. Jyskowe się jakoś trzymają, aczkolwiek u nas pościele jakieś niefartowne są. Albo ktoś je potnie, albo pomaże czymś niezmywalnym , ostatnio kot drze.
  • My mamy z Ikei ta grubsza bawełna ani lidlowe ani biedronkowe nie były dobre bo jakieś śląskie takie, starsi wzięli na studia.
  • Z Lidla flanelowe z serii świątecznej. Miękkie i ciepłe
    Podziękował(a) 1Izka
  • Juka powiedział(a):

Ganna4 powiedział(a):

@Darek , instrukcje dla blondynki proszę

Jak dla blondynki, to kontakt z Biurem Obsługi Klienta :) Składasz dyspozycję blokady SMS, MMS i połączeń z numerami o podwyższonej opłacie.
    Podziękował(a) 1Ganna4

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik