Czy ma ktoś może doświadczenie z matami do akupresury 4fizjo? Albo może jakieś inne? Na co zwrócić uwagę? Wybór jest ogromny, a ja nie wiem, którą wybrać. Ma pomagać rozluźnić kręgosłup po długiej pracy w pozycji siedzącej
@agnieszkamama o, super wiedzieć, że nie jestem sama na świecie w kwestii stosunku do garów Nawet nie wiedziałam o czym tu jest mowa, garnek to garnek, każdy jest okropny jak trzeba w nim mieszać a potem jeszcze myć
Czy ma ktoś może doświadczenie z matami do akupresury 4fizjo? Albo może jakieś inne? Na co zwrócić uwagę? Wybór jest ogromny, a ja nie wiem, którą wybrać. Ma pomagać rozluźnić kręgosłup po długiej pracy w pozycji siedzącej
Polecane to ponoć są Pranamat. Ja mam jakąś podróbę i też kłuje nieźle, chociaż nie mam porównania z innymi. Wydaje mi się jednak, że moje czerwone plecy były mniej czerwone niż plecy jednej forumki z orga, która polecała Pranamat i sie pochwalila efektem na zdjęciu (nie na orgu). Więc może to jest jakaś różnica, firmowe czy nie.
Mam wrażenie że pranamat to to samo co 4fizjo tylko płacisz za brand. Ja mam matę 4 fizjo, jest fajna. Używałam przy covidzie jak bolały mnie plecy ;-)
Pytanie o konto Google. Podobno jest teraz płatne. Czy ktoś coś o tym wie? Jeśli tak, jak się opłaca? Bo miałam telefon z serii - uważaj na internetowych oszustów
@Juka niebezpieczne jest powiązywanie konta Google z płatnościami tzn podaniem nr karty danych. Mój mąż coś kiedyś płacił jakaś subskrypcje na Google i jednego razu e nocy wyczyścili mu konto 600 zł ostatnie mieliśmy i ukradzione. Potem trwało chyba pół roku przepychanki między bankiem a Googlem o kradzież bo policja nic. Uznali, że m nic nie płacił ani nie przebywał pod IP komputera w Katowicach i gdzieś w Meksyku. Ale nigdy więcej!
Pytanie o konto Google. Podobno jest teraz płatne. Czy ktoś coś o tym wie? Jeśli tak, jak się opłaca? Bo miałam telefon z serii - uważaj na internetowych oszustów
@MAFJa i inne specjalistki od instrumentów. Poszukuję ukulele dla prawie 5-latki. Czy możecie podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę, żeby nie kupić atrapy, która się rozpadnie po tygodniu?
Wypukłe od spodu pudło rezonansowe - ładniej dźwięk rozbrzmiewa niż z płaskiego pudła. Dobrej jakości struny - żeby się szybko nie rozstrajało. Pierwsze ukulele mojego syna to był instrument za 100 zł. Szybko się rozstrajało i dawało "płaski dźwięk". Kolejne jego ukulele to już był lepszy sprzęt. Wybralismy Mahilele. Super wybór. Na tym zdjęciu poglądowym to wypukłe pudło rezonansowe. W tanich egzemplarzach pudło jest płaskie.
Przepiękna pościel jest na https://mumla.pl/ Jakość ponoć 1 klasa i żadna się nie umywa. Ja nie mam ale marzę choć o jednym komplecie. Wzory mają prześliczne!
A ja z kolejnym pytaniem. Po skali ostatnich zniszczeń dochodzę do wniosku, że doczekałam się pandy Jak zmyć czarną pastelę z sofy? Chusteczki pampersa nie działają, a wydawało się, że są do wszystkiego
A ja z kolejnym pytaniem. Po skali ostatnich zniszczeń dochodzę do wniosku, że doczekałam się pandy Jak zmyć czarną pastelę z sofy? Chusteczki pampersa nie działają, a wydawało się, że są do wszystkiego
Czymś na ciepło. Suszarka? I dopiero wtedy chusteczki.
Przepiękna pościel jest na https://mumla.pl/ Jakość ponoć 1 klasa i żadna się nie umywa. Ja nie mam ale marzę choć o jednym komplecie. Wzory mają prześliczne!
Ja kupowałam jakieś czarno białe satyna bawełniana, ładne były i w promocji na wyprzedaży ale się rozwaliły. Jyskowe się jakoś trzymają, aczkolwiek u nas pościele jakieś niefartowne są. Albo ktoś je potnie, albo pomaże czymś niezmywalnym , ostatnio kot drze.
Komentarz
Potem trwało chyba pół roku przepychanki między bankiem a Googlem o kradzież bo policja nic. Uznali, że m nic nie płacił ani nie przebywał pod IP komputera w Katowicach i gdzieś w Meksyku.
Ale nigdy więcej!
Dobrej jakości struny - żeby się szybko nie rozstrajało. Pierwsze ukulele mojego syna to był instrument za 100 zł. Szybko się rozstrajało i dawało "płaski dźwięk". Kolejne jego ukulele to już był lepszy sprzęt. Wybralismy Mahilele. Super wybór.
Na tym zdjęciu poglądowym to wypukłe pudło rezonansowe. W tanich egzemplarzach pudło jest płaskie.
Jakość ponoć 1 klasa i żadna się nie umywa.
Ja nie mam ale marzę choć o jednym komplecie. Wzory mają prześliczne!
Jak zmyć czarną pastelę z sofy? Chusteczki pampersa nie działają, a wydawało się, że są do wszystkiego