Też mi się wydaje, że jak ktoś nie zdążył a chce wpłacić to dobry pomysł żeby zbiórka dalej trwała. Jeśli nie na to konto to na anielskie. Nawet jakby miały się chwilowo kurzyć to my tych kilku złotych i tak nie odczujemy bardzo po kieszeni, a może będzie trzeba dopłacić do usługi. A może kogoś z forumowiczów wspomóc, albo do jakiejś akcji się dołożyć... Niech by było w zanadrzu jak taki odzew i tempo, że nie wszyscy zdążyli a chcą.
Słuchajcie - dostałem (i już aż nadto wystarczy!) łączną kwotę 345 PLN od 21 osób. Jak wyżej - koszty to póki co 163,95 czyli zostało 181,05, które to jak rozumiem, że wszyscy się zgadzają by przelać na konto anielskie, prawda?
Jeśli ktoś nie wyraża zgody, a chce np proporcjonalny do wkładu zwrot - niech da znać. Jeśli nie, to jutro przeleję na anielskie dwie stówy w zaokrąglęniu.
Jeszcze jedno - nie do końca potrafię każde nazwisko z nickiem spasować..... Wyślę info tym, co do których wiem (albo mi się wydaje) że dobrze dopasowałem, a jeśli nie dostałaś/eś info, to znaczy że NIE WIEM jaki nick stoi za nazwiskiem.
A to ważne dla porządku, rozliczeń i tak dalej. Także grzecznie poproszę:)
Bom durny i niekształcony niestety. Wszystkich co wiedziałem albo mi się wydawało - już wysłałem. Przelałaś/eś a nie masz wiadomości ode mnie - tzn NIE WIEM, że Ty to Ty. I daj proszę znać na priw.
Na forum już nie dorzucajcie się, bo nie potrzeba - i tak jest więcej niż trzeba. Nadwyżkę przelałem na anielskie. A jeśli kto chce tam - to @Basja zawiaduje, niech ona wyśle, bo nie chcę dysponować czyimś danymi osobowymi. Rozumiecie - rodo, procedury, standardy i takie tam
Słuchajcie ja nie chcę straszyć, no ale. Co jakiś czas otrzymuję takie maile - ignorowałem bo przekroczenie "dopuszczalnych norm" było niewielkie. Teraz normy te same tylko przekroczenie większe:
Oj a ja dopiero przeczytałam... Nie byłam obecna wtedy. Chętnie bym dorzuciła. Rozumiem, że ten enigmatyczny dla większości użytkowników wpis onacza, że trzeba zwiększyć ilość.miejsca, czytaj dopłacić, tak?
Komentarz
Edit: angielskiego?? Co za slownik
Nawet jakby miały się chwilowo kurzyć to my tych kilku złotych i tak nie odczujemy bardzo po kieszeni, a może będzie trzeba dopłacić do usługi. A może kogoś z forumowiczów wspomóc, albo do jakiejś akcji się dołożyć...
Niech by było w zanadrzu jak taki odzew i tempo, że nie wszyscy zdążyli a chcą.
Ja nie wyrabiam z czasem i ilością zadań ostatnio.
Mozna wpłacać na nr anielskie konto.
Jak wyżej - koszty to póki co 163,95 czyli zostało 181,05, które to jak rozumiem, że wszyscy się zgadzają by przelać na konto anielskie, prawda?
Jeśli ktoś nie wyraża zgody, a chce np proporcjonalny do wkładu zwrot - niech da znać.
Jeśli nie, to jutro przeleję na anielskie dwie stówy w zaokrąglęniu.
Jeszcze jedno - nie do końca potrafię każde nazwisko z nickiem spasować.....
Wyślę info tym, co do których wiem (albo mi się wydaje) że dobrze dopasowałem, a jeśli nie dostałaś/eś info, to znaczy że NIE WIEM jaki nick stoi za nazwiskiem.
A to ważne dla porządku, rozliczeń i tak dalej. Także grzecznie poproszę:)
Jak dla mnie przelewaj.
Wszystkich co wiedziałem albo mi się wydawało - już wysłałem.
Przelałaś/eś a nie masz wiadomości ode mnie - tzn NIE WIEM, że Ty to Ty. I daj proszę znać na priw.
A jeśli kto chce tam - to @Basja zawiaduje, niech ona wyśle, bo nie chcę dysponować czyimś danymi osobowymi. Rozumiecie - rodo, procedury, standardy i takie tam
Słuchajcie ja nie chcę straszyć, no ale.
Co jakiś czas otrzymuję takie maile - ignorowałem bo przekroczenie "dopuszczalnych norm" było niewielkie. Teraz normy te same tylko przekroczenie większe:
Rozumiem, że ten enigmatyczny dla większości użytkowników wpis onacza, że trzeba zwiększyć ilość.miejsca, czytaj dopłacić, tak?
Jestem w kontakcie z @Darek, może wymyślimy coś bez dopłacania.