Forum ma już tydzień:)
... nie licząc tego starego, na serwerze @pawelk (któremu wielkie dzięki za to, bo nie wiem czy bym się sam zdecydował na własny hosting nie wiedząc absolutnie nic o tym). Tamto forum z uwagi na silnik ale i brak umiejętności admina (moich, nie @pawelk) - nie działało jak należy, ponadto układ był nie taki jak należy, słowem.. falstart. Nie to żeby to działało jakoś super, no ale jest przepaść - kto był tam, to wie. I dziękuję Wam, którzyście tam byli, że po takim fakapie zechcieliście mi dać jeszcze jedną szansę. Zgodnie ze starą prawdą - jeśli ziarno wpierw nie obumrze..
W każdym razie z okazji tego wielkopomnego jubileuszu garść statystyk - 64 użytkowników się jak dotąd zarejestrowało (w tym dwóch mężczyzn ), napisaliśmy wszyscy 3028 komentarzy (w chwili gdy to piszę), w 41 tematach.
Samo forum zaliczyło 49523 wejścia.
Oczywiście to jeszcze niewiele, w porównaniu z ambicjami a wziąwszy pod uwagę fakt, że forum nawet jeszcze nie ma nazwy, to sądzę że można już powiedzieć (poprawcie mnie jeśli się mylę), że jest ono potrzebne.
Mam nadzieję że będzie (albo już jest) to miejsce gdzie się po prostu fajnie spotkać i pogadać, pochwalić się, wyżalić, zasięgnąć rady itp.
Ja się postaram to utrzymywać w jakotakim stanie, mam listę poprawek, acz zapewnie zajmą one czas - bo wszystkiego się uczę praktycznie od zera. Uprasza się zatem o wyrozumiałość, miłosierdzie, oraz ćwiczenie się w cnocie dzielnego znoszenia wad bliźnich
W każdym razie z okazji tego wielkopomnego jubileuszu garść statystyk - 64 użytkowników się jak dotąd zarejestrowało (w tym dwóch mężczyzn ), napisaliśmy wszyscy 3028 komentarzy (w chwili gdy to piszę), w 41 tematach.
Samo forum zaliczyło 49523 wejścia.
Oczywiście to jeszcze niewiele, w porównaniu z ambicjami a wziąwszy pod uwagę fakt, że forum nawet jeszcze nie ma nazwy, to sądzę że można już powiedzieć (poprawcie mnie jeśli się mylę), że jest ono potrzebne.
Mam nadzieję że będzie (albo już jest) to miejsce gdzie się po prostu fajnie spotkać i pogadać, pochwalić się, wyżalić, zasięgnąć rady itp.
Ja się postaram to utrzymywać w jakotakim stanie, mam listę poprawek, acz zapewnie zajmą one czas - bo wszystkiego się uczę praktycznie od zera. Uprasza się zatem o wyrozumiałość, miłosierdzie, oraz ćwiczenie się w cnocie dzielnego znoszenia wad bliźnich
Otagowano:
Komentarz
A i WIELKIE dzięki
Naprawdę twoja postawa jest godna nasladowania, patrzcie wszyscy tu jest ojciec który w przededniu wejścia w wielodzietność , forum założył dla takowych rodzin!
To teraz szanujemy admina i dbamy o forum, bo jak widać tylko jeden baranek potrafi zniweczyć wieloletnią pracę.
Mam problem językowy - jak ktoś nas bardzo rozczarował to mówimy np.rozczarowanie roku, a jak ktoś nas ogromnie nie rozczarował to.....
Bo jeśli chodzi o admina to brakuje mi tego określenia.
Dzięki
Bo może dzięki temu miejscu jeszcze będzie mi się chciało pisać...
Podziwiam i szanuję.
Dzięki bardzo za zaproszenie
To ja Wam dziękuję - tym zaproszonym osobiście przeze mnie, że przyjęli zaproszenie, oraz tym którzy dali się zaprosić przez osoby już tu będące.
Z forum jest jak z knajpą - można wstawić do niej meble i kraniki z piwem, ale niezależnie od tego jaki będzie wystrój, klimat tworzą ludzie tam przychodzący.
Więc zatem ja dziękuję Wam - że tworzycie klimat:) I to patrząc na statystyki - dość aktywnie ;-)
Żeby było jasne
Nie tolerowalam że akceptuje się tez inne osoby i ich chamstwo
Pewnie tu za jakiś czas też podobna będzie tendencja A może się mylę ale mam na dzień dzisiajszy trochę więcej dystansu
Ciągle mam wrażenie, że wielu osobom na forum brakuje świadomości, że są dla kogoś ważne, zwłaszcza jeśli to "tylko" forumowe znajomości. Tymczasem dla mnie wiele/wielu z Was jest bardzo ważnych i dlatego tak trudno było mi zostawić orga, mimo że od jakiegoś czasu nie czułam się tam dobrze.
Żeby nie było, mnie też się wydaje, że gdybym zniknęła nikt by tego nie odczuł jako stratę.
Wciąż jeszcze np. troszkę mi tęskno do ProMamy, Tawa czy innych osób , które były drzewiej aktywne