Ale to ja Wam dziękuję (i to też nie żart). Po to był ten wątek zasadniczo, oraz także po to by udowodnić? Nie, by dać nadzieję - że to forum ma sens i przyszłość:)
@Nigella Oj tam dużo. To dzięki Tobie zalogowałam się na tamtym forum, teraz jestem tutaj i zamiast spać jak małe gadziny śpią i można to znów Was czytam. Tak, tak przyznaje się, ta co mało pisze to ja. Ale nie wylogowuje się wcale
Nie. Ja piszę o osobach które się zarejestrowały i napisały od 0 do 2 komentarzy, a poza tym nie było tu ich od co najmniej 2 tygodni. Stąd nieco mylące jest ich wliczać do użytkowników forum:)
@Nigella na forum w necie trafiłam przypadkiem i najpierw podczytywalam tylko( i tak mi zostało ????). I bardzo dobrze pamiętam, że to właśnie dzięki Twoim wpisom zapragnęłam się zalogować i zobaczyć co tam kobitki (głównie ????) tajnie skrobią. A jaka była radość jak mi ten listek szybko opadł.
@mamababcia załóż koniecznie swój wątek! Może ze zdjęciami przyrody? Może z pięknymi cytatami ze świętych? Może z wierszami? Cokolwiek napiszesz swojego, chętnie poczytam
@ola_g , dzięki. Na początku mojego pobytu na orgu założyłam wątek z rozważaniami i wysłano mnie do terapeuty, dlatego nie próbowałam. Pomyślę nad twoją propozycją.
@ola_g , dzięki. Na początku mojego pobytu na orgu założyłam wątek z rozważaniami i wysłano mnie do terapeuty, dlatego nie próbowałam. Pomyślę nad twoją propozycją.
Przegapiłem półrocznicę - ale była jakoś niedawno, wczoraj znaczy się:) Się zastanawiam czy rok wytrzymamy czy zdążymy się poobrażać albo coś w ten deseń
Na razie mamy 2mln odsłon, 136 aktywnych użytkowników, 491 tematów i 72867 postów. Zobaczymy co będzie dalej:)
Komentarz
Dzięki @TecumSeh i Wam wszystkim za to miejsce i jego klimat.
Więc 1 miesiąc można świętować.
A jak tam statystyki? Ile nas teraz jest?
Czyli nie jestem sama że swoimi spostrzeżeniami
Z tego co wiem, to jest nas nawet więcej niż dwoje z takimi spostrzeżeniami
93 dyskusje z 8678 komentarzami, 189172 wyświetlenia.
Najważniejsze jednak byście się tu czuli po prostu dobrze:)
To dzięki Tobie zalogowałam się na tamtym forum, teraz jestem tutaj i zamiast spać jak małe gadziny śpią i można to znów Was czytam.
Tak, tak przyznaje się, ta co mało pisze to ja.
Ale nie wylogowuje się wcale
Ja piszę o osobach które się zarejestrowały i napisały od 0 do 2 komentarzy, a poza tym nie było tu ich od co najmniej 2 tygodni.
Stąd nieco mylące jest ich wliczać do użytkowników forum:)
I bardzo dobrze pamiętam, że to właśnie dzięki Twoim wpisom zapragnęłam się zalogować i zobaczyć co tam kobitki (głównie ????) tajnie skrobią.
A jaka była radość jak mi ten listek szybko opadł.
Tu moderacja czyści ręcznie, jeśli jakiś troll czy coś w ten deseń.
Nie zdarzyło się, no ale gdyby...
Pomyślę nad twoją propozycją.
Się zastanawiam czy rok wytrzymamy czy zdążymy się poobrażać albo coś w ten deseń
Na razie mamy 2mln odsłon, 136 aktywnych użytkowników, 491 tematów i 72867 postów. Zobaczymy co będzie dalej:)
Bardzo szanuję Waszą pracę, kawał dobrej roboty.