Wszystkim dziękującym: serdeczne nie ma za co:) A rocznicujemy miesięcznice żeby była jakaś refleksja - co i jak zmienić, itp. Stąd m.in statystyki. Jeśli macie jakieś sugestie, pomysły itp - to śmiało:)
Łaskawca! Ja tu tylko wyglądam, działanie forum nie jest moją zasługa, nawet nie wiem co to "zmigrowac." Ale inne moderatorki za to ładnie wpuszczają kogo trzeba
Ja dotrzymuje towarzystwa, uśmiecham się, jak jest nerwowo mówię zapalmy sobie... Fajkę pokoju... I myślę, że super, że tu jestem i mam te uprawnienia bo mogę kasować wpisy i całe wątki, banować i takie tam inne to jest fajne być na forum...
Forum w zasadzie to ma już roczek z hakiem - nie byłem pewien czy dociągnie do roku, ale dociągnęło:)
To jak, bawimy się dalej?
A pytam, bo za 2,5 tygodnia wygaśnie usługa... a tydzień później domena... Mała zbiórka na przedłużenie?
Koszty są następujące (w ramach tego cośmy jak dotąd mieli, czyli te same standardy): - domena mspanc.pl - 69,9 PLN - serwer (po promocji) - 94,05 PLN.
Z tymże jednakże niedawno dostałem po raz kolejny monit że przekraczamy (momentami) dopuszczalne obciążenia, i w razie czego będzie trzeba przejść na wyższą usługę (koszt 199 PLN) - ale proponuję na razie tego nie robić, dopóki monity nie staną się bardziej regularne. Albo jak nam czasowo nie zawieszą forum;) - ostrzegają o tym w komunikatach w każdym razie.
Jest jeszcze szyfrowanie - celem bezpieczeństwa. Nie pamiętam jak go ostatnio załatwiłem . Nie dostaję nic żeby coś miało wygasać - ale docelowo informuję że jakby co, kwota powyżej może się okazać niewystarczająca.
Ludzi niby mamy 186 ale regularnie loguje się ok 120 (powiedzmy ci co się zalogowali dziś i wczoraj). Wyszłoby pi razy oko 2 PLN od osoby i byłby nawet naddatek...
Poproszę o namiar na zrzucenie się, zaraz pierwszy to hajs jest Dzięki za pracę na rzecz forum (Szkoda ze nie ma komentarzy od Admina na temat obecnej sytuacji )
@TecumSeh , nie zostawiają tak nas. Wojna jest a Ty się w chowanego bawisz... Włącz się do rozmów, pociesz jakoś. Czy coś. Wiesz jakie tu na forum nastroje? Smutek i zgryzota. I lęk. Potrzeba nam takiego @TecumSeha...
Komentarz
I za technical support też, choć nie wiem, kto się za tym kryje? @pawelk
A rocznicujemy miesięcznice żeby była jakaś refleksja - co i jak zmienić, itp. Stąd m.in statystyki. Jeśli macie jakieś sugestie, pomysły itp - to śmiało:)
Kawał dobrej roboty. Nie myślałem, że tak szybko się rozkręci.
I moderatorki! @AnnoDomini @Aneczka08 i @Rogalikowa.
Sam to wiesz - palcem w bucie, a i to nie zawsze.
Fajkę pokoju...
I myślę, że super, że tu jestem i mam te uprawnienia bo mogę kasować wpisy i całe wątki, banować i takie tam inne to jest fajne być na forum...
To jak, bawimy się dalej?
A pytam, bo za 2,5 tygodnia wygaśnie usługa... a tydzień później domena...
Mała zbiórka na przedłużenie?
Koszty są następujące (w ramach tego cośmy jak dotąd mieli, czyli te same standardy):
- domena mspanc.pl - 69,9 PLN
- serwer (po promocji) - 94,05 PLN.
Z tymże jednakże niedawno dostałem po raz kolejny monit że przekraczamy (momentami) dopuszczalne obciążenia, i w razie czego będzie trzeba przejść na wyższą usługę (koszt 199 PLN) - ale proponuję na razie tego nie robić, dopóki monity nie staną się bardziej regularne. Albo jak nam czasowo nie zawieszą forum;) - ostrzegają o tym w komunikatach w każdym razie.
Jest jeszcze szyfrowanie - celem bezpieczeństwa. Nie pamiętam jak go ostatnio załatwiłem . Nie dostaję nic żeby coś miało wygasać - ale docelowo informuję że jakby co, kwota powyżej może się okazać niewystarczająca.
Ludzi niby mamy 186 ale regularnie loguje się ok 120 (powiedzmy ci co się zalogowali dziś i wczoraj). Wyszłoby pi razy oko 2 PLN od osoby i byłby nawet naddatek...
To jak? Co Szanowne Grono Forumowiczów NATO?
Dzięki za pracę na rzecz forum
(Szkoda ze nie ma komentarzy od Admina na temat obecnej sytuacji )
Mam nadzieję, że to nowy początek obecności @TecumSeh na forum.
Prawda, @TecumSeh ??
No i daj numer konta.
@TecumSeh miło, że się odezwałeś. Też poproszę.
@TecumSeh , nie zostawiają tak nas. Wojna jest a Ty się w chowanego bawisz...
Włącz się do rozmów, pociesz jakoś.
Czy coś.
Wiesz jakie tu na forum nastroje? Smutek i zgryzota. I lęk.
Potrzeba nam takiego @TecumSeha...