Dlaczego mamy cię "oszczędzić?" Ktoś cię tu krzywdzi? Sorry, ale to brzmi trochę jak "czy przestał pan już bić żonę?" Proponuję mniej dramy i mniej, powiedzmy, kołków.
No właśnie Rogalikowa .... Mogę nie chcieć tych czepiań prawda? No to zejdź ze mnie.
@Rusałka nie wiem, może to tylko takie moje wrażenie, ale jak ktoś się z Tobą nie zgadza to traktujesz to jako osobisty atak na siebie. A z mojej strony to nie był atak, tylko zwykla dyskusja, wymiana poglądów, a nie negowanie osoby. Nie musimy się tu na forum we wszystkim zgadzać, możemy się pięknie różnić.
A teraz niech mnie ktoś kopnie w cztery litery, bo muszę zlecenie skończyć, a że zostało niedużo to odkładam, i odkładam, i odkładam, i się w końcu obudzę z ręką w nocniku
A teraz niech mnie ktoś kopnie w cztery litery, bo muszę zlecenie skończyć, a że zostało niedużo to odkładam, i odkładam, i odkładam, i się w końcu obudzę z ręką w nocniku
Kopać nie będę. Przytoczę poranna rozmowę z wczoraj:. - kopnij mnie do działania! - o nie. Kopać nie będę. Mogę cię obrzucić inwektywami - dobra, strzelaj! - wstawaj leniu leniwy! - no tym poruszyłas mnie do żywego. Już wstaję.
Więc @asia rób, co Twoje, bo ci PW z inwektywami wyślę.
Nie @olgal ja się z Tobą nie zgadzam. Dla mnie te 20-30 osób z wątków, głównie modlitewnych,z róż, z zamówień, z privów to żywe relacje i więzi. I tak dziwię się, że wciąż są ludzie aktywni nieaktywni w społeczności powstałej z innej społeczności gdzie lata znamy się, pisaliśmy itd dlatego tak zareagowałam.
@Rusałka tak, to żywi ludzie i relacje. Dla mnie też. Nigdy nie zgadzałam się z tezą,że forum to tylko bezemocjonalne nicki. Jednak dla mnie forum jeśli chodzi o więzi raczej początek jakiejś głębszych relacji przyjaźni z kimś ale kontynuowana już bezpośrednio twarzą w twarz,czy przez rozmowy na priv. Potrzebuję takiej formy,żeby się jakoś bardziej otworzyć i zaufać bo mam świadomość,że na dużym forum są różni ludzie,z różnym zaangażowaniem,podejściem, innym zdaniem i w sumie sporej części to w ogóle nie znam kto to. I oprócz tych,którym po tym co piszą na forum byłabym w stanie zaufać jest też część, przed którą z różnych powodów,także bezpieczeństwa mnie czy mojej rodziny, nie chciałabym się wywewnętrzać.
Słuchajcie, dostałem już chyba więcej kasy niż potrzebuję, więc proszę już nie wpłacać - nie będę już podawał nr kont i proszę nie przekazujcie go innym.
Jeśli kto chce wspomóc forum to za rok będzie kolejna zbiórka CHYBA ŻE okaże się że w ramach wykupionej usługi nie wyrabiamy, i trzeba będzie dokupić wyższą (ale jeśli, to dam znać).
W każdym razie pragnę się rozliczyć i piszę co następuje: zarówno serwer jak i domena zostały opłacone i przedłużone:
Serwer:
Domena:
Podsumowanie:
Serwer jest opłacony do 17 kwietnia 2023 a domena wykupiona do 26 kwietnia 2023.
Komentarz
Ja bym mogła cały czas. Więc się nie krępujcie, jakby co
- kopnij mnie do działania!
- o nie. Kopać nie będę. Mogę cię obrzucić inwektywami
- dobra, strzelaj!
- wstawaj leniu leniwy!
- no tym poruszyłas mnie do żywego. Już wstaję.
Więc @asia rób, co Twoje, bo ci PW z inwektywami wyślę.
@Rusałka tak, to żywi ludzie i relacje. Dla mnie też. Nigdy nie zgadzałam się z tezą,że forum to tylko bezemocjonalne nicki.
Jednak dla mnie forum jeśli chodzi o więzi raczej początek jakiejś głębszych relacji przyjaźni z kimś ale kontynuowana już bezpośrednio twarzą w twarz,czy przez rozmowy na priv.
Potrzebuję takiej formy,żeby się jakoś bardziej otworzyć i zaufać bo mam świadomość,że na dużym forum są różni ludzie,z różnym zaangażowaniem,podejściem, innym zdaniem
i w sumie sporej części to w ogóle nie znam kto to.
I oprócz tych,którym po tym co piszą na forum byłabym w stanie zaufać jest też część, przed którą z różnych powodów,także bezpieczeństwa mnie czy mojej rodziny, nie chciałabym się wywewnętrzać.
Ludzie są różni. Ja mam tak
Jeśli kto chce wspomóc forum to za rok będzie kolejna zbiórka CHYBA ŻE okaże się że w ramach wykupionej usługi nie wyrabiamy, i trzeba będzie dokupić wyższą (ale jeśli, to dam znać).
W każdym razie pragnę się rozliczyć i piszę co następuje: zarówno serwer jak i domena zostały opłacone i przedłużone:
Serwer:
Domena:
Podsumowanie:
Serwer jest opłacony do 17 kwietnia 2023 a domena wykupiona do 26 kwietnia 2023.
Planowana kwota pójdzie na cel charytatywny i może będę szybsza następnym razem.
Edit: no i dobrze ze dalej działa