Na 10.04 moze będzie przerwa. W związku ze znaczącym spadkiem, oczywiście
Nie ma spadku. To czas świąt. Mniej testów. Zakażeń sporo Na oddzialach ful Wczoraj na teście kolejka której dawno nie widziałam Nie będzie spadku Z Gdyni nam widza chorych do Kościerzyny Starogardu
@Hope nie to że straszę ale tak realnie szacuje i oswajam się z tą myślą, że kolejna jesień i zimę będę miała szkole w domu. To się stanie nasza nowa normalnoscia....
Weźcie przestańcie. Mnóstwo ludzi już przechorowało, dużo się zaszczepiło, idzie wiosna, mamy za sobą trzy fale, zaraz koniec. Najciemniej jest przed świtem.
Jako, że JP został ostatnio wspomniany w którymś wątku to wklejam ciekawostkę. Marvel przeżywa kolejne swoje chwile chwały i popularności, ze względu na filmy (sama jestem fanką ), to można jeszcze "prawakom" dodatkowo przywalic i młode mózgi zgrilowac na miękko
@Hope wierz mi, ja też nie chcę Tylko nie mam takiej możliwości, by utrzymać rodzinę. Teraz zresztą też nie wiem co bedzie. Szkola w domu, dg muszę zamknąć lub zawiesić, bo branża z którą współpracowalam zamyka się na potęgę lub została zamknięta przrz panstwo. Skarbowy i ZUS jakby nie rozumie. Życzą sobie swoje naleznosci. Zwlaszcza ZUS, na który, nie jestem juz w stanie zarobić. Wymienilam na minimalną pensję. Jedyna możliwość póki co. Ale jak tak dalej będzie to i tu pracy nie będzie Sznur
W tym odcinku Eksperta w Bentley'u z Piotrem Schrammem pada zdanie, że sam Bill Gates wyraził się o roku 2021 - że będzie trudniejszy niż 2020. To wszystko jest jak siedzenie na bombie zegarowej. Jesteśmy trzymani w niepewności i strachu, zgodnie z planem. Chaos i terror. To jest wykańczające dla wszystkich ale musimy się trzymać.
Szybko nie odpuszczą, jakos trudno o złudzenia- już straszą mutacją brazylijską, nigeryjską i jeszcze jakąś, ze dużo groźniejsze, ze coraz młodsi bardziej podatni jakos to zapotrzebowanie na szczepionki trzeba wygenerować. Mam nadzieje, ze coś/Ktoś przeszkodzi w tych planach
Komentarz
Na oddzialach ful
Wczoraj na teście kolejka której dawno nie widziałam
Nie będzie spadku
Z Gdyni nam widza chorych do Kościerzyny Starogardu
Nie ma restrykcji.
Przypadki covida w tej chwili już jednostkowe.
A nie, przepraszam- nie będą, bo 7 letnie dziecko może już samo zostać w domu przez 8h...
Mnóstwo ludzi już przechorowało, dużo się zaszczepiło, idzie wiosna, mamy za sobą trzy fale, zaraz koniec. Najciemniej jest przed świtem.
Ale czasem sobie myślę, że może nie, może po prostu będzie dobrze.
Jako, że JP został ostatnio wspomniany w którymś wątku to wklejam ciekawostkę. Marvel przeżywa kolejne swoje chwile chwały i popularności, ze względu na filmy (sama jestem fanką ), to można jeszcze "prawakom" dodatkowo przywalic i młode mózgi zgrilowac na miękko
Ale to juz pewnie wiecie
Tylko nie mam takiej możliwości, by utrzymać rodzinę.
Teraz zresztą też nie wiem co bedzie.
Szkola w domu, dg muszę zamknąć lub zawiesić, bo branża z którą współpracowalam zamyka się na potęgę lub została zamknięta przrz panstwo. Skarbowy i ZUS jakby nie rozumie. Życzą sobie swoje naleznosci. Zwlaszcza ZUS, na który, nie jestem juz w stanie zarobić.
Wymienilam na minimalną pensję. Jedyna możliwość póki co.
Ale jak tak dalej będzie to i tu pracy nie będzie
Sznur
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/prezydent-andrzej-duda-zwoluje-rade-gabinetowa-ws-pandemii/4f3tz67
To wszystko jest jak siedzenie na bombie zegarowej. Jesteśmy trzymani w niepewności i strachu, zgodnie z planem. Chaos i terror. To jest wykańczające dla wszystkich ale musimy się trzymać.
Mam nadzieje, ze coś/Ktoś przeszkodzi w tych planach