Ha, zajrzałam na profil @Isako i widzę, że zaglądnęła na forum kilka dni temu. No to teraz mam zagwozdkę, czy zostawić Cię @Isako w rozpisce majowej, czy nie? Gdybyś była tak miła i dała znać czy się dalej modlisz z nami czy nie dajesz rady...
Kochani, nowy miesiąc, więc majowo i wiosennie rozpoczynamy od jutra z nowymi tajemnicami modlitwę za dzieci. Modlitwy początkowe przypadają @Honi. Modlimy się za dzieci własne, chrzestne, forumowe, te pod sercami mam, te, które już odeszły, chore, zmagające się z trudnościami, a także te, z którymi w przyszłości nasze dzieci będą dzielić życie. Dajcie znać, że jesteście. Kwiecień 2023
Hej, @Milamama , co się dzieje, że sie nie zgłaszasz? Obraziłaś się może, że Ci @Isako z tajemnicy wypisałam? Jakby co mogę przywrócić , chociaż ona sama jakoś (niestety) nie protestuje.
Kochani, dopiero zauważyłam (no cóż ponoć lepiej późno...), że w ubiegłym miesiącu wykazałam się pewnym opóźnieniem w rozwoju i rozpiskę majową opisałam jako kwietniową. Mam nadzieję, że nikomu nie wprowadziłam tym zamieszania w tajemnicach. Dziękuję za litościwe przemilczenie mojego nikłego ogarnięcia, jednak na przyszłość proszę się nie krępować - krytykę przyjmę z wdzięcznością. Tym razem mam nadzieję że już bez wtopy, ogłaszam co następuje:
Tajemnica pierwsza radosna, a wraz z nią modlitwy początkowe przypadają w udziale @Milamama. Zapraszam do potwierdzenie obecności i z gory dziękuję za szybką reakcję.
Komentarz
Modlimy się za dzieci własne, chrzestne, forumowe, te pod sercami mam, te, które już odeszły, chore, zmagające się z trudnościami, a także te, z którymi w przyszłości nasze dzieci będą dzielić życie.
Dajcie znać, że jesteście.
Kwiecień 2023
Tajemnice radosne
1. @Honi
2. @AnetaSe
3. @agnieszkamama
4. @olgal
5. @groszek
Tajemnice światła
1. @Mamaw
2. @pustynny wiatr
3. @ZielonaKawa
4. @Ida
5. @Madzikg
Tajemnice bolesne
1. @mamababcia
2. @Katanna
3. mąż @groszek
4. @Duduś
5. @Lavender
Tajemnice chwalebne
1. @Bambidu
2. @Ewa
3. @Ganna4
4. @Juka
5.@Milamama
@Isako, bedzie nam bardzo miło jak zaprotestujesz, że zabrakło Cię w rozpisce.
https://mspanc.pl/discussion/1190/11-roza-za-dzieci-zbieramy-sklad-zapraszamy-nowe-osoby#latest
Poza tym jesteśmy wszyscy.
Jestem
Tyle że sama pamietam by się zgłosić.
I Tobie @Honi też?
Bo ja chyba nicków nie poprzekręcałam.
W sumie już nie jestem, bo właśnie pojawiła się czerwona jedyneczka
Może coś się odblokowalo
Mam nadzieję, że nikomu nie wprowadziłam tym zamieszania w tajemnicach.
Dziękuję za litościwe przemilczenie mojego nikłego ogarnięcia, jednak na przyszłość proszę się nie krępować - krytykę przyjmę z wdzięcznością.
Tym razem mam nadzieję że już bez wtopy, ogłaszam co następuje:
Tajemnica pierwsza radosna, a wraz z nią modlitwy początkowe przypadają w udziale @Milamama.
Zapraszam do potwierdzenie obecności i z gory dziękuję za szybką reakcję.
Czerwiec 2023
Tajemnice radosne
1. @Milamama
2. @Honi
3. @AnetaSe
4. @agnieszkamama
5. @olgal
Tajemnice światła
1. @groszek
2. @Mamaw
3. @pustynny wiatr
4. @ZielonaKawa