@AgataZi, dzięki że trzymasz rękę na pulsie. Piąta światła nadal wolna, tylko nie miałam już jak edytować. W sumie mogę przekleić tutaj. Zapraszamy chętnego/chętną do modlitwy za dzieci. Przyjmiemy z otwartymi ramionami i otoczymy modlitwą jego/jej pociechy.
Troszkę odpuściłam, bo liczyłam, że jednak ktoś się zgłosi. Ale zaraz połowa miesiąca i nic, to trzeba powziąć kroki . Tutaj piękny komplet był i nie ma, tam nas tylko 4, także zaraz mam nadzieję któraś tu przyjdzie. No chyba, że ktoś całkiem nowy dołączy... Piękna intencja, piękna tajemnica, w Oktawie Bożego Ciała Ustanowienie Eucharystii, a zwłaszcza dzieci czekają na modlitwę. Pięknie zapraszamy
@AgataZi ja mam chętną do róży. Tylko zupełnie spoza forum. Jeśli może być, to wpisz moją mamę. Mnie to jakby bardzo na rękę,bo wszak za mnie modlić się będzie
@Honi, wybaczam. U mnie to zresztą norma jak czytam z telefonu, że przejadę palcem po "podziękuju". Często dopiero po iluś dniach zauważam, że gdzieś bez sensu podziękowałam.
Komentarz
@Bambidu , chyba nie . Nie jestem w stanie.
Idę zapytać.
Jest ktoś chętny czy szukamy ochotnika w 11róży?
Piąta światła nadal wolna, tylko nie miałam już jak edytować. W sumie mogę przekleić tutaj.
Zapraszamy chętnego/chętną do modlitwy za dzieci. Przyjmiemy z otwartymi ramionami i otoczymy modlitwą jego/jej pociechy.
Czerwiec 2023
Tajemnice radosne
1. @Milamama
2. @Honi
3. @AnetaSe
4. @agnieszkamama
5. @olgal
Tajemnice światła
1. @groszek
2. @Mamaw
3. @pustynny wiatr
4. @ZielonaKawa
5. Mama @groszek
Tajemnice bolesne
1. @Madzikg
2. @mamababcia
3. @Katanna
4. mąż @groszek
5. @Duduś
Tajemnice chwalebne
1. @Lavender
2. @Bambidu
3. @Ewa
4. @Ganna4
5.@Juka
Ale zaraz połowa miesiąca i nic, to trzeba powziąć kroki .
Tutaj piękny komplet był i nie ma, tam nas tylko 4, także zaraz mam nadzieję któraś tu przyjdzie.
No chyba, że ktoś całkiem nowy dołączy...
Piękna intencja, piękna tajemnica, w Oktawie Bożego Ciała Ustanowienie Eucharystii, a zwłaszcza dzieci czekają na modlitwę.
Pięknie zapraszamy
@Bambidu - chodź, sprawa jest
Witamy serdecznie groszkową Mamę!
Chwała Panu!
Dziękuję
O modlitwy początkowe tym razem prosimy @Juka.
Przy najbliższej wizycie w biurze proszę o podpisanie listy obecności.
Lipiec 2023
Tajemnice radosne
1. @Juka
2. @Milamama
3. @Honi
4. @AnetaSe
5. @agnieszkamama
Tajemnice światła
1. @olgal
2. @groszek
3. @Mamaw
4. @pustynny wiatr
5. @ZielonaKawa
Tajemnice bolesne
1. Mama @groszek
2. @Madzikg
3. @mamababcia
4. @Katanna
5. mąż @groszek
Tajemnice chwalebne
1. @Duduś
2. @Lavender
3. @Bambidu
4. @Ewa
5. @Ganna4
Jeszcze poproszę: @AnetaSe , @agnieszkamama, @olgal , @pustynny wiatr
Czy Aneta nie planuje tu bywać i mam na przyszłość Ciebie pytać?
U mnie to zresztą norma jak czytam z telefonu, że przejadę palcem po "podziękuju". Często dopiero po iluś dniach zauważam, że gdzieś bez sensu podziękowałam.