Cynizm zawsze mi się kojarzy ze światową przebojowością i narcyzmem. Unikam ludzi cynicznych, bo jest w nich jakaś nuta przegrywu. Za to lubię ludzi sarkastycznych i to mi pasuje do inteligencji. Mój mąż i syn używają czasami sarkazmu do podkreślenia bądź riposty, imponują mi bo "ja bym na to nie wpadła".
- ...(o tych co przekazywali informacje Zachodowi) Na przykład Władimir Konstantinow. Wrócił do Moskwy na urlop, a trafił prosto na śledztwo. Niezbite dowody. Wyrok śmierci. - Został spalony? - Nie. Prosił, by go nie zabijać. - I nie zabito go? - Nie, nie zabito. Tyle że pewnego razu zasnął smacznie w swojej celi, a obudził się w grobie. Głęboko pod ziemią. Prosił, by go nie zabijać, więc go nie zabito. Ale trumnę musiano zakopać. Tak każe instrukcja.
Według raportu Narodowy Instytut Zdrowia (NIH) przyznał ok. 32 miliona dolarów Uniwersytetowi w Pittsburghu na rzekome eksperymenty. Tkanki były pobierane od nienarodzonych dzieci między 6. a 42. tygodniem ciąży.
– Dokumenty te pokazują, że pieniądze podatników są wykorzystywane do przekształcenia Uniwersytetu w Pittsburghu w kompleksowy sklep z tkankami ludzkich płodów – od pozyskiwania tkanki z aborcji selektywnych, poprzez „podział” i składowanie szczątków ludzkich, po dystrybucję i wysyłkę pozyskanej tkanki – powiedział Tom Fitton, prezydent organizacji Judicial Watch.
Niektóre dzieci w łonie matki są na tyle dojrzałe, że są zdolne do samodzielnego przeżycia podczas późnych aborcji, które de facto są prowokowanym przedwczesnym porodem, często rodzą się żywe i dopiero później są zabijane w celu pobrania narządów. Są źródłem dochodów Uniwersytetu w Pittsburghu oraz korporacji aborcyjnej Planned Parenthood, która wspiera ten proceder – podkreślił.
Jak zapewne wiecie, na europejskich stadionach zapanowała moda na klękanie przed meczem w ramach... no właśnie czego, to można dyskutować. W każdym razie tłumaczy się to Floydem i Black Lives Matter.
Legia dziś grała z angielskim Leicester (i wygrała!) a kibice postanowili zrobić taki oto obrazek, coby angielscy piłkarze mieli przed kim klękać
A tu filmik z malowniczego rozwijania oprawy - jakby ktoś myślał że to wyżej to fotomontaż:)
Nawiasem mówiąc Anglicy - drużyna narodowa - też oczywiście klękali przed meczem z Polską na Narodowym. Kamila Glika, który się z nimi nie pieścił, oskarżyli o rasizm.
Widziałam fragment tych obrad. Ogólnie to jest koszmar kogo myśmy wpuścili do gmachu sejmu, kto nami rządzi... większość to jakieś znerwicowane, zafisowane, pałające pogardą jednostki, które powinny przejść solidne terapie. Ci ludzie są pogubieni. To jest tak żenujący poziom, że aż się woli odzobaczyć.
No, kiedyś tzw "Anna Grodzka" (czyli Krzysztof Bęgowski, do którego syn, poseł SLD mówił normalnie na sali sejmowej "tato"), obecnie jest Jachira czy ktoś taki jak na tym filmiku - czyli ludzie najkrócej rzecz biorąc niezrównoważeni psychicznie.
Ale kit z nimi - prawdziwym problemem są ci, co ich wybierają.
Tak Ty podajesz już ekstrema. Ja widziałam to w wielu wypowiadających się osobach: ta pogarda dla drugiego człowieka, brak kultury w obyciu i mowie - to dotyczyło większości i z prawa i z lewa.
Komentarz
Wyjeżdżając zostawiły odwrócony krzyżyk na ścianie...
Ja obstawiam czcicielki błyskawic.
Podobno św. Piotr miał powiedzieć że nie jest godzien umrzeć w ten sam sposób, co jego Pan. Więc ukrzyżowali go głową w dół
- ...(o tych co przekazywali informacje Zachodowi) Na przykład Władimir Konstantinow. Wrócił do Moskwy na urlop, a trafił prosto na śledztwo.
Niezbite dowody. Wyrok śmierci.
- Został spalony?
- Nie. Prosił, by go nie zabijać.
- I nie zabito go?
- Nie, nie zabito. Tyle że pewnego razu zasnął smacznie w swojej celi, a obudził się w
grobie. Głęboko pod ziemią. Prosił, by go nie zabijać, więc go nie zabito. Ale trumnę musiano
zakopać. Tak każe instrukcja.
– Dokumenty te pokazują, że pieniądze podatników są wykorzystywane do przekształcenia Uniwersytetu w Pittsburghu w kompleksowy sklep z tkankami ludzkich płodów – od pozyskiwania tkanki z aborcji selektywnych, poprzez „podział” i składowanie szczątków ludzkich, po dystrybucję i wysyłkę pozyskanej tkanki – powiedział Tom Fitton, prezydent organizacji Judicial Watch.
Niektóre dzieci w łonie matki są na tyle dojrzałe, że są zdolne do samodzielnego przeżycia podczas późnych aborcji, które de facto są prowokowanym przedwczesnym porodem, często rodzą się żywe i dopiero później są zabijane w celu pobrania narządów. Są źródłem dochodów Uniwersytetu w Pittsburghu oraz korporacji aborcyjnej Planned Parenthood, która wspiera ten proceder – podkreślił.
https://www.magnapolonia.org/makabryczne-eksperymenty-na-uniwersytecie-w-usa-zywym-dzieciom-wycinano-organy/
Legia dziś grała z angielskim Leicester (i wygrała!) a kibice postanowili zrobić taki oto obrazek, coby angielscy piłkarze mieli przed kim klękać
A tu filmik z malowniczego rozwijania oprawy - jakby ktoś myślał że to wyżej to fotomontaż:)
A tymczasem sami podczas drużynowego obiadku:
Ale kit z nimi - prawdziwym problemem są ci, co ich wybierają.