Wątek z pytaniami niepasującymi do żadnego innego wątku

12324262829168

Komentarz

• @Rusałka to moje motto życiowe :D
    Podziękował(a) 1[Usunięty użytkownik]
  • Wakacje w pustym domu to jest TO!
    Doświadczyłam
    Nsjlepzze wakacje ever
  • Rusałka powiedział(a):

@Bambidu najlepsza rada ever! :D

To takie powiedzenie, spodziewaj się najlepszego, przygotuj się na najgorsze
  • Ja nie rozumiem idei wakacji nad polskim morzem przy niepewnej pogodzie i zamieszkaniu na drugim krańcu PL.
    Macie bliżej na Węgry niż nad morze, a Węgrzy chyba niczego nie wymagają, w sensie testów i szczepień. Termy, cieplusi Balaton, taniej niż w Łebie.
    Podziękował(a) 1Bea
  • Z pogodą to rzeczywiście jest to loteria ale weź pod uwagę, że chodzi również o wykorzystanie bonów turystycznych.
  • Aaa no fakt, to jest argument.
  • Coś Ty! Szumiący i ryczący sino-granatowy Bałtyk, zapach sosnowego lasu na wydmie i biały miałki piasek pod stopami...
    Gdzie tam termy, phi.
  • Czytam u kamperowców, że na Węgrzech bez maseczek, bez kontroli, luz.
    Gdyby ktoś się wahał, to śmiało :)

Mi nie starczy urlopu, niestety :)
  • U nas też luz. Ludzie generalnie w dupie mają.
    Podziękował(a) 2Bea TecumSeh
  • Nie no spoko tylko pogoda nie bardzo.
  • edytowano lipca 2021
    W tamtym roku pojechaliśmy nad morze i pamiętając jeszcze ubiegły rok i chłody - nabrałam kurtek, puchowych bezrękawnikow, czapek, długich spodni dresowych. Wszystko przywieźliśmy z powrotem, nie były raz użyte. Było idealnie tak jak lubię: słoneczko, opalanko, no miooodzio :)
    Ed.lit.
  • Bagata powiedział(a):

Coś Ty! Szumiący i ryczący sino-granatowy Bałtyk, zapach sosnowego lasu na wydmie i biały miałki piasek pod stopami...
    Gdzie tam termy, phi.

Przed albo po sezonie jest faktycznie cudny. W sezonie never.
  • My mamy bliżej na Węgry, ale polski Bałtyk ma atmosferę niepowtarzalną ;) Ja zresztą wolę zwiedzać niż się na plaży byczyc, więc pogoda zawsze jest odpowiednia
    Podziękował(a) 1Izka
  • Rogalikowa powiedział(a):

My mamy bliżej na Węgry, ale polski Bałtyk ma atmosferę niepowtarzalną ;) Ja zresztą wolę zwiedzać niż się na plaży byczyc, więc pogoda zawsze jest odpowiednia

No właśnie mąż mi tak mówi: co ty się martwisz? Weź już z tą pogodą....co tam tyle sprawdzasz, będzie jaka będzie, damy radę! :)
  • Skandynawowie też mówią, że pogoda jest zawsze odpowiednia.
    Kiedyś lało i odwoływaliśmy festyn i małżeństwo ze Szwecji nie kumało o co nam chodzi, mamy namioty i git :)
  • edytowano lipca 2021
    .
  • W tym roku w sezonie. Pogoda cudna.
  • @EluniaSylwia ja w sumie bardzo się cieszę, że ten trend narzekania na Bałtyk się utrzymuje, ponieważ kocham nasze morze i mało ludzi. Z roku na rok jest ich mniej, bo wszędzie jest lepiej, co ma duże przełożenie na jakość odpoczynku. To parę fotek z urlopu i plaży I wtedy jak nie było pogody jednego dnia.
    Podziękował(a) 1TecumSeh
  • @Rejczel a gdzie nad ten Bałtyk jedziecie?

Nam w tym roku wyjątkowo się udało, cały tydzień słońce i ciepło.
    Do tej pory plaża = kurtka plus czapka dla mnie :D więc w tym roku była miła odmiana. Ale i tak lubię polskie morze :)
  • Drogi na plażę też bez tłumów

• Jedziemy w okolice Koszalina.
    Podziękował(a) 1Barbasia
  • Rejczel powiedział(a):

Rogalikowa powiedział(a):

My mamy bliżej na Węgry, ale polski Bałtyk ma atmosferę niepowtarzalną ;) Ja zresztą wolę zwiedzać niż się na plaży byczyc, więc pogoda zawsze jest odpowiednia

No właśnie mąż mi tak mówi: co ty się martwisz? Weź już z tą pogodą....co tam tyle sprawdzasz, będzie jaka będzie, damy radę! :)
    @Rejczel, no weź, pogoda nad Bałtykiem ma 100% będzie, wierz mi, wiem co mówię!
    Jaka... to zupelnie inna kwestia. B)
    Podziękował(a) 1mamababcia
  • Właśnie szykuje się psychicznie na sztormy i szkwały czy jak to tam sie nazywa :) Już mnie przekonalyscie, że to może mieć swój urok :)
  • edytowano lipca 2021
    Nie no @Rusałka super, widać nie mam szczęścia do polskiego morza, albo zimno, albo ciepło i morze kwitło, na kampingu ciasno i głośno.
    Może kiedyś się przekonam, póki co w sezonie nigdy.

Tu przynajmniej mogę popływać, bo fala nie chce mnie utopić i woda ciepła.

• No ale na takim gruzie leżeć? ;)
    Podziękował(a) 2joanna_1991 TecumSeh
  • Ano piach polski najlepszy :)
  • My też nad morzem. Ludzi tu w normie ale przyszłam tu z pytaniem. Jest tu jakiś Norbert, ojciec dziesięciorga dzieci? W Wisełce jest taki jeden i zastanawiam się głośno czy nasz ci on.
  • edytowano sierpnia 2021
    @Rejczel jeśli jednak się zdecydujesz to ja mam jakieś pianki. Na Mazurach kiedyś dzieciaki ubierały i czuły różnicę. Mam takie grubsze, gdybyś potrzebowała, mogę Paczkomatem puścić.
    Podziękował(a) 1Rejczel

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik