Nie wiem gdzie/ czy jest wątek serialowy, potrzebuje jakiegoś fajnego serialu dobrze by było kilka sezonów do oglądnięciu dla 15latka. Po obozie ma zapalenie oskrzeli, po takim intensywnym czasie bardzo trudno mu mieć tryb spoczynkowy. Wczoraj nie wiedząc jeszcze że ma zapalenie oskrzeli , i korzystając z mojej nieobecności poszedł sobie pojeździc na rowerze.
@AnnoDomini to dla Twojego Wi.? Polecam dla niego serial "Kompania braci". Jest to opowieść o żołnierzach 2 pułku E 502 spadochronowej kompanii powietrzno -desantowej. Serial z 2001 roku nakręcony na podstawie wspomnień, relacji, dzienników i pamiętników żołnierzy USA, którzy służyli w tym pułku. Akcja zaczyna się w 1942, gdy młodzi żołnierze są na obozie treningowym. Szkoli ich nie kto inny jak Ross z Friendsow( których jak wiecie uwielbiam) czyli Dawid Schwimmer. Świetnie jest go obejrzeć w takiej roli, zupełnie odmiennej od kreacji Rossa - uroczego safanduły paleontologa Po przebytym morderczym szkoleniu żołnierze zostaną zrzuceni na plaże Normandii, będą brali udział w bitwie o Ardeny a także zdobędą Orle Gniazdo, jedną z siedziba Hitlera. Do tego wątki psychologiczne, relacyjne. Każdy odcinek arcyciekawy, trzyma w napięciu. Wartościowo spędzony czas. Polecam, zwłaszcza że Wi. ma zacięcie historyczne.
Widok raczej żaden nie jest mi straszny, ale są czasami takie zapachy że też wyrywa. Zazwyczaj zakładam maseczkę i wstrzymuję oddech. Czasami też psiukam jakimś dezodorantem zanim wejdę do pomieszczenia w którym śmierdzi. A w DPSie smrody są na porządku dziennym i nocnym;)
@AnnoDomini to dla Twojego Wi.? Polecam dla niego serial "Kompania braci". Jest to opowieść o żołnierzach 2 pułku E 502 spadochronowej kompanii powietrzno -desantowej. Serial z 2001 roku nakręcony na podstawie wspomnień, relacji, dzienników i pamiętników żołnierzy USA, którzy służyli w tym pułku. Akcja zaczyna się w 1942, gdy młodzi żołnierze są na obozie treningowym. Szkoli ich nie kto inny jak Ross z Friendsow( których jak wiecie uwielbiam) czyli Dawid Schwimmer. Świetnie jest go obejrzeć w takiej roli, zupełnie odmiennej od kreacji Rossa - uroczego safanduły paleontologa Po przebytym morderczym szkoleniu żołnierze zostaną zrzuceni na plaże Normandii, będą brali udział w bitwie o Ardeny a także zdobędą Orle Gniazdo, jedną z siedziba Hitlera. Do tego wątki psychologiczne, relacyjne. Każdy odcinek arcyciekawy, trzyma w napięciu. Wartościowo spędzony czas. Polecam, zwłaszcza że Wi. ma zacięcie historyczne.
Czy można jakoś uniknąć odruchu wymiotnego przy nieprzyjemnych czynnościach?
Pytanie, czy sam widok bez zapachu nie wystarczy, aby mieć ten odruch. Często sam obraz wystarczy... Spróbuj naturalnego olejku eterycznego Albo vick wapo run czy jakoś tak się nazywa
Forum ma ustawioną czcionkę której Ty sama nie możesz zmienić. A może masz właśnie ustawioną wersję na komputer i dlatego Ci się zmniejszyła czcionka. Jak wrócisz na wersję mobilną to powinno być ok
Ale czekaj, @Mamaw. Wracałaś do mobilnego, tzn. że jednak miałaś ustawiony desktop? To może teraz w mobilnym spróbuj w ustawieniach telefonu. U mnie to zmienia wielkość czcionki w przeglądarce.
PS. Ale sprawdziłam, że w "desktop view" też mi zmniejsza i zwiększa, więc to raczej nie to, skoro nie działało wcześniej.
Może źle się wyraziłam, na mobilnej są większe literki ale ja przyzwyczaiłam się już do tej wersji zwykłej i przez całe lata było ok, a teraz nagle literki się zmniejszyły i nie wiem czy to mogło być za sprawą jakiejs aktualizacji tel czy co, bo nic nie zmieniałam w ustawieniach tel ani forum. Chciałabym żeby w tej wersji nie mobilnej powróciła ta wielkość co była tylko jak to zrobić? Wersja mobilna tak wygląda
To chyba oznacza że mam nie czytać forum już . Mam ustawioną największą możliwą czcionkę w ustawieniach forum i xl czcionkę w telefonie i dalej lipa. Jakie to denerwujące. Ostatnio córce się tak coś zablokowało, że nie może wysyłać sms. Odbierać może. Byłyśmy już u operatora i w serwisie i nikt nie wie jaka jest przyczyna. Ehh co się dzieje z tymi telefonami.
To chyba oznacza że mam nie czytać forum już . Mam ustawioną największą możliwą czcionkę w ustawieniach forum i xl czcionkę w telefonie i dalej lipa. Jakie to denerwujące. Ostatnio córce się tak coś zablokowało, że nie może wysyłać sms. Odbierać może. Byłyśmy już u operatora i w serwisie i nikt nie wie jaka jest przyczyna. Ehh co się dzieje z tymi telefonami.
A numer centrum wiadomości w ustawieniach wiadomości ma w porządku?
Komentarz
Wczoraj nie wiedząc jeszcze że ma zapalenie oskrzeli , i korzystając z mojej nieobecności poszedł sobie pojeździc na rowerze.
Akcja zaczyna się w 1942, gdy młodzi żołnierze są na obozie treningowym. Szkoli ich nie kto inny jak Ross z Friendsow( których jak wiecie uwielbiam) czyli Dawid Schwimmer. Świetnie jest go obejrzeć w takiej roli, zupełnie odmiennej od kreacji Rossa - uroczego safanduły paleontologa Po przebytym morderczym szkoleniu żołnierze zostaną zrzuceni na plaże Normandii, będą brali udział w bitwie o Ardeny a także zdobędą Orle Gniazdo, jedną z siedziba Hitlera. Do tego wątki psychologiczne, relacyjne. Każdy odcinek arcyciekawy, trzyma w napięciu. Wartościowo spędzony czas. Polecam, zwłaszcza że Wi. ma zacięcie historyczne.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaR4qJwMvIbK1Y-ZBd83FNfXd9WORvfTJjYw&s
Zazwyczaj zakładam maseczkę i wstrzymuję oddech. Czasami też psiukam jakimś dezodorantem zanim wejdę do pomieszczenia w którym śmierdzi.
A w DPSie smrody są na porządku dziennym i nocnym;)
Spróbuj naturalnego olejku eterycznego
Albo vick wapo run czy jakoś tak się nazywa
A może masz właśnie ustawioną wersję na komputer i dlatego Ci się zmniejszyła czcionka.
Jak wrócisz na wersję mobilną to powinno być ok
PS. Ale sprawdziłam, że w "desktop view" też mi zmniejsza i zwiększa, więc to raczej nie to, skoro nie działało wcześniej.
Chciałabym żeby w tej wersji nie mobilnej powróciła ta wielkość co była tylko jak to zrobić?
Wersja mobilna tak wygląda
A ja chcę w tej wersji większą czcionkę
Tutaj znaczy:
Jakie to denerwujące.
Ostatnio córce się tak coś zablokowało, że nie może wysyłać sms. Odbierać może. Byłyśmy już u operatora i w serwisie i nikt nie wie jaka jest przyczyna. Ehh co się dzieje z tymi telefonami.