@Aneczka08, czy one są może takie lekko włochate na skrzydłach? U nas były takie latem, i w mieszkaniu w bloku, i na wsi. Nigdy wcześniej ich nie widziałam. Znalazlam wtedy w internecie informacje o ćmiankach, które wyłażą ze zlewu, wydawały się bardzo podobne do tych ze zdjęć. Potem jakoś same zniknęły.
Gdzie kupujecie biale koszule na nastolatka? Już nie dziecko, jeszcze nie dorosły. Np. C&A ma 176, ale wychodzi mniejszy, za 3 miesiące będzie za mała, H&M juniora ma na max 170. Te dorosłe to czasem niby dobre, ale wygląda jak w worku. Inny h na razie nie sprawdzałam, ale tam mają jeszcze ceny znośne
Gdy było jeszcze Tesco to tylko tam robiłam zakupy bo było wszystko czego potrzebowałam. Nie chodziłam do Biedry ani do Lidla. Teraz muszę zaliczać dwa albo i trzy markety bo w jednym nie ma wszystkiego czego potrzebuję. Do Lidla długo nie mogłam się przekonać.
O jeszcze jedną rzecz chciałabym zapytać. Notariusz zabrał nasz oryginał odpisu aktu małżeństwa i powiedział, że u niego już zostaje. Nie może zostawić sobie ksero?
O jeszcze jedną rzecz chciałabym zapytać. Notariusz zabrał nasz oryginał odpisu aktu małżeństwa i powiedział, że u niego już zostaje. Nie może zostawić sobie ksero?
Komentarz
https://www.lidl.pl/p/nobel-league-koszula-biznesowa-meska-super-slim-fit-biala/p100337569001?mktc=shopping&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA-bmsBhAGEiwAoaQNmguahqo6ppYQGZuPGgnoQyVT3ynQyV4_6BN9CjDC_3sGYSi_HcAc3hoCsSIQAvD_BwE
38
Faktycznie są i koszule
Do Lidla długo nie mogłam się przekonać.
Tu najczesciej kupuje. B.czesto maja promocje typku 2+1 lub -60%
Porzadna bawelna lub len
Jak z zasięgiem? Jesteście zadowoleni?
A ich internet?
Rozważamy opcję przeniesienia się do Orange. Mają dobrą ofertę.