Pomysł na prezent

1356715

Komentarz

• Swego czasu furorę u nas robiły koraliki Hama.
    Przez jakies 2,5 roku dzieci często się tym bawiły.
    Wczoraj wyciągnęłam i dzieci znów mają zabawę - tyle że z samego sortowania. Mnóstwo tego było i drugi dzień już segregujemy według kolorów.
    Widziałam ładne wzory do układania na Pinterescie i może wrócą do łask .
    Podziękował(a) 1Izka
  • Potwierdzam, sortowanie koralików jest relaksującym zajęciem.
  • Ale się pięknie różnimy :D
    bo tego.... u mnie już samo zdjęcie wyzwala wkurw...
    A jakbym to miała w domu :# ....
    A jakbym kto mi kazał to według kolorów segregować :# :s ( emotek mi zabrakło :D )
    Raczej z relaksem nic wspólnego...
    Chyba że ciepła bym to w takie miejsce żeby nikt nigdy nie znalazł. Tu jakaś namiastka relaksu mogłaby być. :p
    Podziękował(a) 3Bea Ewaklara MAFJa
  • Oesusu
    Os samego paczania drga mi powieka. Lewa. O. I prawa też.
    Podziękował(a) 1Bea
  • Ja patrzę na to takie sortowanie jako straszną stratę cennego dla mnie czasu. U mnie takie rzeczy zdecydowanie należą do dzieci. Ich klocki, ich praca.
  • Dopiero zajrzałam do tego watka i spodobały mi się ubiegłoroczne Kajtka urodzinowe oczekiwania.. głosuje za hipopotamem :-) na czym stanęło?
  • @MAFJa na koszulkach ze zwierzętami z Pepco.
    Jutro dostanie szkicownik i pastele.
    Podziękował(a) 1Rusałka
  • Miki ma w przyszłym tygodniu urodziny. 12.
    Właśnie mu zamówiłam patelnię elektryczną. :)
    Ma już taka do smażenia placków, ta się nada do omletu, sadzonych i jajecznicy.
    Nawet to, że kolor wysyłają losowo i może się trafić różowy, nie szkodzi!
    Podziękował(a) 1Izka
  • Szukam pomysłu na prezent dla rocznej dziewczynki. Prezent będzie składkowy, więc może to być coś konkretnego.
    Po starszym rodzeństwie ma jeździki, stolik interaktywny i wiele innych zabawek , ale chciałabym żeby miała coś swojego. Może pojawiło się na rynku coś ciekawego?
  • Nie wiem co sprezentować Joziowi 3 latka ma urodziny za tydzień. Chyba nie następny odkurzacz czy miotłę...?
  • Małgosia dostała taka koparkę:

Podziękował(a) 1Izka
  • Nie wiemy co lubi Józio...Moi chłopcy bardzo się zawsze cieszyli z samochodów: straż pożarna, wóz policyjny, kopara, śmieciara więc to był( i jest) pewniak.
  • Lubi odkurzacze, miotły i mopy :D prawdziwe.
  • A mial ktoś maskotkę Pucia? Warto to?
  • Też lubi książeczki z Puciem
  • No to luks! :) Może w takim razie z chińskiego sklepu jakieś miotełki. O! taka kolorowa kitka na patyku do ścierania kurzu, do tego taki zestaw: zmiotka i łopatka. I może taki mały mopik do ścierania na mokro kurzu z półek.
    Podziękował(a) 1Rusałka
  • I trzepaczka do dywanów. Nasz wnuk by z nią spał.
    Podziękował(a) 1Izka
  • edytowano września 2022
    Czasem są takie zestawy: mała kwadratowa miedniczka, do tego taka zakrzywiona szufelka- zmiotka żeby się nie schylać tylko na stojąco zmiatać śmieci.

• Jest taki zestaw z viledy, widziałam u wnusi mojej koleżanki i jest naprawdę spoko, ale chyba drogi nieco.
    Mop normalnie myje.
    Podziękował(a) 1Ganna4
  • Ale czad! No tego będę szukać!
  • To wygląda jak prawdziwe!
  • To jest jak prawdziwe tylko wersja mini, plastik porządny jak przy normalnych mopach viledy. Wnusia koleżanki dostała to po jakimś dziecku, ale wyglądało bardzo spoko.
    Podziękował(a) 1Rusałka
  • Zrobiliśmy głosowanie na grupie i będzie Pucio maskotka a na Mikołaja zestaw sprzątający :)
    Podziękował(a) 1Izka
  • edytowano września 2022
    Fajny ten zestaw Vileda, ale w komentarzach piszą, że b. mały max na 2-latka. 3-latek już mocno się musi schylać. Szkoda, bo świetny do wdrażania w obowiązki póki to dziecko bawi.
    Podziękował(a) 1Ganna4
  • Mi starsi podesłali coś lepszego to odkurzacz hetty. Prawdziwy.
    Józio od rana sprząta to mu nie mija, wstaje rano bierze odkurzacz odkurza mnie, pufy, podłogi. Potem bierze na taras i tam odkurza dziś wiadro odkurzał. NA niby oczywiście ale ta mania do sprzątania i trzymania porządku się nie zmienia. Po obiedzie bierze szmatkę wyciera stół, podłogę i buzię :D
    On nie chce zabawek, chce prawdziwe
    Podziękował(a) 1ZielonaKawa
  • To ten odkurzacz:
  • W UK jest bardzo popularny i wersja normalna do domu Henry i do zabawy Hetty
  • Rusałka powiedział(a):

Mi starsi podesłali coś lepszego to odkurzacz hetty. Prawdziwy.
    Józio od rana sprząta to mu nie mija, wstaje rano bierze odkurzacz odkurza mnie, pufy, podłogi. Potem bierze na taras i tam odkurza dziś wiadro odkurzał. NA niby oczywiście ale ta mania do sprzątania i trzymania porządku się nie zmienia. Po obiedzie bierze szmatkę wyciera stół, podłogę i buzię :D
    On nie chce zabawek, chce prawdziwe

Ej, jak Józio??? Cały czas myślałam, że to jest Maciek! To ten podobny do Ciebie, tak?
  • Tak tak, to Józio :)
    Maciek to ten uśmiechnięty i zdecydowanie mniej refleksyjny :D
    Podziękował(a) 1Bagata
  • Co szesciolatce na urodziny? Nie papiernicze i nie za miliony zlotowek? W piątek wyplata meza i w piątek urodziny..

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik