Chciałam polecić książkę na prezent dla małych miłośniczek/miłośników baletu: Poznajemy balet. Opowieść muzyczna Helen Brown.
Przepięknie wydana książka dla dzieci z przyciskami do odsłuchiwania dźwięków prawdziwych instrumentów i utworów baletowych. Jeszcze czeka na testy przez córkę, ale wg. mnie jest świetna.
Bardzo, bardzo polecam sklep z artykułami dla mężczyzn i chyba nie tylko. Tu konkretnie do brody, bardzo ciekawa wzmianka w menu " o nas", duże rabaty, prezenty w formie gratisu.
https://beardbross.pl/pl/ Mam kupon rabatowy, który mogę przekazać znajomym czyli np tu jeśli zamawia się w sklepie. Na priv mogę podać. Mają też stronę na allegro
U nas najbardziej eksploatowane to "Atlas świata" i "Ciało człowieka". Prawie na pamięć zna. Chciałaby globus, ale cena mnie odstrasza. Moja będzie miała w grudniu 6 lat.
U nas najbardziej eksploatowane to "Atlas świata" i "Ciało człowieka". Prawie na pamięć zna. Chciałaby globus, ale cena mnie odstrasza. Moja będzie miała w grudniu 6 lat.
Oj już nie taka mała, sprytna duża dziewczynka;) widziałyśmy się dzisiaj:)
Ten albik dla jakiego wieku? Trwałe to jest ? Miałam kupić w zeszłym roku ale jakoś tak ninzeszlo, zastanwaiam się czy dla wszystkich 4 panien pod choinkę będzie ok? Od czego zacząć ? Jest jakaś podstawa?
Oj już nie taka mała, sprytna duża dziewczynka;) widziałyśmy się dzisiaj:)
Mówiła, dzięki za pozdrowienia, przekazała W ogóle to zachwycona jest, tak jak i cała ich grupa twoimi zajęciami. Kiedyś ptaszki, dziś zwierzątka. Super masz pomysły. Podziwiam i kibicuję
Ten albik dla jakiego wieku? Trwałe to jest ? Miałam kupić w zeszłym roku ale jakoś tak ninzeszlo, zastanwaiam się czy dla wszystkich 4 panien pod choinkę będzie ok? Od czego zacząć ? Jest jakaś podstawa?
Będzie ok. Bardzo trwałe, aż sama się dziwię, że to się nie rozleciało, bo ciągle w użyciu. Dla was to na pewno ten "Świat zwierząt" na początek Kupujesz jakiś zestaw z piórem albik a potem dokupujesz książki. Są książeczki dla maluchów, są też dla starszych gdzie jest więcej opisów.
Muszę kupić coś dla chłopaków 19-22 lata? Nic mi nie przychodzi do głowy poza paczką słodyczy. Co się kupuje studentom? Znalazłam na allegro świąteczne wydanie nutelli w wersji 1kg. Innych pomysłów brak.
@mamlu skarpety w ilościach każdych bo wiadomo jak z praniem , słodycze bo biedulki na wikcie studenckim oszczedzają, kosmetyki bo na to nie ma kasy, fajki ważniejsze. A z droższych to dobre zapachy męskie, wykupienie wizyty u barbera przy brodaczach, słuchawki zawsze!, gadżety do telefonu. Z droższych- tradycyjny dobry zegarek na rękę , bardzo teraz na topie.
Muszę kupić coś dla chłopaków 19-22 lata? Nic mi nie przychodzi do głowy poza paczką słodyczy. Co się kupuje studentom? Znalazłam na allegro świąteczne wydanie nutelli w wersji 1kg. Innych pomysłów brak.
Ja bym od razu perfumy proponowała. No ale ja zawsze perfumy proponuję Z tym,że to dość ryzykowne jak się nie zna gustu Ale takie perfumy mogą studenciakowi podpasowac. Jeśli to przeciętny student ,taki wręcz przysłowiowy to sam nie kupi
Ja nie jestem dobra w perfumy. Sobie nie umiem dobrać, a co dopiero innym. Dla męża mi szwagier wybierał, a sobie już dwa razy kupiłam nietrafione. Jedynie w kremie mi pasują. Te powerbanki mi się podobają i do tego bym dorzuciła słodycze.
Klamra do włosów, fajne kolczyki, bransoletka, mała perfumka, z papierniczych rzeczy to np. gładki notes bez linii czy kratek - jeśli lubi pisać, notować, rysować/malować akwarelami - z kartkami o odpowiedniej gramaturze. Do tego np.markery do kaligrafii. Ładny szal, czapka, rekawiczki. Płyta ukochanego wykonawcy czy zespołu. Oczywiście żelki, M&Msy, czekolada albo Mikołaj z czekolady itp
A ja znowuż niedrobny prezent mam kupić dziewczynkom od cioć i babci, bo może być jeden od kilku osób, co daje po 300zl i nie wiem jak rozsądnie je wydać i jeszcze żeby cieszyło. Lalek mamy dużo, LEGO też. Weronika ma 9 lat, Ula prawie 4. Hulajnogi, rowery mają, ogrodowe zabawki też.
Komentarz
Mam od nich różańce i biżuterię. Są piękne.
Przepięknie wydana książka dla dzieci z przyciskami do odsłuchiwania dźwięków prawdziwych instrumentów i utworów baletowych. Jeszcze czeka na testy przez córkę, ale wg. mnie jest świetna.
Tu konkretnie do brody, bardzo ciekawa wzmianka w menu " o nas", duże rabaty, prezenty w formie gratisu.
https://beardbross.pl/pl/
Mam kupon rabatowy, który mogę przekazać znajomym czyli np tu jeśli zamawia się w sklepie. Na priv mogę podać.
Mają też stronę na allegro
https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-brody-by-my-beard-szampon-odzywka-olejek-12006416242
Polecam na prezent dla brodaczy super.
https://www.humbi.pl/product-pol-9028-Casdon-729-Odkurzacz-Hetty-dla-dzieci-z-funkcja-ssania.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=Cj0KCQiA1NebBhDDARIsAANiDD0C66RvX9qpEIQ1nWhnJ2eoDNu0zAVxkTS1PzuJwoiZBy01hFR-spcaAhs7EALw_wcB
On naprawdę odkurza! I ma ilementy!
https://albipolska.pl/albik-biblia-dla-dzieci/
U nas albik to ciągle hit. Bardzo polecam.
Pióro wytrzymało już ponad rok, dalej działa a prawie codziennie mała przegląda któraś z książek.
Jeszcze jest szopka z kolędami, wiesz? My zamawiamy na prezent gwiazdkowy.
Edit: my mamy od lutego, często używają.
Ale te ilustracje w Biblii na pograniczu kiczu (jak dla mnie)... szkoda.
Chciałaby globus, ale cena mnie odstrasza. Moja będzie miała w grudniu 6 lat.
U nas piosenki często lecą, elementarz i świat zwierzęt.
Miałam kupić w zeszłym roku ale jakoś tak ninzeszlo, zastanwaiam się czy dla wszystkich 4 panien pod choinkę będzie ok?
Od czego zacząć ? Jest jakaś podstawa?
W ogóle to zachwycona jest, tak jak i cała ich grupa twoimi zajęciami.
Kiedyś ptaszki, dziś zwierzątka. Super masz pomysły. Podziwiam i kibicuję
Dla was to na pewno ten "Świat zwierząt" na początek
Kupujesz jakiś zestaw z piórem albik a potem dokupujesz książki.
Są książeczki dla maluchów, są też dla starszych gdzie jest więcej opisów.
Znalazłam na allegro świąteczne wydanie nutelli w wersji 1kg. Innych pomysłów brak.
Edit. 9 latki
Prezent zawsze pro
do @mamlu to było
Czapka, bo łatwo gubią.
No ale ja zawsze perfumy proponuję
Z tym,że to dość ryzykowne jak się nie zna gustu
Ale takie perfumy mogą studenciakowi podpasowac. Jeśli to przeciętny student ,taki wręcz przysłowiowy to sam nie kupi