Wiecie nas jest w domu wszystkich 6, panien mam 3 , jak naumilam się czapki robić to jest tak robię czapkę jest ładna aj waj idealna w trakcie robienia mierzona i pasuje rozmiar ,Ale tylko skończę robić to się okazuje że za ciasną za szeroka pije mula itp czyli do poprawki .... Mam nadzieję że czytelniej ...
I tak i nie. Kiedyś robilam z tutorial. Teraz podstawowy wzór brzucha, nogi czy cusia modyfikuje. Tylko jak mam dwie identyczne robić to slabo.. Musiałabym liczyć i spisywać
Trasa wystarczy popatrzeć, aha no i w mojej wersji spróć tak że 100 razy i wraz wyjedzie nie to .potem szukać do którego wzoru to podobne żeby było że to niby to robiłam...... Słoń , lala cudne
I na szydełku robię od 8roku życia. Ty niedawno zaczęłaś. Nie bądź dla siebie zbyt surowa
We wrześniu tak solidnie zaczęłam się uczyć, i na teraz wychodzę z założenia że ma to być przyjemne czyli coś nie wychodzi zaczyna denerwować odkładam nie robię zacznę coś innego albo wcale nie będę brać szydełka na ten moment to ma być hobby które mi ma sprawiać przyjemność, jedni dla przyjemności piją kawę inni chodzą do kina A ja będę dlubac A Jak się znudzi wymyślę coś innego, chociaż ponoć to nałóg i uzależnia...nie wiem
Komentarz
Mam nadzieję że czytelniej ...
Jest nas 6, panien 3
Ja dziś bombkę skończyłam, z filmiku też, bardzo prosta.
Ale wolę ze wzoru zdecydowanie. Mocno oszczędza to czas
Słoń , lala cudne
Jak nie ma wzoru to metoda prób i błędów
Nie bądź dla siebie zbyt surowa