A w temacie moich szydelkowych przemyśleń i obserwacji - Szydełka mają różnie wyprofilowane te haczyki którymi nitkę się przeciaga i czasem jest kłopot ze zdjęciem nici z haczyka A i te same szydełko dla jednej osoby karą będzie dla innej zbawieniem - czyli warto próbować szydełka ej samej grubości Ale różnych firm i różnej długości i z różnych materiałów zrobionych , najlepiej jak jest możliwość czyimś najpierw po próbować, chociaż z tego co wiem dość łatwo sprzedać można te co nie pasują
No to mam jubileuszową dziesiątą stronę wątku czyli dziękuję za 1 zagladanie 2 nie zosawianie mnie tu żebym sam z sobą gadała 3 dobre rady , konstruktywna krytykę 4 inspirowanie mnie 5 cierpliwość Edit dopisek jednak się pospieszylam to nie jubileuszowa strona tylko przed jubileuszowa
A w temacie moich szydelkowych przemyśleń i obserwacji - Szydełka mają różnie wyprofilowane te haczyki którymi nitkę się przeciaga i czasem jest kłopot ze zdjęciem nici z haczyka A i te same szydełko dla jednej osoby karą będzie dla innej zbawieniem - czyli warto próbować szydełka ej samej grubości Ale różnych firm i różnej długości i z różnych materiałów zrobionych , najlepiej jak jest możliwość czyimś najpierw po próbować, chociaż z tego co wiem dość łatwo sprzedać można te co nie pasują
Bywaja w biedronce szydelka, zestaw kilku sztuk, z gumowymi nakladkami jako raczki. Kupilam kiedys, bo chwalono na grupach szydelkowych, a niedrogie byly wtedy i rzeczywiscie bardzo je lubie. A nie lubie plastikowych, takich zwyklych z tworzywa. Trzeszcza mi. Ale prawda jest, ze kazdy lubi co innego.
Komentarz
A w temacie moich szydelkowych przemyśleń i obserwacji
- Szydełka mają różnie wyprofilowane te haczyki którymi nitkę się przeciaga i czasem jest kłopot ze zdjęciem nici z haczyka A i te same szydełko dla jednej osoby karą będzie dla innej zbawieniem
- czyli warto próbować szydełka ej samej grubości Ale różnych firm i różnej długości i z różnych materiałów zrobionych , najlepiej jak jest możliwość czyimś najpierw po próbować, chociaż z tego co wiem dość łatwo sprzedać można te co nie pasują
1 zagladanie
2 nie zosawianie mnie tu żebym sam z sobą gadała
3 dobre rady , konstruktywna krytykę
4 inspirowanie mnie
5 cierpliwość
Edit dopisek jednak się pospieszylam to nie jubileuszowa strona tylko przed jubileuszowa
Ale prawda jest, ze kazdy lubi co innego.
Informuję, że zamierzam zrobić dywan
Taki niewielki do lazienki
Czekam na sznurek. Jak się nada to zrobię, jak nie to za mc zamówię inny