Ja miałam ostatnio taki kryzys modlitewny, że podejmowanie się nowych wyzwań niewskazane, ale zaczynam Pompejankę na odtrutkę, kiedy skończę, to się odezwę.
Ja już się wcześniej przymierzałam do tej róży, ale były wolne te tajemnice , które mam zajęte w innych różach. Nie przyszło mi do głowy, że można się zamienić A rezygnować nie chcę z żadnej. Wszystkie ważne.
Nie wiem czy to dobry pomysł. Ja to taki bez łaski dużej wiary, w dodatku niezbyt systematyczny. Chociaż gdybym miał wybrać intencje, to ta jest w 10, bo nie ma obecnie grupy w Polsce, wobec której prowadzona byłaby taka kampania nienawiści.
Nie wiem czy to dobry pomysł. Ja to taki bez łaski dużej wiary, w dodatku niezbyt systematyczny. Chociaż gdybym miał wybrać intencje, to ta jest w 10, bo nie ma obecnie grupy w Polsce, wobec której prowadzona byłaby taka kampania nienawiści.
Nie szukamy świętych ani z zaslugami wystarczy się modlić. Resztę już góra załatwi.
Kochani witamy na pokładzie A. (A.modli się już wiernie w Róży za dusze czyśćcowe i teraz zdecydowała się na Różę za kapłanów) Proszę potwierdźcie zwyczajowo (te osoby, które jeszcze tego nie zrobiły).
Komentarz
Ja chyba jestem inna, bo ja akurat wycifałam się z róży za chrześniaków i teściową a z tej i za ojczyznę się nie wycofałam.
Nie wiecie o tym ale zdrowo się uśmiałyśmy z @AgataZi wyjaśniswszy sprawę
I o owocach też wspomniałyśmy.
A rezygnować nie chcę z żadnej. Wszystkie ważne.
Jeszcze dwa dni Pompejanki mi zostały
Proszę o przydział tajemnicy na resztę stycznia.
Już zaraz.
Zgoda @Paulina ?
No to jak nie teraz to kiedy?
@pawelk co byś powiedział na włączenie się w naszą różę. Nie wiem czemu ale od pewnego czasu, dłuższego, wyraźnie czuję, że mam Cie o to poprosić.
To jest tylko jedna dziesiątka - max 5 minut dziennie.
Jak się wahasz, to może spróbuj przez miesiąc?
Chociaż gdybym miał wybrać intencje, to ta jest w 10, bo nie ma obecnie grupy w Polsce, wobec której prowadzona byłaby taka kampania nienawiści.
Pomyśl @pawelk
I czekamy
RADOSNE
1. D.
2. @Agmar
3. @olgal
4. @Shrekowa
5. @Rien
ŚWIATŁA
1. @Paulina
2. Zajęta
3. wolna
4. wolna
5. wolna
BOLESNE
1. @Weronika85
2. @M.
3. @Bampbidu
4. @mamababcia
5. @S.
CHWALEBNE
1. @Aneczka08
2. @Ewa
3. Asia
4. @Monika
5. @AgataZi
RADOSNE
1. @AgataZi
2. @D.
3. @Agmar
4. @olgal
5. @Shrekowa
ŚWIATŁA
1. @Rien
2. @Paulina
3. Zajęta
4. wolna
5. wolna
BOLESNE
1. wolna
2. @Weronika85
3. @M.
4. @Bampbidu
5. @mamababcia
CHWALEBNE
1. @S.
2. @Aneczka08
3. @Ewa
4. Asia
5. @Monika
Proszę potwierdźcie zwyczajowo (te osoby, które jeszcze tego nie zrobiły).
RADOSNE
1. @AgataZi
2. @D.
3. @Agmar
4. @olgal
5. @Shrekowa
ŚWIATŁA
1. @Rien
2. @Paulina
3. Zajęta
4. @A.
5. wolna