Zmiana. Agatko, potwierdź czy pamiętasz o modliwach wstępnych. Proszę, módlcie się nieustająco za wszystkie osoby konsekrowane, a w szczególności za kapłanów, a także o powołania kapłańskie. Może ktoś z waszych znajomych chciałby modlić się w naszej Róży, w którejś z wolnych tajemnic?
W naszej parafii od czerwca tego roku powstało 6 margaretek za naszych kapłanów a w przyszłym tygodniu kolejne dwie zostaną pobłogosławione - dwie margaretki ministrantów za księży. Bardzo trzeba się modlić za kapłanów, wspierać ich, oni są na pierwszej linii ognia.
Mam trzy maragaretki, gdyby doba była dłuższa wzięłabym więcej... mam i inne zobowiązania modlitewne. Bardzo widzę, jak oni potrzebują. Coraz bardziej.
@Shrekowa tak jestem, pamiętam, biorę w tym miesiącu początkowe. Za kapłanów bardzo bardzo potrzeba się modlić. Zwłaszcza teraz Dziękuję @Shrekowa za tą różę.
No to jeszcze dwie chwalebne do wzięcia. Zapraszamy zapraszamy bo będziemy podbijać wątek aż się znajdą ochotnicy. A potem jeszcze 5 do tajemnic światła No nie dajcie się prosić. Kapłani bardzo potrzebują modlitwy. A my bardzo potrzebujemy świętych kapłanów.
Kochani taka sprawa. Moja M. ma taką npotrzebe, żeby się modlić pełnym w jej poczuciu Różańcem czyli też z Tajemnicami Światła. Miałam to w trakcie grudnia poruszyć, żeby ewentualnie ruszyć od początku miesiąca i nie mieszać w trakcie. Ale zapomniałam.... Napiszcie proszę jak to widzicie, czy możemy wprowadzić te Tajemnice i od kiedy?
@Shrekowa takie pragnienie i potrzebę to chyba każdy i w każdej róży ma.... Piękne tylko ludzi brak. Póki co na 9 róż pełne są 3. Ale jak Agnicha odejdzie jak zapowiedziała to i tych nie będzie kompletnych. I to dzięki kilku osobom, które są w kilku różach albo biorą po kilka tajemnic w róży. Na ten moment nie wiem jak uruchomić tajemnice światła skoro w tych nam jeszcze brakuje ludzi... Trzeba się modlić o natchnienie, tu ponad setka ludzi może komuś zagra coś w sercu i się zgłosi, może pewni ludzie z poza forum. Inaczej nie wiem jak. Między nas te brakujące 7tajemnic rozdzielić? Ja mam na ten moment 13, nie dam rady wziąć nic więcej. Chyba sporo osób tak ma. Wiem, że bardzo potrzeba modlitwy za kapłanów, bardzo to czuję... Inne róże też piękne też ważne, potrzebne i też ludzi brak. Trzeba się z mocną wiarą o ludzi modlić.
Komentarz
@Ewa
Modlicie się?
RADOSNE
1. @agataZi
2. @Shrekowa
3. @Rien
4. wolna
5. @M
BOLESNE
1. @Bambidu
2. @mamababcia
3. S.
4. @Aneczka08
5. @Ewa
CHWALEBNE
1. Asia
2. wolna
3. wolna
4. D.
5. @Agmar
Zmiana.
Agatko, potwierdź czy pamiętasz o modliwach wstępnych.
Proszę, módlcie się nieustająco za wszystkie osoby konsekrowane, a w szczególności za kapłanów, a także o powołania kapłańskie.
Może ktoś z waszych znajomych chciałby modlić się w naszej Róży, w którejś z wolnych tajemnic?
Bardzo widzę, jak oni potrzebują.
Coraz bardziej.
Za kapłanów bardzo bardzo potrzeba się modlić. Zwłaszcza teraz
Dziękuję @Shrekowa za tą różę.
Chodźcie chodźcie kto tam ma jeszcze wolne moce.
Jasne, czwarta Radosna, może być!
Bierz od razu.
Zaraz Cię dopiszę. Chwilka.
LISTOPAD
RADOSNE
1. @agataZi
2. @Shrekowa
3. @Rien
4. @Weronika85
5. @M
BOLESNE
1. @Bambidu
2. @mamababcia
3. S.
4. @Aneczka08
5. @Ewa
CHWALEBNE
1. Asia
2. wolna
3. wolna
4. D.
5. @Agmar
A potem jeszcze 5 do tajemnic światła
No nie dajcie się prosić. Kapłani bardzo potrzebują modlitwy.
A my bardzo potrzebujemy świętych kapłanów.
Rozpiska na grudzień, proszę Was o potwierdzenia że trwacie.
@Agmar Ty w tym miesiącu masz modlitwy początkowe.
GRUDZIEŃ
RADOSNE
1. @Agmar
2. @AgataZi
3. @Shrekowa
4. @Rien
5. @Weronika85
BOLESNE
1. @M.
2. @Bampbidu
3. @mamababcia
4. @S.
5. @Aneczka08
CHWALEBNE
1. @Ewa
2. Asia
3.. wolna
4. wolna
5.. D.
Edit. Przepraszam, wkradł się blad, już edytowałam. Proszę potwierdzcie mi że w rozpisce macie właściwe (kolejne) tajemnice?
@Ewa
Mamy łączność?
Przepraszam za opóźnienie.
Kochani, już miesiąc temu miałam poruszyć sprawę, ale zapomniałam:(
Zrobię to więc od razu dzisiaj.
Najpierw rozpiska:
STYCZEŃ
RADOSNE
1. D.
2. @Agmar
3. @AgataZi
4. @Shrekowa
5. @Rien
BOLESNE
1. @Weronika85
2. @M.
3. @Bampbidu
4. @mamababcia
5. @S.
CHWALEBNE
1. @Aneczka08
2. @Ewa
3. Asia
4.@Monika
5. wolna
I modlitwy początkowe - moja D. Modli się.
Kochani taka sprawa. Moja M. ma taką npotrzebe, żeby się modlić pełnym w jej poczuciu Różańcem czyli też z Tajemnicami Światła. Miałam to w trakcie grudnia poruszyć, żeby ewentualnie ruszyć od początku miesiąca i nie mieszać w trakcie.
Ale zapomniałam....
Napiszcie proszę jak to widzicie, czy możemy wprowadzić te Tajemnice i od kiedy?
Póki co na 9 róż pełne są 3. Ale jak Agnicha odejdzie jak zapowiedziała to i tych nie będzie kompletnych.
I to dzięki kilku osobom, które są w kilku różach albo biorą po kilka tajemnic w róży.
Na ten moment nie wiem jak uruchomić tajemnice światła skoro w tych nam jeszcze brakuje ludzi...
Trzeba się modlić o natchnienie, tu ponad setka ludzi może komuś zagra coś w sercu i się zgłosi, może pewni ludzie z poza forum.
Inaczej nie wiem jak.
Między nas te brakujące 7tajemnic rozdzielić?
Ja mam na ten moment 13, nie dam rady wziąć nic więcej. Chyba sporo osób tak ma.
Wiem, że bardzo potrzeba modlitwy za kapłanów, bardzo to czuję...
Inne róże też piękne też ważne, potrzebne i też ludzi brak.
Trzeba się z mocną wiarą o ludzi modlić.