No i pięknie! Mamy całą obsadę! Super! Trzecia kompletna róża na naszym forum! Bardzo się cieszę @agnieszkamama zdążyłaś w ostatniej chwili! Już z wielką radością wpisuję w ostatnią wolną tajemnice.
Święta i wyjazdy, więc lekka tolerancja, ale już chyba pora sprawdzić listę obecności Dziękuję tym, co już potwierdzili. I zawołam jeszcze: @Bambidu , @katarzynamarta , @Juka , @Isako , @Honi , @agnieszkamama , @olgal , Domyślam się, żeście dziewczyny zarobione mocno, ale chodźcie tu na chwilę proszę. Jesteście z nami?
@Milamama - jeśli chcesz to możesz odmawiać już teraz tajemnice, którą ma @Isako . Nie potwierdza nam od dawna i nie wiemy czy modli się z nami czy już nie. Najwyżej będziecie obie odmawiać. A jeśli ona nie to Ty mam tu sytuację uratujesz. Chcesz?
Dziękuję:) z drugiej strony, co z @Isako? Ma ktoś z nią kontakt? Ona chyba we Francji mieszka? Może pomodlimy się tez za nią, chociażby akt strzelisty w jej intencji +++
@Milamama od kilku miesięcy dopytuje czy ktoś ma jakiś kontakt i nikt nic. Zakładam, że istnieje życie pozamspancowe i jemu się @Isako oddaje. A modlitwa na pewno jest świetnym pomysłem i nie zaszkodzi. Codziennie modlę się za wszystkich, którzy już są w naszych 9 różach, żebyśmy wytrwali i za tych, którzy dołączą żeby do nas przyszli. Także za @Isako też.
Jeszcze tylko @katarzynamarta i będzie komplet. Chyba, że uda nam się jakoś @Isako wywołać i potwierdzi - to nawet nadkomplet będzie. Póki co czekamy na @katarzynamarta - może ma ktoś kontakt? Bo tu się nie loguje ostatnio...
Dodatkowej nie wezmę, bo ledwo wyrabiam z tymi, które mam, ale @mamababcia, jeśli Ci to coś ułatwi, to mogę się zamienić na tajemnice. Jeśli dobrze zrozumiałam, że tą co ma Honi już gdzie indziej odmawiasz.
Komentarz
I mamy pełen skład!
Bardzo się cieszę!
Z ogromną radością dopisuję
Październik już w komplecie
Tajemnice radosne
1. @ZielonaKawa
2. @Ida
3. @TecumSeh
4. @Bambidu
5. @Katanna
Tajemnice światła
1. @mąż groszek
2. @Duduś
3. @mamababcia
4. @katarzynamarta
5. @Ewa
Tajemnice bolesne
1. @Ganna4
2. @Juka
3. @Isako
4. @Honi
5. @AnetaSe
Tajemnice chwalebne
1. @agnieszkamama
2. @olgal
3. @groszek
4. @Mamaw
5. @AgataZ
Trzecia kompletna róża na naszym forum!
Bardzo się cieszę @agnieszkamama zdążyłaś w ostatniej chwili! Już z wielką radością wpisuję w ostatnią wolną tajemnice.
I pięknym świętem zaczynamy listopad.
A u nas wygląda tak:
Tajemnice radosne
1. @AgataZi
2. @ZielonaKawa
3. @Ida
4. @TecumSeh
5. @Bambidu
Tajemnice światła
1. @Katanna
2. @mąż groszek
3. @Duduś
4. @mamababcia
5. @katarzynamarta
Tajemnice bolesne
1. @Ewa
2. @Ganna4
3. @Juka
4. @Isako
5. @Honi
Tajemnice chwalebne
1. @AnetaSe
2. @agnieszkamama
3. @olgal
4. @groszek
5. @Mamaw
Modlitwy początkowe wypadają w tym miesiącu dla mnie.
Proszę dajcie znać pod rozpiską, że trwacie - dzięki!
Nie wiem tylko co z @Isako . Od miesięcy brak jej potwierdzeń... Nie loguje się tu. Nie wiemy czy nadal się z nami modli ....
Dziękuję tym, co już potwierdzili.
I zawołam jeszcze:
@Bambidu , @katarzynamarta , @Juka , @Isako , @Honi , @agnieszkamama , @olgal ,
Domyślam się, żeście dziewczyny zarobione mocno, ale chodźcie tu na chwilę proszę. Jesteście z nami?
Chcesz?
Na razie dopisze do @Isako bo z nią od miesięcy nie mamy kontaktu. Jak się odezwie pomyślimy co dalej.
Tajemnice radosne
1. @AgataZi
2. @ZielonaKawa
3. @Ida
4. @TecumSeh
5. @Bambidu
Tajemnice światła
1. @Katanna
2. @mąż groszek
3. @Duduś
4. @mamababcia
5. @katarzynamarta
Tajemnice bolesne
1. @Ewa
2. @Ganna4
3. @Juka
4. @Isako, @Milamama
5. @Honi
Tajemnice chwalebne
1. @AnetaSe
2. @agnieszkamama
3. @olgal
4. @groszek
5. @Mamaw
+++
Zakładam, że istnieje życie pozamspancowe i jemu się @Isako oddaje.
A modlitwa na pewno jest świetnym pomysłem i nie zaszkodzi.
Codziennie modlę się za wszystkich, którzy już są w naszych 9 różach, żebyśmy wytrwali i za tych, którzy dołączą żeby do nas przyszli. Także za @Isako też.
Jeszcze tylko @agnieszkamama i @katarzynamarta , @olgal i @Isako
Chyba, że uda nam się jakoś @Isako wywołać i potwierdzi - to nawet nadkomplet będzie.
Póki co czekamy na @katarzynamarta - może ma ktoś kontakt? Bo tu się nie loguje ostatnio...
Oczywiście odmawialby różaniec za swoje dzieci, nie moje.
Prosiłabym baaardzo
Przepraszam.
Dajcie znać w razie czego.
@Bambidu , twoją też zajęta, ale dziękuję za dobre chęci.