O nie. Pieśń Azteków Jest tu na forum jedna niewiasta, która mnie skrzywdziła tym skojarzeniem. To już zostaje w człowieku na zawsze. Chodź tu i się przyznaj!
O nie. Pieśń Azteków Jest tu na forum jedna niewiasta, która mnie skrzywdziła tym skojarzeniem. To już zostaje w człowieku na zawsze. Chodź tu i się przyznaj!
A tu nie wiem czy znacie: "Idąc z Maryją", przepiękna pieśń ku czci Matki Bożej w wykonaniu Agnieszki Musiał i Gabi Gąsior. W refrenach cudowna przeplatanka głosów, majstersztyk:
A tu nie wiem czy znacie: "Idąc z Maryją", przepiękna pieśń ku czci Matki Bożej w wykonaniu Agnieszki Musiał i Gabi Gąsior. W refrenach cudowna przeplatanka głosów, majstersztyk:
Ja mam trochę problem z tym wątkiem przez mojego ulubionego wikarego i kierownika chóru, bo to jest purysta liturgiczny, do tego związany z muzyką kościelną zawodowo można powiedzieć. Już mnie zdążył skrzywić co jest muzyką liturgiczną a co nie Jak mi się udaje zapomnieć tytuł wątku to problem mi znika, bo większość tu wklejanych utworów lubię bardzo ALE liturgiczne to one nie są (Kolejna osoba która mnie skrzywdziła, ten Ksiądz).
Komentarz
Pieśń Azteków
Jest tu na forum jedna niewiasta, która mnie skrzywdziła tym skojarzeniem. To już zostaje w człowieku na zawsze.
Chodź tu i się przyznaj!
Ed. Poprawiłam bo nie zauważyłam dalszych wpisów.
https://youtube.com/watch?v=6JQBYV5V8ZE
Jak mi się udaje zapomnieć tytuł wątku to problem mi znika, bo większość tu wklejanych utworów lubię bardzo
ALE liturgiczne to one nie są
(Kolejna osoba która mnie skrzywdziła, ten Ksiądz).
To czytaj tylko koniec tytułu i luz
I poród pewnie wyszedł śpiewająco?
Ciekawe co Wy na to?
Mi się podoba.
"Ty dajesz skrzydła"
"To moc w słabości"