Telefon podrasowal kolory i byla lampa blyskowa ,tak @Rejczel to dla Gryzeldy włóczka to taki polamiony i posuplony i porwany moher ale kundlowi raczej przeszkadzać nie powinno
Tak nawet najstaranniej i najładniejszy wzór zepsuć może brzydka nitka lub źle dobrana albo źle dobrane szydełko tzn jego rozmiar , ale z drugiej strony z tzw brzydkiej nici mozna zarobić kapcie wstawki , dodać ją do innej nitki , no i zwyczajnie cwiczy sie równość sciegu można uczyć się nowych wzorów w myśl zasady praktyka czyni mistrzem, a i z kazdej nici zrobić mozna wszystko tylko nie zawsze bedzie to ładne praktyczne ,np z rozciagliwej nici torebkę zrobi się tylko czy ona dlugo posłuży itp?
Tylko cwicze , na choinkę to musze kupić cieńsze szydelka i nici , ta nić to taka bardziej na poduszki kominy czapki rekawiczki itp nie na ozdoby choinkowe ...ale na razie nie inwestuje robie z tego co mam ,
Dotakich wzorów lepsze szydełko bez rączki całe np aluminiowe bambusowe czy plastikowe - z tym ostatnim ostrożnie można urwać haczyk , na takim z rączką nie mieszczą się nitki ...
Komentarz
Ale nie zrobię aha i nawet mam powód ....nie mam kudlatej nici i dobrze , kupować nie planuje