Nie wiem czy super ,wystarczy popatrzeć na prace Kawusiowej Odrobinki i jeszcze paru osób to widać braki ...ale kapcie spelniaja swoje zadanie tak jak czapka czy opaska ...
I mój stały błąd to 1 wiecznie gubie zeszyt i pisak 2 zapominam znaczyć poczatek rzedu 3 centymetra nie używam A przy opisach warto dopisywac jakiego szydelka użyliśmy i jaka wielkość nam wyszla wiadomo że drugi raz moze być inny rozmiar ale już się wie tak pi razy drzwi czego się spodziewać, a i wystarczy zmienic włóczkę tzn jej grubość i mamy inny rozmiar robótki przy zmianie szydelka też tak jest
@Nowa super. Zazdroszczę, że umiesz robić bez schematu. Ja bez schematu to jak bez ręki.
A ja zazdroszczę ze nie umiem ze schematem bo jest problem z powtarzalnoscia np bys chciala takie kapcie z ostatniego foto i co ?ano ja nie zrobie ,mogą byc podobne ale nie beda takie same
No no no, kierunek jest dobry mniej więcej i jakbym miała coś doradzić to jeszcze głębsza zrób, @Nowa , dłużej przytrzymaj te szerokość "po obwodzie" , żeby się czapka tak wcześnie nie kończyła, bo wychodzi smerfetkowo a nie beanie Jakby ta czapka była biała to Smerfetka jak bum cyk cyk!
Komentarz
U mnie przez wakacje odłożone wszystko.
Zbieram się....
Coś w ten deseń
A przy opisach warto dopisywac jakiego szydelka użyliśmy i jaka wielkość nam wyszla wiadomo że drugi raz moze być inny rozmiar ale już się wie tak pi razy drzwi czego się spodziewać, a i wystarczy zmienic włóczkę tzn jej grubość i mamy inny rozmiar robótki przy zmianie szydelka też tak jest
Na tym polega rękodzieło. Nic nie jest takie same
Ed. Coś zdjęcie nie wchodzi.