Ja bardzo chętnie wejdę. Musiałam to przemyśleć bo mam dużo zobowiązań ale ta się wpisuje w "mój" kierunek modlitewny i chętnie jednak. Nie wiem co powiedzieć, bo też nie chcę Ci nic zabierać.... Dziękuję. Jeśli się rzeczywiście zdecydujesz to proszę napisz.
Szybko nam upłynęły te ponad dwa tygodnie modlitwy. Przygotowałam nowa rozpiske. Przełożyłam kolejność tajemnic w rozy i teraz jest tak jak powinno być pierwotnie: światła ida po tajemnicach radosnych. I jeszcze @Skatarzyna prosiła o skoordynowanie Jej tajemnicy z różą na orgu więc podmienilam Skatarzynowa tajemnice z tajemnicą @Zosia i teraz będzie git. Zatem bardzo proszę:
Roza za małżeństwa p.w Sw.Maksymiliana Marii Kolbego:
Modlitwy rozpoczynające różaniec w tym miesiącu przypadają @OlaN . Przypomnę króciutko zasady: wszyscy uczestnicy róży zgłaszają się "podziękujem" pod aktualna rozpiska na dany miesiąc. Rozpiske zawsze wstawiam w ostatnim dniu kończącego się miesiąca. Zgłaszamy się sprawnie, w pierwszy- drugi dzień miesiąca chce mieć wszystkie potwierdzenia od Was zebrane = 18 potwierdzeń pod rozpiska( w tym "niepoliczalne" od Męża Mamlu i ode mnie). Jeszcze Wam tego nie mówiłam ale teraz powiem: bardzo się cieszę, że jesteście! Że jesteśmy!
Komentarz
Przemyślałam i chcę za małżeństwa.
To może od nowego miesiąca, może być? Dokończysz miesiąc?
Ale @mamababcia nie pija kaw tylko smaczne herbatki, to wiem !
Zatem bardzo proszę:
Roza za małżeństwa p.w Sw.Maksymiliana Marii Kolbego:
Wrzesień 2021
Tajemnice radosne:
1. @OlaN
2. @Zosia
3. @Honi
4. @TecumSeh
5. @Paulina
Tajemnice światła:
1. @Wela
2. @AnetaSe
3. @Skatarzyna
4. @Madzikg
5. @groszek
Tajemnice bolesne:
1. @Rejczel
2. @AgataZi
3. @Polly
4. @Duduś
5. @karolina
Tajemnice chwalebne:
1. @Monika7
2. @Shrekowa
3. @mamlu
4. Mąż @mamlu
5. @Zuzapola
Modlitwy rozpoczynające różaniec w tym miesiącu przypadają @OlaN . Przypomnę króciutko zasady: wszyscy uczestnicy róży zgłaszają się "podziękujem" pod aktualna rozpiska na dany miesiąc. Rozpiske zawsze wstawiam w ostatnim dniu kończącego się miesiąca. Zgłaszamy się sprawnie, w pierwszy- drugi dzień miesiąca chce mieć wszystkie potwierdzenia od Was zebrane = 18 potwierdzeń pod rozpiska( w tym "niepoliczalne" od Męża Mamlu i ode mnie). Jeszcze Wam tego nie mówiłam ale teraz powiem: bardzo się cieszę, że jesteście! Że jesteśmy!