Za pokój w sercu, chociaż syn nie zdał egzaminu z matmy. Zawsze ten czas okołoegzaminacyjny to był dla mnie mega stres. I zawsze w końcu zaliczał tę matmę. A teraz szykuje się poprawka, za to Pan zabrał ode mnie panikę. Jest pokój i poczucie, że wszystko jest jak ma być. Ufam.
Mamy takiego pana na osiedlu, który zawsze mnie zaczepia, gdy idę z dziećmi i nie może wyjść z szoku, jak sobie radzę z czwórką dzieci. Kiedyś mu bułki z reklamówki powypadały, gdy nas zobaczył jemu ewidentnie nie mieści się to w głowie. Mimo wszystko to miłe, a ja jestem wdzięczna, że jakoś to wszystko się kręci, choć Bóg wie, jak czasem mam dość
@gabriela jasne, że miłe. Gdy miałam praktyki w szpitalu, a byłam wtedy w ciąży z 6 dzieciątkiem, jeden z pacjentów (facet ok.60) wypytał mnie o różne rzeczy i padlo takie pytanie "pani taka młoda, w ciąży i chce sie pani zajmować takimi staruchami?" Ja na to, że nie taka młoda już jestem... Koleżanka stojąca obok dodała jeszcze, że to moje szóste dziecko. A ten pacjent odpowiedział, że go bujamy, że na pewno w to nie uwierzy i dałby mi max 30 lat Wyszłam z sali,.ale stałam na korytarzu i słyszałam jak ten pan pytał moją drugą koleżankę, czy my mówiłyśmy poważnie i czy naprawdę jestem z szóstym dzieckiem w ciąży. Może narcystyczne, egoistyczne ale mile.:)
@Honi Mi dzis tez pacjentka z podziwem w oczach.... ile ma pani lat? 48?! No i ciągle zdziwienie zmieszane z podziwem że 4 dzieci i pracuję plus studia.
Od dwóch dni mowie ze znam osobe z 7 dzieci pracujacą @Dorotako
Jestem wdzięczna za rozwój Stasia, ma zlecenia na obrazy religijne, teraz cztery duże oleje , 3 olejne poszły w świat. To wielka Boża rzecz, jestem pewna, jego talent i to jak go wykorzystuje
@Honi Mi dzis tez pacjentka z podziwem w oczach.... ile ma pani lat? 48?! No i ciągle zdziwienie zmieszane z podziwem że 4 dzieci i pracuję plus studia.
Od dwóch dni mowie ze znam osobe z 7 dzieci pracujacą @Dorotako </p>
Od dwóch dni mowie ze znam osobe z 7 dzieci pracujacą @Dorotako </p>
Za wspólny czas, za rozmowy, śmiech, odpoczynek, zabawę. Za doświadczenie dużych i małych dzieci w rodzinie. Duże czasem mają jakiś nerwo odpal, małe pięknie gasza pożary swoją niewinnościa, uśmiechem, radością zycia i zwykłym wyciągnięciem raczek, żeby przytulić.
Komentarz
Mija przyjaciolka z rakiem.piersi
Po chemii
Operacji obustronnej
Zdrowa
Wyszłam z sali,.ale stałam na korytarzu i słyszałam jak ten pan pytał moją drugą koleżankę, czy my mówiłyśmy poważnie i czy naprawdę jestem z szóstym dzieckiem w ciąży.
Może narcystyczne, egoistyczne ale mile.:)
Mi dzis tez pacjentka z podziwem w oczach.... ile ma pani lat?
48?!
No i ciągle zdziwienie zmieszane z podziwem że 4 dzieci i pracuję plus studia.
Od dwóch dni mowie ze znam osobe z 7 dzieci pracujacą
A ja to w sumie nie pracuje, na praktykach byłam przelotem
Za doświadczenie dużych i małych dzieci w rodzinie. Duże czasem mają jakiś nerwo odpal, małe pięknie gasza pożary swoją niewinnościa, uśmiechem, radością zycia i zwykłym wyciągnięciem raczek, żeby przytulić.