Klub wdzięczności
Musiałam założyć wątek wdzięcznościowy, bo nie znalazłam.
Dziś jestem ogromnie wdzięczna Panu Bogu, bo udało nam się sprzedać dom.
Dziś jestem ogromnie wdzięczna Panu Bogu, bo udało nam się sprzedać dom.
Podziękował(a) 14[Usunięty użytkownik] Agnicha asia Barbasia Bea jan_u Juka kudlaty01 Madzikg mamababcia Mle Monika Skatarzyna TecumSeh
Otagowano:
Komentarz
Cieszę się że sprzedaży domu.
Ja znów jestem wdzięczna, że Bóg otworzył mi oczy, na wszystko, a szczególnie na Jego działanie, że wlal mi w serce znów dużo dobroci i miłości.
I za @Katarzyna
Sprzedany został mój dom rodzinny. Emocji moc i zamknięcie pewnego etapu czyli 70letniej historii mojej rodziny w tym miejscu.
W Bieszczady
Cudownie
Też bym gdzieś wyjechała...
https://tecumseh.unixstorm.eu/vanilla/discussion/181/jacek-bartosiak-sprowadzmy-21-mln-polakow-do-ojczyzny-czyli-100-co-na-to-pis-i-konfederacja#latest
Za moją kochaną przyjaciółkę, dostałam imieninowe ciasto, świetny spacer, dobre słowo i wspólny czas. Lubię Ją bardzo.
Dzieli nas wiele, a łączy wiara w Boga.
Znowu jak u ludzi
Ale jestem barfzo wdzięczna kolejny raz za wwry...chlo0cow... dziś byli na basenie( maja w szkole tej od wwr) .. Panie powstały zdjęcia... ekstra basen, pozwalają sie... jeszcze następne 2 tyg tez będą... już się martwię jak myślę że jeszcze tylko 2 lata im zostały... albo że mlodszaki nie mają... ;-)
Edit: wiem, że pierdołka, ale się ucieszyłam... Taki prezent na świętowanie końca roku szkolnego