A mi nikt dzisiaj nic ładnego nie powiedział... No może mąż - ty sobie poleż, ja to zrobię Dobry chociaż ładny spacer w ładnej pogodzie. Serotoniny w cholerę.
Ja przesadzam z przytulaniem. W domu to wiadomo, często się przytulamy, ale ja potrafię przytulić nawet moją panią profesor z którą miałam wykład Pomogła mi rozwiązać mój problem medyczny (to było dla mnie bardzo ważne) i ja w przypływie tej radości ją przytuliłam Nie mogłam się powstrzymać. Aż się kobieta.wzruszyla i łezkę uroniła.
Jak zdałam egzamin na prawko (za pierwszym razem) to w tej euforii chciałam się egzaminatorowi rzucić na szyję ale się powstrzymałam bo pomyślalby o mnie, że jaka wariatka (jestem co prawda ale nie chciałam się ujawniać;)).
Komentarz
No może mąż - ty sobie poleż, ja to zrobię Dobry chociaż ładny spacer w ładnej pogodzie. Serotoniny w cholerę.
W domu to wiadomo, często się przytulamy, ale ja potrafię przytulić nawet moją panią profesor z którą miałam wykład Pomogła mi rozwiązać mój problem medyczny (to było dla mnie bardzo ważne) i ja w przypływie tej radości ją przytuliłam
Nie mogłam się powstrzymać. Aż się kobieta.wzruszyla i łezkę uroniła.
Jak zdałam egzamin na prawko (za pierwszym razem) to w tej euforii chciałam się egzaminatorowi rzucić na szyję ale się powstrzymałam bo pomyślalby o mnie, że jaka wariatka (jestem co prawda ale nie chciałam się ujawniać;)).